Benimki 2. Gün embriyosuydu, endişe etmeyin gönlünüzü ferah tutun. Ben olumlu ya da olumsuz düşünmedim hep. Nasipse yiyeceği içeceği varsa düye düşündümCoo umutsuzum ya 4. Gün embiriyosu konuldu bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki 2. Gün embriyosuydu, endişe etmeyin gönlünüzü ferah tutun. Ben olumlu ya da olumsuz düşünmedim hep. Nasipse yiyeceği içeceği varsa düye düşündümCoo umutsuzum ya 4. Gün embiriyosu konuldu bana
Merhaba acaba miyomunuz nerede rahmin tam benim de var ama sıkıntı yaratıcak yerde değilBenim ki biraz karışık.temmuzda opum oldum.3 embriyom donduruldu.gebelik haberi paylasan arkadaş gibi 4bc kalite düşük diye üzuldum.ama umutoldu kendisi bana...ben bu ay yine opu olucam yedekleme yapacak funda hnm çünkü miyom ameliyatı olmam lazım ameliyat snrası rezerv düşer vs diye garantiye almak istedi.şuan adet oldum olcam kontrole gelicem buhfta hersey netleşecek...
Merhaba,benimde rahmin dışında diye yıllardır etkisi yok diye aldırttırmadı hicbi doktor şimdi bikaç doktorun ortak kararı basarisiz tüp bebek deneyimim olduğu için tutunamıyor embriyolarım...busefer riske atmak istemedi doktorum aldırma kararı aldık...kan akışını etkileyip tutunmaya engel olabiliyor dedi doktorum.Merhaba acaba miyomunuz nerede rahmin tam benim de var ama sıkıntı yaratıcak yerde değil
Merhaba kızlar az once gebelik testi yaptim çok erken ama pembe silik cizgi çıktı doğru mudur acaba bilmiyorum
İlk zamanlarda da oluyodu ben transferimin 4 günü göğüslerimin ekstra büyümesinden dolgun olmasından pozitif olduğunu anlamıştım test yapmıştım çok belli belirsiz çıkmıştı ertesi gün yaptım biraz daha belli derken öyle koyulaştı hamileliğin ilk aylarında göğüs ucum gerçekten çok acıyordu bazen eşim karnıma elini koyuyordu aman diyodum üst kısma göğsüme değme çok acıyor ne zaman geçti ağrısı hatırlamıyorum ama şey diye çok söylenmiştim bu kadar acıyosa ben çocuğumu nasıl emzircem diye eşim de geçer ya o kadar insanda nasıl oluyo filan diyodu gerçekten de şu an için geçti 7 ayıma girdim bakalım doğuma yakın tekrardan acır mı bilmiyorumKızlar göğüs ucu hassasiyeti yaşayan var mı ilaçlardan mı acaba tamamı değil sadece ucunda ağrı var dokunamıyorum
İnşallah inşallah isteyen herkese nasip olsunOlsun cnm Allah bağışlasın .. Darısı bizlere olsun inşallah
ilk transferınız mı ilklerde ikincilerde daha heyecanlı oluyor sonra plan yapmayı bırakıp sakinleşip allaha bırakıyorsun ya da bende oyle olduEvet süründürüyor ama böylede insanın içi içini yiyor
3. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi fotoğrafda belli olmuyor ama eşimde gördüKaçıncı günün cnm ve foto paylaşır mısın
Kesinlikle katılıyorum kızımda dayanamayıp erkenden test vermiştim şimdi günü gelsin de bakarız diyorumilk transferınız mı ilklerde ikincilerde daha heyecanlı oluyor sonra plan yapmayı bırakıp sakinleşip allaha bırakıyorsun ya da bende oyle oldu
Testi tekrarlayın ama silikte olsa varsa büyük ihtimalle hamilesinizdir ben bundan önceki tedavimde sizden daha geç yapmıştım çıkmamıştı sonuçta negatifti zatenMerhaba kızlar az once gebelik testi yaptim çok erken ama pembe silik cizgi çıktı doğru mudur acaba bilmiyorum
Yarın tekrardan yapacağım 7. Gün olmuş oluyor varsa illaki koyu çıkacaktır teşekkür ederimTesti tekrarlayın ama silikte olsa varsa büyük ihtimalle hamilesinizdir ben bundan önceki tedavimde sizden daha geç yapmıştım çıkmamıştı sonuçta negatifti zaten
Canım hayırlı olsun transferin seni takip ediyor olacağım inş pozitif sonuç alırsınKizlar bugun transfer oldum ay bu zaman nasil gececekkk embriyo glue da yaptilar biraz agrim var ama 2sini bekle dedi doktor ben galiba 12 gun degil 10.gun kan testi vericem
sizin bi evladınız var ne guzel benım hiç yok ama 3. transferım artık anladım ki embrıyo kalitesiymiş günüymüş veya ekstra işlemlerin bi anlamı yok allah ol derse oluyorKesinlikle katılıyorum kızımda dayanamayıp erkenden test vermiştim şimdi günü gelsin de bakarız diyorum
bilmiyorum kac tane tuttu. 3 hafta sonra ultrasonda gorecegim2 tane mi kondu sizin? 1 tane mi tuttu. Bende 5.gün 2 tane koyuldu
İnşallah gittikçe koyulaşırYarın tekrardan yapacağım 7. Gün olmuş oluyor varsa illaki koyu çıkacaktır teşekkür ederim
Kötü düşünme o tutunmuştur bile Allah'ın izni ile pozitifi görürsünKızlar ben dün sıkıntılı bir durum yaşadım.şöyle anlatim her sülalede bitane ortalığı karistirip surekli sıkıntı çıkaran yenge vardır. Senelerdir sabredip dün patladim artık ama beni cok zorladi.kiskirtti. yoksa saygida kusur edecek biri degilim. Bebek olmasina olumsuz etkisi olmus mudur.?5 gün embriosu. Bugün olali 8 gün oldu.
bende iki embriyo istiyorum ama yaşımdan dolayı olmaz dediler hiç çocugum yok dahaaranizda iki embriyo koyan var mi? Benim 4 yasinda bir oglum var. Ikinci cocugumuz icin deniyoruz. Yasim 38 ve cok yumurtam yok. Sanai artirmak icin iki embriyo koyduk. Simdi de ikiz olursa diye stres oldum :)