- 8 Ekim 2016
- 1.459
- 1.371
- 33
22 ağustostaSenin transfer ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22 ağustostaSenin transfer ne zaman
Ayy doğru benim test günümdü hatırladım22 ağustosta
Aynen canım doğruAyy doğru benim test günümdü hatırladım
İnşallah yorumunuzla biraz sakinleştim teşekkür ederimmYapmayın bence de sabredin negatif çıkacak diye demiyorum bunu pozitif çıksa da aynı endişeye telaşı yaşayacaksınız hatta daha fazlasını. Bu seferde tüm hareketlerinize daha çok dikkat edeceksiniz acaba kimyasal mı diye strese gireceksiniz test doğru mu diyeceksiniz. Şuan en azından bunlar yok pozitif olması endişesi var sadece. Kendiniz ekstra stresler sokmayın akışına bırakın bebişini sizinle olsun inşallah
İkimizde heyecanla aynı günü bekliyoruz şans getirsinAynen canım doğru
Yaa inşallah senin bekleyiş güzel sonuçlara çıksın benim bekleyiş 22 sinden sonra başlayacak uğurlu gelsin 22 ağustosİkimizde heyecanla aynı günü bekliyoruz şans getirsin
Gunaydin harika bir dua Kocaman bir aminnnnnnnn diyorummmmmm....Günaydın kızlar o zaman bende size şöyle güzel bir dua edeyim. Test yapmak için sabırsızlanıyorsunuzya Rabbim hepinizin sonucunu pozitif eylesin de aynı heyecanı keseyi görmek için sonra da kalp atışını duymak için yaşayın inşallah
İlk zamanlar heycandan sonrasıda kusmaktan 7’de hatta 6’da dikiliyorsun ayağa 28+2 haftalık oldum bu sabah bile kalktım kusmaya millet ilk 4 ay yaşıyor ben 7 ayıma girdim doğuracam nerdeyse hala kusuyorum ama tek duam hamilelik olsun da kusmayın gerçekten çok kötü çünkü ben sabah 5’te uyanıyodum daha doğrusu bebek tarafından uyandırılıyodum ağzıma ekmek atıp öyle uyumaya devam ediyodum yoksa kusmaktan imkanı yok duramıyodum açlıktan resmen kusturuyordu beniKızlar günaydınn transferden beri her gün sabahın köründe kalkıyorum sebepsiz bu gün bile 7 de kalktım siz de böyle misiniz
Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah be işinizi sağlıcakla kucağınıza alın ne zaman başlamıştı mide bulantılarınız kusmalarınızİlk zamanlar heycandan sonrasıda kusmaktan 7’de hatta 6’da dikiliyorsun ayağa 28+2 haftalık oldum bu sabah bile kalktım kusmaya millet ilk 4 ay yaşıyor ben 7 ayıma girdim doğuracam nerdeyse hala kusuyorum ama tek duam hamilelik olsun da kusmayın gerçekten çok kötü çünkü ben sabah 5’te uyanıyodum daha doğrusu bebek tarafından uyandırılıyodum ağzıma ekmek atıp öyle uyumaya devam ediyodum yoksa kusmaktan imkanı yok duramıyodum açlıktan resmen kusturuyordu beni
Ben 8 haftaya kadar mükemmeldim dedim bu haftaya kadar başlamadı bundan sonra da başlamaz dedim o gün bugündür kusuyorum kolum damar yolu açılmasından tahriş olmuştu artık şimdi mide koruyucu kullanıyorum da biraz daha iyiyimRabbim sağlık sıhhat versin inşallah be işinizi sağlıcakla kucağınıza alın ne zaman başlamıştı mide bulantılarınız kusmalarınız
Bayaa yoğun olmuş bulantılarınız çok geçmiş olsun. Ailenizde falanda varmıydı acaba bu şekilde genetik bir şey mi mide bulantısı bilginiz var mı?Ben 8 haftaya kadar mükemmeldim dedim bu haftaya kadar başlamadı bundan sonra da başlamaz dedim o gün bugündür kusuyorum kolum damar yolu açılmasından tahriş olmuştu artık şimdi mide koruyucu kullanıyorum da biraz daha iyiyim
Ben de öyleyim günlerdir bir de 7 . Günden beri kasık ağrılarım vardı bugün 11. Gün hepsi geçti bel ağrım dışında neden bilmiyorum yarın test günümKızlar günaydınn transferden beri her gün sabahın köründe kalkıyorum sebepsiz bu gün bile 7 de kalktım siz de böyle misiniz
Evde test yaptınız mı hiç? Ben bu gün çok istedim sonra vazgeçtimBen de öyleyim günlerdir bir de 7 . Günden beri kasık ağrılarım vardı bugün 11. Gün hepsi geçti bel ağrım dışında neden bilmiyorum yarın test günüm
8. Gün akşam yapmıştım ama çizgi göremedim sonra çok üzüldüm yine de umutvar olmak istiyorumEvde test yaptınız mı hiç? Ben bu gün çok istedim sonra vazgeçtim
Akşam olduğu içindir belki umudunuzu kaybetmeyin. Bana doktor 10.gün test günü dedi sizin 12 mi test günü8. Gün akşam yapmıştım ama çizgi göremedim sonra çok üzüldüm yine de umutvar olmak istiyorum
Ah inşallah öyledirbana 12. Gün dedi doktorAkşam olduğu içindir belki umudunuzu kaybetmeyin. Bana doktor 10.gün test günü dedi sizin 12 mi test günü
2 gün sonra vereceğin test önemli canım en az %70 artması gerekiyor inşallah katlanarak artmaya devam ederMerhaba bugün transferin 10.günü test verdim 33,92 çıktı sizce çok mu düşük