İlk testim 72 ydi bugün 44Canım çok üzüldüm Allah ınsallah dogal yollardan nasıp eder kimyasal nasıl oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk testim 72 ydi bugün 44Canım çok üzüldüm Allah ınsallah dogal yollardan nasıp eder kimyasal nasıl oluyor
Benim de 5.gün 4bc kalite çift embriyo, İzmir Funda Göde hanımda tedavi gördüm. Gece uyumadan 4 estrofem ve climara fort bant kullanıyorum östrojen için, progesteron için de progestan fitil günde iki defa, bir tane de prolutex 25mg iğne oluyorum göbekten. Hiç acıtmıyor. Sgk karşılamıyor ücretli aldık ama olsun. İlk tedavimde doktorum Progestan ampul vermişti, iki doz bir defada kalçadan yapılıyordu, evde acısından bağırarak ağladığımı hatırlıyorum o kadar ağrıtıyordu, resmen yürüyemiyordum ağrısından. Bu defa verilen ilaçlar beni hiç yormadı çok şükürBenim 5.gun tek transfer 4aa ,geride embriyom da kalmadı,bahcecide berfu hoca da tedavi görüyorum,sizin kaçıncı gün transferi peki?bir de sabah akşam 2 ser estrofem,birer tane göbekten progestan dex iğnesi oluyorum bu iğne çok acitiyor,ara ara sizlanmalarim oluyor iğneden diye dusunuyorum,progestronu nasıl kullanıyorsunuz ?
Çok üzüldüm rabbim tez vakitte yerini en güzeliyle doldursun. Ümidinizi kaybetmeyin lütfenKızlar benim gebeliğim kimyasal çıktı çok üzgünümRabbim size güzel haberler versin ben sanırım artık devam etmicem.
Çok üzüldüm.Vardır bir hayır.Kendini yıpratma sakın. İnşallah bı tedavilere gerek kalmadan hamile kalırsınKızlar benim gebeliğim kimyasal çıktı çok üzgünümRabbim size güzel haberler versin ben sanırım artık devam etmicem.
Geçmiş olsun canım Allah bir sonraki gebeliğinde yüzünü güldürsün inşallah dualarım seninleKızlar benim gebeliğim kimyasal çıktı çok üzgünümRabbim size güzel haberler versin ben sanırım artık devam etmicem.
Cok uzuldum. Insallah en yakin zamanda bebeginize kavusursunuzKızlar benim gebeliğim kimyasal çıktı çok üzgünümRabbim size güzel haberler versin ben sanırım artık devam etmicem.
Doktorlarımız aynı ilaçlar da aynı sadece bende bant yok sonuç da aynı olur inşallahBenim de 5.gün 4bc kalite çift embriyo, İzmir Funda Göde hanımda tedavi gördüm. Gece uyumadan 4 estrofem ve climara fort bant kullanıyorum östrojen için, progesteron için de progestan fitil günde iki defa, bir tane de prolutex 25mg iğne oluyorum göbekten. Hiç acıtmıyor. Sgk karşılamıyor ücretli aldık ama olsun. İlk tedavimde doktorum Progestan ampul vermişti, iki doz bir defada kalçadan yapılıyordu, evde acısından bağırarak ağladığımı hatırlıyorum o kadar ağrıtıyordu, resmen yürüyemiyordum ağrısından. Bu defa verilen ilaçlar beni hiç yormadı çok şükür
Bende de kanama olmadı herkes de olmuyor herhaldeCanım iğne olarak günde iki kere progestan dex 25 ve 3 tane fitil kulladım 12. Günün değeri yerleşme kanaması olmadı hiç
Bugun ultrason mu vardi sizin?Canım iğne olarak günde iki kere progestan dex 25 ve 3 tane fitil kulladım 12. Günün değeri yerleşme kanaması olmadı hiç
Ayyyy ağzınızdan bal damlıyor , benim daha önce kürtajım olmuştu rahim zedelenmiş zor kalınlaşıyor o yüzden bant kullandık, iyi oldu bant, adetin 11. Günü kontrolde rahim duvarı 9.4 mm olmuştu, çok mutlu oldumDoktorlarımız aynı ilaçlar da aynı sadece bende bant yok sonuç da aynı olur inşallah
Ben de climara bant,corasprin,bir de folik asit kullanıyorum,ilk transferimde progestani hap olarak vermişlerdi içince resmen sarhoş ediyordu bayilacaktim bir keresinde okulda,sonra izin almıştım,ikinci transferimde doktora anlattım ağızdan kesinlikle alamam bayiltiyor diye bu sefer kalçadan iğnesini verdi dediğiniz gibi sürekli ağlıyordum adım attıkça bıçak saplaniyordu sanki,bu sefer de göbekten kullanıyorum sanırım en hafifi bu ama yine de acıtıyordiğerleri 3. Gün 2 ser transfer edilmişti,bu 5. Gün,bakalım inşallah hepimiz de olumlu sonuçlar alırızhep başka çocuklara emek veriyorum seve seve,şimdi de kendi cocugumu sevmek istiyorumBenim de 5.gün 4bc kalite çift embriyo, İzmir Funda Göde hanımda tedavi gördüm. Gece uyumadan 4 estrofem ve climara fort bant kullanıyorum östrojen için, progesteron için de progestan fitil günde iki defa, bir tane de prolutex 25mg iğne oluyorum göbekten. Hiç acıtmıyor. Sgk karşılamıyor ücretli aldık ama olsun. İlk tedavimde doktorum Progestan ampul vermişti, iki doz bir defada kalçadan yapılıyordu, evde acısından bağırarak ağladığımı hatırlıyorum o kadar ağrıtıyordu, resmen yürüyemiyordum ağrısından. Bu defa verilen ilaçlar beni hiç yormadı çok şükür
Çift embriyo ise İkiz olma ihtimali bayağı yüksek, sağlıkla gelsinler insallahArkadaşlar 14. Gün 277 17. Gün 1474 çıktı ikiz olma ihtimalimiz var mı
Ay o hapı ben bi tane ağızdan almistim, o nasıl biseydi öyle allahimmm, resmen dünyanın dönüşüne eşlik eder gibiydim bi daha da ağızdan almadimBen de climara bant,corasprin,bir de folik asit kullanıyorum,ilk transferimde progestani hap olarak vermişlerdi içince resmen sarhoş ediyordu bayilacaktim bir keresinde okulda,sonra izin almıştım,ikinci transferimde doktora anlattım ağızdan kesinlikle alamam bayiltiyor diye bu sefer kalçadan iğnesini verdi dediğiniz gibi sürekli ağlıyordum adım attıkça bıçak saplaniyordu sanki,bu sefer de göbekten kullanıyorum sanırım en hafifi bu ama yine de acıtıyordiğerleri 3. Gün 2 ser transfer edilmişti,bu 5. Gün,bakalım inşallah hepimiz de olumlu sonuçlar alırızhep başka çocuklara emek veriyorum seve seve,şimdi de kendi cocugumu sevmek istiyorum
Az kaldıı bekliyorum sonucu Funda hoca nokta atışı yapar iyi haberler olsunAyyyy ağzınızdan bal damlıyor , benim daha önce kürtajım olmuştu rahim zedelenmiş zor kalınlaşıyor o yüzden bant kullandık, iyi oldu bant, adetin 11. Günü kontrolde rahim duvarı 9.4 mm olmuştu, çok mutlu oldum
Oo ne kadar çok öğretmen olduk bu sayfadaBen de climara bant,corasprin,bir de folik asit kullanıyorum,ilk transferimde progestani hap olarak vermişlerdi içince resmen sarhoş ediyordu bayilacaktim bir keresinde okulda,sonra izin almıştım,ikinci transferimde doktora anlattım ağızdan kesinlikle alamam bayiltiyor diye bu sefer kalçadan iğnesini verdi dediğiniz gibi sürekli ağlıyordum adım attıkça bıçak saplaniyordu sanki,bu sefer de göbekten kullanıyorum sanırım en hafifi bu ama yine de acıtıyordiğerleri 3. Gün 2 ser transfer edilmişti,bu 5. Gün,bakalım inşallah hepimiz de olumlu sonuçlar alırızhep başka çocuklara emek veriyorum seve seve,şimdi de kendi cocugumu sevmek istiyorum
Bence evetArkadaşlar 14. Gün 277 17. Gün 1474 çıktı ikiz olma ihtimalimiz var mı
Amiinnn insallahAz kaldıı bekliyorum sonucu Funda hoca nokta atışı yapar iyi haberler olsun
Dilim donmemeye ağır çekim konuşmaya başlamıştım,Allah mecbur etmesin bir dahaAy o hapı ben bi tane ağızdan almistim, o nasıl biseydi öyle allahimmm, resmen dünyanın dönüşüne eşlik eder gibiydim bi daha da ağızdan almadim