Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah teşekkür ederim hayırlısı olsun2 gün sonra vereceğin test önemli canım en az %70 artması gerekiyor inşallah katlanarak artmaya devam eder
Doktorum bana 3-4 gün sonra alabilirsin demişti ben yarın sabah alacağımKızlar ne zaman duş aldınız transferden sonra bu gün transfer günü dahil üçüncü gün alsam mı almasam mı
Benim ilk günümden beri sadece kasık ağrısı var o da bana sanki negatifmiş gibi hissettiriyorMerhaba hanımlar nasılsınız bugün transfer sonrası 2. Günüm hafiften göğüs hassasiyeti var çok erken değil mi sizlerde de varmı
Bana ertesi gün ılık duş alabilirsin demişti ama annem 4.gün almama izin verdiDoktorum bana 3-4 gün sonra alabilirsin demişti ben yarın sabah alacağım
Bana bir şey demedi doktor bende yarına kadar bekleyeyim en iyisiBana ertesi gün ılık duş alabilirsin demişti ama annem 4.gün almama izin verdi
Olumsuz düşünmeyin eminim güzel haberler alacağız hepimizBenim ilk günümden beri sadece kasık ağrısı var o da bana sanki negatifmiş gibi hissettiriyor
Duş almak ne gibi bir sıkıntı yaratıyor bilginiz var mıBana ertesi gün ılık duş alabilirsin demişti ama annem 4.gün almama izin verdi
Sıcak duş sıkıntı aslında ılık suyla duş alın benceDuş almak ne gibi bir sıkıntı yaratıyor bilginiz var mı
Hava aşırı sıcak yarını bekleyemicem ılık su ile birazdan duş alayım maden bendeSıcak duş sıkıntı aslında ılık suyla duş alın bence
Sıcak duş iyi değil diyorlar ılık iyiDuş almak ne gibi bir sıkıntı yaratıyor bilginiz var mı
İnşallah hepiniz dualarımdasınızOlumsuz düşünmeyin eminim güzel haberler alacağız hepimiz
Merhaba konu bana devroldu ama liste yapmayı bilmiyorum maalesefM Madame butterfly merhaba bende 14 ağustosta 2 embriyo 5.gun transferi oldum yaşım 39 test günüm 26 Ağustos beni listeye ekleyebilir misiniz
Ben yaklaşık iki litre içtim ama aşırı fazla geldi 1 lt yeter transfere iki saat kala başlayın içip yürüyüş yapınKızlar yarın transfer günüm ne kadar su içmek lazım çok sıkışıp zorlanmaktan çekiniyorum
Doktoruna sor bence mutlaka çok tecrübem yok bişey diyemiyorum ama kötü düşünme yine deKızlar Merhaba canım çok sıkıldiı ya yoruma ihtiyacım var ...Ben daha transferimin 3. Gününü doldurmadim ve az evvel benden pembemsi bir kan geldi.Yani suyla karışmış kan gibi düşünün ..şimdi devam etmiyor ama sonradan yine gelir mi ,neden oldu, tutmadi mi, yoksa adetim mi başlıyor bir sürü şey dönüyor kafamda ...çok modum düştü.