Ben bi tane de şimdi artimed kaset test yaptım negatif silik cizgi dahi yok kafam corba olduBeklicez artık yapacak birşey yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bi tane de şimdi artimed kaset test yaptım negatif silik cizgi dahi yok kafam corba olduBeklicez artık yapacak birşey yok
Ben de o saatler orda olcam kan vermek için karşılaşırız umarımYarın funda h kontrolde olacak olan sizmiydiniz? Bende 10.30 orda olcam yazarım yarın gelinve oraya
O zaman bir iki gün daha bekleyin bence anca çıkar daha garanti olur benimki 5 olduğu için öyle yaptımAyy aminn inşallah Benim 3. Gün embriyosu benim de çıkar mı dersiniz
Sen hangi marka test yaptin acaba ben bi tane yaptım bugün öğleden sonra simdi baska bir markayla yaptim negatif verdi kafam corba olduO zaman bir iki gün daha bekleyin bence anca çıkar daha garanti olur benimki 5 olduğu için öyle yaptım
Evde idrar testi yaptım 8.gün ve bugün 12.gün negatif çıktı yarın kan vericem yarın dediler ümidim kırıldı.pozitife dönme ihtimali varmı dıye yazdımEvet 9.gün yaptım ben pozitifti dün de kan verdim 393 çıktı siz evde test yaptınız mı
Akşam saatinde yapmışsın canım gün içinde içtiğin su filan idrardaki değeri düşürüyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam sabah idrarı ile yap benceBen bi tane de şimdi artimed kaset test yaptım negatif silik cizgi dahi yok kafam corba oldu
Artimed test güvenilir değil benceBen bi tane de şimdi artimed kaset test yaptım negatif silik cizgi dahi yok kafam corba oldu
Bende 4. günü işe başladım masa başı olduğu için, fırsat buldukça da dinlendim ayaklarımı uzattım, eğer servis şoförü dikkat edecekse ki pek sanmıyorum çok sarsmayıp kasislerde filan sana tavan yaptırmayacaksa kendin araç kullanıp hiç kasılıp sinirlenme derimKızlar transferin 4. Günü normal hayatınıza döndünüz mü ev işi eğilip kalkma vs.. pazartesi işe gıdecem işim yorucu degıl masa bası ama gıderken servis mi kullansam arabayla mı gıtsem ona bıle karar veremedım bıraz fazla pımpırıklendım sanırım
Bakalim yarın sabah tekrar yapicamArtimed test güvenilir değil bence
Sabah ilk idrar ile yapman daha doğru olur
Yok öyle cnmdq daha önce başka bir markayla yaptım oda öğlenden sonraydi yani aralarında 3 saat falan var birinde cizgi var artimed de yokAkşam saatinde yapmışsın canım gün içinde içtiğin su filan idrardaki değeri düşürüyor diye biliyorum yanlış bilmiyorsam sabah idrarı ile yap bence
Benimde bugün 4. Günüm kendimi yormamak kosuluyla dikkat ederek yapmaya basliyorum yarin. Ben evdeyim çalışmıyorumKızlar transferin 4. Günü normal hayatınıza döndünüz mü ev işi eğilip kalkma vs.. pazartesi işe gıdecem işim yorucu degıl masa bası ama gıderken servis mi kullansam arabayla mı gıtsem ona bıle karar veremedım bıraz fazla pımpırıklendım sanırım
Sen yarın sabah yap canım moralini de bozma lütfenYok öyle cnmdq daha önce başka bir markayla yaptım oda öğlenden sonraydi yani aralarında 3 saat falan var birinde cizgi var artimed de yok
Oncomed benimkiSen hangi marka test yaptin acaba ben bi tane yaptım bugün öğleden sonra simdi baska bir markayla yaptim negatif verdi kafam corba oldu
Sizin 3.gün embriyosuymuş ama belki yeni yükseliyordur umudunuzu yitirmeyinEvde idrar testi yaptım 8.gün ve bugün 12.gün negatif çıktı yarın kan vericem yarın dediler ümidim kırıldı.pozitife dönme ihtimali varmı dıye yazdım
O zaman olabilir tabiiBiolab var yakininda :)
Ya bozmuyorum ama şaşırdım bazilarida artimwd hassaliği düşük falan yazmış ama bilemedim vallaSen yarın sabah yap canım moralini de bozma lütfen
Duymadim onu hic tsklerOncomed benimki
Bu arada kendi derdimden sizi tebrik edemedim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Tüp bebekle uğraşan uğraşmayan herkese kolaylıklar diliyorumEvet 9.gün yaptım ben pozitifti dün de kan verdim 393 çıktı siz evde test yaptınız mı
Çok sağolun Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla büyütelimBu arada kendi derdimden sizi tebrik edemedim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Tüp bebekle uğraşan uğraşmayan herkese kolaylıklar diliyorum