- 16 Eylül 2022
- 125
- 76
- 37
Hayırlı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz burdaEvet eger yarin olmasi gerektigi gibi acilirsa dondurulacak tekrardan,tek transfer oldum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz burdaEvet eger yarin olmasi gerektigi gibi acilirsa dondurulacak tekrardan,tek transfer oldum ben
İnsallah hepimizin sonucu guzel olur yok hayir hic bi sey yapmadim ben , dumduz tup bebek
Sizden de hayırlı haberler alalım insallah, sizinle aynı günde opu olduk Funda hanıma, ben de Salı günü transfer olacağım. Benim de 3. Gün embriyom var sanırım Funda hanım onu çözdürecek ve 4bc den daha iyi olursa onu transfer edicek olmazsa 5.gun 4bc olanı yapıcak. Siz intralipid serum ya da embriyo glue yaptiniz mı
Diğeri dondurulacak yarın anladığım kadarıyla.tek transfer yapıldı size
Bi gebelik oluşsun keşke en kolayı o bence hayal gibi geliyor bana şuan hamile olmam,,,,,bi arkadaşımın doktoru vardı beraber gtmistik içim.almıştı doktoru engin sarıca o var aklımda...muay benim evimede yakın bornovaya...Kızlar gebeliğiniz oluştuğunda hangi kadın doğumcuya gideceksiniz Funda hoca çok yoğun onla devam edemicez herhalde
Tekrar tebrik ederim sizin testiniz pozitif olmuştu..Belirti yaşıyor muydunuz belirgin belirtiler var mı ..Testleri pozitif çıkan tüm arkadaşlarinkini de merak ediyorum aslında belitilerini.Bende hiç belirti yok bu beni geriyor, teste yaklaşan günlerinizde nasıldıKızlar gebeliğiniz oluştuğunda hangi kadın doğumcuya gideceksiniz Funda hoca çok yoğun onla devam edemicez herhalde
Amin insallah , artik 2 eylulde guncellerim sizi sizin icinde en guzeli olsunHayırlı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz burda
Ben size tek isim onericem Emre Gültekin:) benim hamileligim olursa ona gidicemKızlar gebeliğiniz oluştuğunda hangi kadın doğumcuya gideceksiniz Funda hoca çok yoğun onla devam edemicez herhalde
2,3,4. Günler arada kasık ağrısı oluyordu göğüslerim şişti ve hassasiyet vardı. 5,6,7. Günler belirti olmadı o yüzden üzüldüm biraz ama 8. Gün tekrar kasık ağrısı başladı 9.gün test yaptım evde öyle öğrendim. Sizin kaçıncı gününüzTekrar tebrik ederim sizin testiniz pozitif olmuştu..Belirti yaşıyor muydunuz belirgin belirtiler var mı ..Testleri pozitif çıkan tüm arkadaşlarinkini de merak ediyorum aslında belitilerini.Bende hiç belirti yok bu beni geriyor, teste yaklaşan günlerinizde nasıldı
Benim bugun 7 doldu. İlk 3 gün kasıkta benim de vardı hafiften ama 4.gün kesildi sabah uyandığımda hicbirsey yoktu sıfır belirti .canım sıkıldı biraz.goguskerde hiçbir şey yok hiç olmadı.2,3,4. Günler arada kasık ağrısı oluyordu göğüslerim şişti ve hassasiyet vardı. 5,6,7. Günler belirti olmadı o yüzden üzüldüm biraz ama 8. Gün tekrar kasık ağrısı başladı 9.gün test yaptım evde öyle öğrendim. Sizin kaçıncı gününüz
Göğüs bende fitille başladı ama normalde regl olduğumda da böyle olur benimBenim bugun 7 doldu. İlk 3 gün kasıkta benim de vardı hafiften ama 4.gün kesildi sabah uyandığımda hicbirsey yoktu sıfır belirti .canım sıkıldı biraz.goguskerde hiçbir şey yok hiç olmadı.
Anladım teşekkür ederim Bebeğinize sağlıkla kavuşun inşallah Belirti arayacağım diye psikolojim bozuldu..test gününe zaman geçmiyor..Göğüs bende fitille başladı ama normalde regl olduğumda da böyle olur benim
Ben İzmir’de yaşamıyorum, tedavi için geldim izmire, Salı günü transfer olup perşembe günü Mardin’e evime gideceğim uçakla. Gebelik oluşsun da gerisi hallolur insallah bi şekildeKızlar gebeliğiniz oluştuğunda hangi kadın doğumcuya gideceksiniz Funda hoca çok yoğun onla devam edemicez herhalde
Evet bende öyleydim test yaparken hele ellerim titriyordu 8.gün çıkıyor isterseniz sabah bi test yapın belki güzel haber erken gelirAnladım teşekkür ederim Bebeğinize sağlıkla kavuşun inşallah Belirti arayacağım diye psikolojim bozuldu..test gününe zaman geçmiyor..
benim de öyleydi gerçekten 6 yıldır evliyim kimyasal bile olmamıştı hiç o yüzden stres yapmayın hep pozitif düşünün biliyorum zor bir süreç ama inancınızı yitirmeyinBi gebelik oluşsun keşke en kolayı o bence hayal gibi geliyor bana şuan hamile olmam,,,,,bi arkadaşımın doktoru vardı beraber gtmistik içim.almıştı doktoru engin sarıca o var aklımda...muay benim evimede yakın bornovaya...
Hangi hastanede çalışıyor ya da muayenehane miBen size tek isim onericem Emre Gültekin:) benim hamileligim olursa ona gidicem
Muayenehanesi var mavisehirde:)Hangi hastanede çalışıyor ya da muayenehane mi
Benimde 3 hadi hayırlısı2 eylul tam evlilik yil donumumuzde
Muayene mi daha iyi olur acaba hastane mi kan tahlili vs istiyorlar yaMuayenehanesi var mavisehirde:)
Yarın funda h kontrolde olacak olan sizmiydiniz? Bende 10.30 orda olcam yazarım yarın gelinve orayabenim de öyleydi gerçekten 6 yıldır evliyim kimyasal bile olmamıştı hiç o yüzden stres yapmayın hep pozitif düşünün biliyorum zor bir süreç ama inancınızı yitirmeyin
Ayy aminn inşallah Benim 3. Gün embriyosu benim de çıkar mı dersinizEvet bende öyleydim test yaparken hele ellerim titriyordu 8.gün çıkıyor isterseniz sabah bi test yapın belki güzel haber erken gelir
Biolab var yakininda :)Muayene mi daha iyi olur acaba hastane mi kan tahlili vs istiyorlar ya