Valla sabah beklemden bile yapsan bu derece kirmizilikta çıkması gerekir benceYarın sabah yapayım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla sabah beklemden bile yapsan bu derece kirmizilikta çıkması gerekir benceYarın sabah yapayım o zaman
En iyisi ben yarın sabah kaset yapayım boşuna umutlanmayayımMaşallah bayağı da koyu çıkmış ama bence bu koyuluklq keset testte yapsan silik gölge hayalet muhakkak birsey cikmasi gerekir diye düşünüyorum cunku cok net duruyor bu kadar kisa sürede
Tm cnm öyle yap inşallah güzel sonuç alirsin inşallah hepimiz guzel hayırlı sonuc alirizEn iyisi ben yarın sabah kaset yapayım boşuna umutlanmayayım
Canım bana Azro , prednol, coraspin, progestan fitil ve climara fort bant kullanmam söylendi. Yarın da 5. Gün transfer olacağım.Hanimlar acil cevap lütfen. Yumurta toplamadan sonra taze transfer için ilaç yada bir hazırlık gerekiyor mu.yoksa sadece 5.gun gidip transfer mi oluyorsunuz
Teşekkür ederim cevabınız icinCanım bana Azro , prednol, coraspin, progestan fitil ve climara fort bant kullanmam söylendi. Yarın da 5. Gün transfer olacağım.
Prolutex ve antibiyotik kullandım benHanimlar acil cevap lütfen. Yumurta toplamadan sonra taze transfer için ilaç yada bir hazırlık gerekiyor mu.yoksa sadece 5.gun gidip transfer mi oluyorsunuz
Bu ilaçları her gun mu kullandınızProlutex ve antibiyotik kullandım ben
Hayır dondurulmuş transfer oldumTaze transfer mi.yunurta toplamadan sonra herhangi bir ilaç kullandınız mı hazırlık icin
Bende de oldu işlem sırasında takılan aletten dolayıymış geçmezse ara dedi ama 3. Gün bittiKizlar transferin ertesi günü lekelenme neden olur? Başına gelen varmi
Hasrtttcim
Çatlatma iğnesi etkisi bence şimdiye geçmiştir 2 gün sonra tekrar edin bence
Ya ben vücuttan gec atıyorum biliyorum ama bu derecede kırmızı cikamzdi hayali cikardi bayağı diye düşündümÇatlatma iğnesi etkisi bence şimdiye geçmiştir 2 gün sonra tekrar edin bence
Anladım cok tesekkurederim benimde rahim dışında büyuk te kücüklerde varmış.inşllh güzel sonuç alırım bende sizin gibiAçık ameliyat oldum,miyom irili ufaklı en büyüğü 8 küsür cmli,rahmin dışındaydı
Rica ederim..Teşekkür ederim cevabınız icin
Yumurta takibi yaptirdigim zaman 8. Günde iğne etkisi geçmişti bende sizde de geçmiştir 2 gün sonra tekrar edin daha koyu çıkacaktır hayırlısı olsun inşallahYa ben vücuttan geceler atıyorum biliyorum ama bu derecede kırmızı cikamzdi hayali cikardi bayağı diye düşündüm
Test yaptınız mı acaba 12 ağustosta transfer olmuştu dimi sizinde.ben yarın kan testi yapacagımAyyy hadi inşallah yarın sabah test yapcam
Bak bu benim daha önceki gebeligimden üsttekinde cok hafif biz cizgi vardi 2 gün sonra testi tekrar ettim böyle olmuştu.Çatlatma iğnesi etkisi bence şimdiye geçmiştir 2 gün sonra tekrar edin bence
Biliyorum çok soru sordum buson söz...hakkınızı helaledin.ameliyat sonrası rahim iyileşme süresi varmış sizin nekdr sürede iyilesti transfer oldunuzAçık ameliyat oldum,miyom irili ufaklı en büyüğü 8 küsür cmli,rahmin dışındaydı