- 12 Aralık 2022
- 218
- 132
bana yumurta toplamanın ertesi gün ve 3. gün bilgi verildi sonra 5. gün bilgi verildi ve donduruldu canım sen ne zaman toplama oldunGünaydın, kızlar embriyolarınız hakkında kaçıncı günler size bilgi verildi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana yumurta toplamanın ertesi gün ve 3. gün bilgi verildi sonra 5. gün bilgi verildi ve donduruldu canım sen ne zaman toplama oldunGünaydın, kızlar embriyolarınız hakkında kaçıncı günler size bilgi verildi?
Kafana takma canım çoktan tutunmuştur zaten insanlar bari bu zamanlarda biraz anlayışlı olsalar ama olamıyorlar maalesef ben de transferden beri kabızım ilaç kullandım ama bana mısın demedi haliyle çatlayacak kıvama geldiğim için bir kaç sefer ıkınmak zorunda kaldım korkuyorum bu sebeple tutunamamışlardır diyeKızlar ben dün sıkıntılı bir durum yaşadım.şöyle anlatim her sülalede bitane ortalığı karistirip surekli sıkıntı çıkaran yenge vardır. Senelerdir sabredip dün patladim artık ama beni cok zorladi.kiskirtti. yoksa saygida kusur edecek biri degilim. Bebek olmasina olumsuz etkisi olmus mudur.?5 gün embriosu. Bugün olali 8 gün oldu.
İnsallah kardesim Rabbim hepimizin kucağını doldursun.Kötü düşünme o tutunmuştur bile Allah'ın izni ile pozitifi görürsün
içini ferah tut allah ın izniyle bişeuy olmamıstır canım oyle insanlardan uzak durmaya calıs benım basımda da cpok ta bu durumda en büyük düşman stres bende calısıyprum bakalım transferden sonra 1 hafta yıllık izin kullancam evde de darlamazlar umarımKızlar ben dün sıkıntılı bir durum yaşadım.şöyle anlatim her sülalede bitane ortalığı karistirip surekli sıkıntı çıkaran yenge vardır. Senelerdir sabredip dün patladim artık ama beni cok zorladi.kiskirtti. yoksa saygida kusur edecek biri degilim. Bebek olmasina olumsuz etkisi olmus mudur.?5 gün embriosu. Bugün olali 8 gün oldu.
İnsallah tutmustur bebeklerimiz canim.ben embriologa sordum tuttuktan sonra öyle ikinmayla dusucek basit bisi degil dedi.sende kafana takma gülüm tuttucak oldu mu tutar Allahin izniyle..Kafana takma canım çoktan tutunmuştur zaten insanlar bari bu zamanlarda biraz anlayışlı olsalar ama olamıyorlar maalesef ben de transferden beri kabızım ilaç kullandım ama bana mısın demedi haliyle çatlayacak kıvama geldiğim için bir kaç sefer ıkınmak zorunda kaldım korkuyorum bu sebeple tutunamamışlardır diye
19 ağustos pazartesi günü toplama oldu. Salı günü ve çarşamba günü embriyolog arayıp bilgi verdi. Bir daha aramayacağız hemşireler arayıp transfer için size bilgi vereceker dedi. Ama 3. Günde arayıp embriyoların gelişimi hakkında bilgi vermesi gerekmiyor mu?bana yumurta toplamanın ertesi gün ve 3. gün bilgi verildi sonra 5. gün bilgi verildi ve donduruldu canım sen ne zaman toplama oldun
Dayanamadim sabah kaset test yaptım cizgi tekrardan cikti gün geçtikçe koyulasicak inşallah sevinemiyorum bile gölge gibi diyeİnşallah gittikçe koyulaşır
Kolay gelsin canim ınsallah hersey guzel olur. Çalışmak yine güzel kafan dagilir. Transferden sonra ben 3 gün yattim. Sonra günlük hayatima devam ettim.sen ne zaman transfer olcan. Embriolarin nasil?içini ferah tut allah ın izniyle bişeuy olmamıstır canım oyle insanlardan uzak durmaya calıs benım basımda da cpok ta bu durumda en büyük düşman stres bende calısıyprum bakalım transferden sonra 1 hafta yıllık izin kullancam evde de darlamazlar umarım
çalıştığım yer sıkıntılı biraz canım stresli.. eylülde adetin 2.günü gidecem başlayacagız transfer hazırlıhına kuzum 5. gün embriyısu 2 tane biri 5aa biri 4aa kalite güzel dedi umarım ilk transferde güzel sonuç alrız çünkü maddi manevi yıprandık..Kolay gelsin canim ınsallah hersey guzel olur. Çalışmak yine güzel kafan dagilir. Transferden sonra ben 3 gün yattim. Sonra günlük hayatima devam ettim.sen ne zaman transfer olcan. Embriolarin nasil?
aslında bilgi verilmesi gerekiyor donduruypruz dediler mi sana kaliteleri hakkında bilgi vermediler mi sen bir hastaneyi ara sor bence19 ağustos pazartesi günü toplama oldu. Salı günü ve çarşamba günü embriyolog arayıp bilgi verdi. Bir daha aramayacağız hemşireler arayıp transfer için size bilgi vereceker dedi. Ama 3. Günde arayıp embriyoların gelişimi hakkında bilgi vermesi gerekmiyor mu?
çok hafif silik bir çizgi var kaçıncı günn bugun :-*Eki Görüntüle 3469293
Gözüküyor mu bilmiyorum ama ben eşimle beraber görüyoruz
6. Gün bugün dün akşam yani 5. Gün aşırı ağrım vardı erken gebelik yaptım onda da gölge pembemsi çizgi gördüm umarım gün gün koyulasirçok hafif silik bir çizgi var kaçıncı günn bugun :-*
Tekrar çıkmışsa vardır şimdiden hayırlı olsun darısı başımızaDayanamadim sabah kaset test yaptım cizgi tekrardan cikti gün geçtikçe koyulasicak inşallah sevinemiyorum bile gölge gibi diye
hadi hayırlısıııı ya bence 2 gün daha dur bi kan ver canım en azından 8 9 gün olunca beta hgc yükseliş gösterir :)6. Gün bugün dün akşam yani 5. Gün aşırı ağrım vardı erken gebelik yaptım onda da gölge pembemsi çizgi gördüm umarım gün gün koyulasir
Orjinalde tabi daha net götürüyorsunuzdur. Hafif gölge var gibi. Daha cok erken testin canim az daha sabir.test yapinca daha da heycanlaniyorsun.Eki Görüntüle 3469293
fotograf oldugu için sanırım silik olarak görülüyor inşallah saglıkla büyür kucagınıza almak nasip olur kaçıncı gününüzEki Görüntüle 3469293
Kan değeriniz kac. Çıktı normale göre büyükse. İkiz olabiliyorbilmiyorum kac tane tuttu. 3 hafta sonra ultrasonda gorecegim
Kaç yaşındasınız benim yaşım 30 2 tane transfer edildi bu ikinci denemem ama doktor ilk denemede bıle ıstersen ıkı tane transfer edebılırız demıstı ben ıstememıstımbende iki embriyo istiyorum ama yaşımdan dolayı olmaz dediler hiç çocugum yok daha
Beni ilk gün ve 4.gün aradilar. Donrulmusu da cozerken aradılar.Günaydın, kızlar embriyolarınız hakkında kaçıncı günler size bilgi verildi?