Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayaa yoğun olmuş bulantılarınız çok geçmiş olsun. Ailenizde falanda varmıydı acaba bu şekilde genetik bir şey mi mide bulantısı bilginiz var mı?
Bence var yani bariz çıkmış7 ağustosta 2. Gün embriyosu transfer oldum. Bugün 11. Günüm. Yarın sabah kan testi vereceğim. Biraz önce yani akşam erken gebelik testi yaptım. Belirgin olmasa da çok hafif silik çıktı. Var mı yok mu anlayamadım. Tabi sabah idrarı olmadığı için de arada kaldım
Eki Görüntüle 3467438
Merhaba benim de 14 Ağustos 28inde test tarihim sizin ne zaman hepimiz pozitif görelim inşallahmerhaba ben de 14 Ağustosta transfer oldum bugün 5.gün ama her hangi bir belirti yok sadece çok uzanıyorum diye belim ağrıyor başka da bir şey yok
Evet soracağım ilk fırsatta yarın olsun bir.. Hayırlısi artıkDoktoruna sor bence mutlaka çok tecrübem yok bişey diyemiyorum ama kötü düşünme yine de
Amin inşallah benim test günü 25i sizin kaçıncı gün embriyosu neden o kadar geç test gününüzMerhaba benim de 14 Ağustos 28inde test tarihim sizin ne zaman hepimiz pozitif görelim inşallah
Var gibi canim ınsallah hayirla sonuçlanır7 ağustosta 2. Gün embriyosu transfer oldum. Bugün 11. Günüm. Yarın sabah kan testi vereceğim. Biraz önce yani akşam erken gebelik testi yaptım. Belirgin olmasa da çok hafif silik çıktı. Var mı yok mu anlayamadım. Tabi sabah idrarı olmadığı için de arada kaldım
Eki Görüntüle 3467438
11 Ağustos da ovitrelle yapmıstımBence var yani bariz çıkmış
3. Gün dondurulmuş embriyo evet bence de çok geç ama sorgulamıyorum kabul ediyorumAmin inşallah benim test günü 25i sizin kaçıncı gün embriyosu neden o kadar geç test gününüz
Var gibi canim ınsallah hayirla sonuçlanır7 ağustosta 2. Gün embriyosu transfer oldum. Bugün 11. Günüm. Yarın sabah kan testi vereceğim. Biraz önce yani akşam erken gebelik testi yaptım. Belirgin olmasa da çok hafif silik çıktı. Var mı yok mu anlayamadım. Tabi sabah idrarı olmadığı için de arada kaldım
Eki Görüntüle 3467438
Bende 14 dunde tranfer oldum benim ki 26 siAmin inşallah benim test günü 25i sizin kaçıncı gün embriyosu neden o kadar geç test gününüz
Benim 5.gün embriyosu diye 12 gün sonrası kaçıncı gün olduğu önemli3. Gün dondurulmuş embriyo evet bence de çok geç ama sorgulamıyorum kabul ediyorum
Sizi üzmek istemem ama başıma geldiği için yazıyorum ovitrelle yalancı pozitif çıkartıyor etkisi 10 gün sürüyor. İnşallah sizin ki onun etkisi değildir11 Ağustos da ovitrelle yapmıstım
İnşallah. Hayırlısı olsun. Nasipse olurSizi üzmek istemem ama başıma geldiği için yazıyorum ovitrelle yalancı pozitif çıkartıyor etkisi 10 gün sürüyor. İnşallah sizin ki onun etkisi değildir
Canım dert etme ben nerdeyse 6. Aya kadar kabızdım. İlaçlar beni kabız yaptı. Bişey olmuyor Allah’ın izniyle.Kızlar transferden sonra kabız olmamak gerekiyormuş neden acaba ben bugün transfer oldum ama kabız olmuşum bilgisi olan var mı
Hiç umudunu kaybetme arkadaşımın 7. Transferinde ikizleri oldu4 defa denedim artık denemeye gücüm var mı bilmiyorum
Canım 9 ay kustum. Şimdi birileri hamile kalayım yeter ki kussam da olur dediğinde , hemen uyarıyorum. Sağlıklı rahat gebelik geçirelim inşaallahİlk zamanlar heycandan sonrasıda kusmaktan 7’de hatta 6’da dikiliyorsun ayağa 28+2 haftalık oldum bu sabah bile kalktım kusmaya millet ilk 4 ay yaşıyor ben 7 ayıma girdim doğuracam nerdeyse hala kusuyorum ama tek duam hamilelik olsun da kusmayın gerçekten çok kötü çünkü ben sabah 5’te uyanıyodum daha doğrusu bebek tarafından uyandırılıyodum ağzıma ekmek atıp öyle uyumaya devam ediyodum yoksa kusmaktan imkanı yok duramıyodum açlıktan resmen kusturuyordu beni
Belirtiler 6.haftadan sonra başlar. Önceki belirtiler ilaçların etkisi.merhaba ben de 14 Ağustosta transfer oldum bugün 5.gün ama her hangi bir belirti yok sadece çok uzanıyorum diye belim ağrıyor başka da bir şey yok