- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
14.08 da kontrole gidersin büyük ihtimalle ağustos sonu eylül başı gibi olabilirAnladım, peki bir şey soracağım benim bir dahaki adetim 12 ağustos görünüyor. Bu takvime göre Transferi hangi tarihte yapacak o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14.08 da kontrole gidersin büyük ihtimalle ağustos sonu eylül başı gibi olabilirAnladım, peki bir şey soracağım benim bir dahaki adetim 12 ağustos görünüyor. Bu takvime göre Transferi hangi tarihte yapacak o zaman
31 toplandı 21 işlem gördü 19 döllendi 8 tane donduruldu benim. Yaş faktörü eşinizin genetik yapısı önemli inşallah güzel embriyolarıniz oluşur yaşınız kaçtı?İnşallah ,Sizin de sayınız gayet güzel bakalım 5. Güne kaç tane kalacak
Yaşım 30 Bu döllenme sürecinde spermin de kalitesi etkili değil mi?31 toplandı 21 işlem gördü 19 döllendi 8 tane donduruldu benim. Yaş faktörü eşinizin genetik yapısı önemli inşallah güzel embriyolarıniz oluşur yaşınız kaçtı?
Anladım çok teşekkür ederim14.08 da kontrole gidersin büyük ihtimalle ağustos sonu eylül başı gibi olabilir
Tabiki onu dedim bende eşinizin genetik faktörleri de önemli sperm kalitesi de önemli ama zaten en sağlıklı spermi seçiyorlarYaşım 30 Bu döllenme sürecinde spermin de kalitesi etkili değil mi?
Anladım yine eylül başını bulur gibi o zamanAdettin 18-20. Günleri arasında yapılıyor genelde şimdi opudan 4 5 gün sonra adet görürsün ondan sonraki adetin 2 3. Günü çağırır ilaçlara başlarsın 15 gün kadar ilaç kullanırsın ortalama kişiden kişiye değişiyor çünkü sonra transfer
Tabiki onu dedim bende eşinizin genetik faktörleri de önemli sperm kalitesi de önemli ama zaten en sağlıklı spermi h
Çok heyecanlı bir süreçmiş gerçekten bu 5 gün bekleyiş içinde geçecekTabiki onu dedim bende eşinizin genetik faktörleri de önemli sperm kalitesi de önemli ama zaten en sağlıklı spermi seçiyorlar
Tabii ki buluyor. Çok heyecanlı bir bekleyiş benimde 2 Ağustos'ta transferim olacak inşallahAnladım yine eylül başını bulur gibi o zaman
Güzel ve hayırlı sonuçlar olsun inşallahTabii ki buluyor. Çok heyecanlı bir bekleyiş benimde 2 Ağustos'ta transferim olacak inşallah
Evet embriyologlar sizi her gün arayacak ilerleme durumlarını aktaracak 5 gün boyunca ben hic bir yere çıkmadım öyle telefon başında bekledimÇok heyecanlı bir süreçmiş gerçekten bu 5 gün bekleyiş içinde geçecek
Ay amin inşallah Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın. Hangi şehirde görüyorsunuz tedaviyi?Güzel ve hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Amiin inşallah İstanbul bahçeci kliniğinde tedavi görüyorum. Siz?Ay amin inşallah Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın. Hangi şehirde görüyorsunuz tedaviyi?
Bende İstanbul medipol megadayim. Bahçeciyi çok duydum ama tüm doktorlarim megaya yönlendirdi çokta memnunum sizde memnun musunuz?Amiin inşallah İstanbul bahçeci kliniğinde tedavi görüyorum. Siz?
Ben de laboratuvar olarak çok iyi denildiği için tercih ettim. Doktorumun da akademik bilgisine güveniyorum ama biraz iletişim problemi yaşıyoruz çok hızlı muayene olup çıkıyoruz meselaBende İstanbul medipol megadayim. Bahçeciyi çok duydum ama tüm doktorlarim megaya yönlendirdi çokta memnunum sizde memnun musunuz?
Hm tabi bu durumda aklınıza takılani soramiyorsunuz ve içiniz rahat etmiyor. Benim doktorum o konuda çok iyi herşeyi cevaplıyor anlatıyor uzun uzun konuşur çok şükür. İnşallah güzel sonuçlar alırızBen de laboratuvar olarak çok iyi denildiği için tercih ettim. Doktorumun da akademik bilgisine güveniyorum ama biraz iletişim problemi yaşıyoruz çok hızlı muayene olup çıkıyoruz mesela
Bu konuda şanslısınız Yani soruyoruz tatmin edici cevaplar da alıyoruz ama ne bileyim çok hızlı oluyor her şey.Ben de süreçten memnun kalmazsam doktor değişikliğine gitmeyi düşünüyorumHm tabi bu durumda aklınıza takılani soramiyorsunuz ve içiniz rahat etmiyor. Benim doktorum o konuda çok iyi herşeyi cevaplıyor anlatıyor uzun uzun konuşur çok şükür. İnşallah güzel sonuçlar alırız
İnşallah hiç ihtiyacın olmaz tek seferde kurtulursun sonra ki bebişlerde değişirsinBu konuda şanslısınız Yani soruyoruz tatmin edici cevaplar da alıyoruz ama ne bileyim çok hızlı oluyor her şey.Ben de süreçten memnun kalmazsam doktor değişikliğine gitmeyi düşünüyorum
Hoşgeldiniz hayırlı sonuçları da paylaşırsınız inşallahMerhaba kızlar yaşım 27 Benimde bugun transferim gerceklesti 2. Denemem 5. Gün embriyosu cift yumurta transfer edildi test tarıhım de 6 agustos herkes hayırlı sonuclar alır inşallah
Amin hepimiz inşallahHoşgeldiniz hayırlı sonuçları da paylaşırsınız inşallah