İnşallah koyulasir. İnşallah çatlatma değildirÇatlatma iğnesinin etkisini hiç bilmiyorum ama görünüyor çizgi hem çok erken zaten ama bence giderek koyulaşır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah koyulasir. İnşallah çatlatma değildirÇatlatma iğnesinin etkisini hiç bilmiyorum ama görünüyor çizgi hem çok erken zaten ama bence giderek koyulaşır
İnşallah cnm ama düşmüyor biliyorumBanada pazartesi öğlen gel demişti ama ben düşer diye kontrol edeyim dedim inşallah düşer
Beklicez artık yapacak birşey yokİnşallah cnm ama düşmüyor biliyorum
Helal olsun sorun siz,doktor 6ayda ancak iyileşir dedi ama 2,5ay da falan iyileşmiş sizinki hızlı iyileşti dediBiliyorum çok soru sordum buson söz...hakkınızı helaledin.ameliyat sonrası rahim iyileşme süresi varmış sizin nekdr sürede iyilesti transfer oldunuz
Ben peşine rahim şekil bozukluğu ameliyatı oldum iki ay da burda bekleyip transfer oldumHelal olsun sorun siz,doktor 6ayda ancak iyileşir dedi ama 2,5ay da falan iyileşmiş sizinki hızlı iyileşti dedi
Merhaba pozitif düşün arkadaşım bebeğinin kalp atışını duydu bileYaa maşallah benim de 8. Gün kan değerim 22 geldi çok korkuyorum ama bu yorumu görünce sevindim. Rabbım banada tüm bekleyenlere güzel haberler almayı nasip etsin
Bende bugün transfer oldum 6 gunluk 3 adet ikisi blast biri orta kaliteSimdi transferden ciktim hatta hala hastanede yatiyorum:) 6.gun 3cc transfer edildi,dualarinizi bekliyorum
Hayirlisi olsun guzel haberler alalim insallahBende bugün transfer oldum 6 gunluk 3 adet ikisi blast biri orta kalite
Banada 6 ay bekleyecegiz diyorlar çünkü inşllh çabuk iyileşirim beklemek zor olacak.sagolun cvplarınız için allah sağlıkla kucağınıza aldirsın inşllhHelal olsun sorun siz,doktor 6ayda ancak iyileşir dedi ama 2,5ay da falan iyileşmiş sizinki hızlı iyileşti dedi
Dualarım sizinle bebiş sımsıkı tutunsun annesine inşlhh....bende yarın funda h geliyrm bakalım nekarar verecek benimde 6.gün 3.gün embriyom var dondurulan...sizin 3.günler çözdürülecekti sanırım ?Simdi transferden ciktim hatta hala hastanede yatiyorum:) 6.gun 3cc transfer edildi,dualarinizi bekliyorum
Cok tesekkurler amin insallah 3.gun cozduruldu 5.gune de gelmis ama acilmamis oyle olunca hem onu hem 6.gunu transfer edelim mi dedi ama tabi ikisininde tutma ihtimalide olasiliklar icerisinde olunca ben istemedim ikiz bakamam diye korkuyorum acikcasi,isterseniz yarina erteleyelim 3.gun olan acilir mi diye dedim ama İbrahim bey dedi ki o acilmazsa bu sefer 6.gun olan 7.gun olmus olcak biz bugun 6.gun 3cc olani transfer edelim,her iste bir hayir vardir diyorum yani buymus demek ki hayirlisiDualarım sizinle bebiş sımsıkı tutunsun annesine inşlhh....bende yarın funda h geliyrm bakalım nekarar verecek benimde 6.gün 3.gün embriyom var dondurulan...sizin 3.günler çözdürülecekti sanırım ?
Diğeri dondurulacak yarın anladığım kadarıyla.tek transfer yapıldı sizeCok tesekkurler amin insallah 3.gun cozduruldu 5.gune de gelmis ama acilmamis oyle olunca hem onu hem 6.gunu transfer edelim mi dedi ama tabi ikisininde tutma ihtimalide olasiliklar icerisinde olunca ben istemedim ikiz bakamam diye korkuyorum acikcasi,isterseniz yarina erteleyelim 3.gun olan acilir mi diye dedim ama İbrahim bey dedi ki o acilmazsa bu sefer 6.gun olan 7.gun olmus olcak biz bugun 6.gun 3cc olani transfer edelim,her iste bir hayir vardir diyorum yani buymus demek ki hayirlisi
Sizden de hayırlı haberler alalım insallah, sizinle aynı günde opu olduk Funda hanıma, ben de Salı günü transfer olacağım. Benim de 3. Gün embriyom var sanırım Funda hanım onu çözdürecek ve 4bc den daha iyi olursa onu transfer edicek olmazsa 5.gun 4bc olanı yapıcak. Siz intralipid serum ya da embriyo glue yaptiniz mıCok tesekkurler amin insallah 3.gun cozduruldu 5.gune de gelmis ama acilmamis oyle olunca hem onu hem 6.gunu transfer edelim mi dedi ama tabi ikisininde tutma ihtimalide olasiliklar icerisinde olunca ben istemedim ikiz bakamam diye korkuyorum acikcasi,isterseniz yarina erteleyelim 3.gun olan acilir mi diye dedim ama İbrahim bey dedi ki o acilmazsa bu sefer 6.gun olan 7.gun olmus olcak biz bugun 6.gun 3cc olani transfer edelim,her iste bir hayir vardir diyorum yani buymus demek ki hayirlisi
Ne güzel Rabbım hepimize nasip etsin tez zamandaMerhaba pozitif düşün arkadaşım bebeğinin kalp atışını duydu bile
İnşallah bakalım test günü ne zmn dedilerHayirlisi olsun guzel haberler alalim insallah
Evet eger yarin olmasi gerektigi gibi acilirsa dondurulacak tekrardan,tek transfer oldum benDiğeri dondurulacak yarın anladığım kadarıyla.tek transfer yapıldı size
2 eylul tam evlilik yil donumumuzdeİnşallah bakalım test günü ne zmn dediler
İnsallah hepimizin sonucu guzel olur yok hayir hic bi sey yapmadim ben , dumduz tup bebekSizden de hayırlı haberler alalım insallah, sizinle aynı günde opu olduk Funda hanıma, ben de Salı günü transfer olacağım. Benim de 3. Gün embriyom var sanırım Funda hanım onu çözdürecek ve 4bc den daha iyi olursa onu transfer edicek olmazsa 5.gun 4bc olanı yapıcak. Siz intralipid serum ya da embriyo glue yaptiniz mı