- 29 Mart 2023
- 803
- 973
Benimki farklı farklı verdi cnmHep ben en başından beri 1 tane içiyorum sabah öğle akşam olcak şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki farklı farklı verdi cnmHep ben en başından beri 1 tane içiyorum sabah öğle akşam olcak şekilde
Ben sağ kalça sol kalçaKızla bu progestan 50 mg iğne kalcadan kullanan var mı varsa kalcanız ne durumda benimki kist olmuş durumda içi ve daha 10 gün devam
Kuzum bu iğneyi pozitif alıp mı başladın ya da ne zaman başlattı tamKızla bu progestan 50 mg iğne kalcadan kullanan var mı varsa kalcanız ne durumda benimki kist olmuş durumda içi ve daha 10 gün devam
Hımm olabilir her doktorun tarzı farklı oluyorBenimki farklı farklı verdi cnm
Kolonyagini buzdolabına koy canım. Soğuduktan sonra pamuğa boca et iğne yerlerinde beklet yani soğuk kompres yap iyi gelecektir. ,Kızla bu progestan 50 mg iğne kalcadan kullanan var mı varsa kalcanız ne durumda benimki kist olmuş durumda içi ve daha 10 gün devam
Evet canım bide vücut durumlarımıza göre de veriyorlar sonuçları güzel olsun İnşallahHımm olabilir her doktorun tarzı farklı oluyor
Bize sevişmeyi 12. Haftaya kadar yasakladıKızlar bişey daha sorsam şimdi bu dondurulmuş embriyo transferinde ilaçlar döneminde özellikle transfer e kadar doktorunuz ilişki konusunda ne önerdi rahim kasılması olur diye pek önerilmiyor diye biliyorum ama sizlerin de fikrini sormak istedim
Sen bizi güldürdün ya yüzünde ruhunda kalbinde hep gülsün. Aynen 8 yıldır delinmedik yerim kalmadı. Baksana su bile kalmıyor hemen çıkışa yöneliyorKevgire döndük kevgire
Hayırlısı olsun mecbur beklemek gerekirse beklenecek yapacak bişey yokBize sevişmeyi 12. Haftaya kadar yasakladı
Hem enfeksiyon açısından hemde kadın orgazmı kasılmayı daha güçlü yapıyormuş o yüzden
Serüvenin tedavin inşallah hayırla sonuçlansın canım Ben dayanamazdım yapardım kuzum elinde varsa yapabilirsin aslında silikte olsa çıkabilirMerhaba ben de bu serüvene yeni katıldım .
31 Temmuz transferim oldu . 12 Ağustos test günüm . Ama ben malesef çok dikkat edemedim kendime fiziki ve ruhsal yorgunluğum oldu . Bugün 8. Günüm hiç bir belirti yaşamıyorum . İdrar testi yapıp yapmama konusunda çok kararsız kaldım ama beklemek de işkence gibi geliyor artık . Dondurulmuş 5. Gün embriyosu . Olmazsa şaşırmam olursa da mucize olur
Teşekkür ederim bu arada . Okuyamadım bütün mesajları sizin durumunuz nedir şuanda ?Serüvenin tedavin inşallah hayırla sonuçlansın canım Ben dayanamazdım yapardım kuzum elinde varsa yapabilirsin aslında silikte olsa çıkabilir
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA zaten bu surecte habire iliski yasagi sayesinde cidden gardas oluyosunEvet ben iğneler bitti diye sevinmiştim transferin 4. Günü ovitrelle yapmamı söyledi doktorum bi de. Eşim de diyo bittik biz gardaşım gardaş olduk
Evet valla ne geliyosa anasini satayim bizim basimiza geliyor,doktora gidiyoruz hic kocami cagiran yok habire beni cagiriyolarKevgire döndük kevgire
Evet zaten modum aninda dusebiliyor o yuzden akisina biraktim , habire arastir arastir kafamiz yandi vallaİnşallah herşey güzel olur cahiliyenin hiç bozma kal öyle yoksa çok sıkıntılı oluyor
NEEEEEEEE amaniin yandik bizim daha yasak gelmedi ne yaparsaj karBize sevişmeyi 12. Haftaya kadar yasakladı
Hem enfeksiyon açısından hemde kadın orgazmı kasılmayı daha güçlü yapıyormuş o yüzden
Bende de aynı arkadaşım. Heyecan mıdır yoksa ilaçlar mı bilmiyorum ama göğüslerimde çok şiş bu sefer ve gaz sancım çok fazla benimKızlar ben yarım saatte bir tuvalete gidiyorum. Daha dün transfer oldum. Geçen transferimde 4-5 gün sonra böyle olmuştum. Bu çok garip geldi bana. Sizde de oldu mu?
Çok iyi demek arkadaşım. Benimde 3. gün 8 hücreliNe bileyim herkes 5.gun olunca daha transfer etmeden benim modum dustu 3.gun 9 hucreli ne demek