Ay hadi tutunsun guzel guzel anasinaÇok iyi demek arkadaşım. Benimde 3. gün 8 hücreli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi tutunsun guzel guzel anasinaÇok iyi demek arkadaşım. Benimde 3. gün 8 hücreli
Transfere gitmeden basladım pozitifi gördm yine devam dedi ama içleri cok kötü oldu yaKuzum bu iğneyi pozitif alıp mı başladın ya da ne zaman başlattı tam
Tamam canım denicem teşekkür ederimKolonyagini buzdolabına koy canım. Soğuduktan sonra pamuğa boca et iğne yerlerinde beklet yani soğuk kompres yap iyi gelecektir. ,
Bacak oluyor mu kiBen sağ kalça sol kalça
Sağ bacak sol bacak yaparak ilerliyorum. Gün aşırı yaptığım için sorun olmuyor bu şekilde deneyebilirsin
Allah sonumuzu hayır eylesinBende sizinle aynı durumdayım hiç bir neden yok hersey çok ıyı. Ama olmayınca olmuyor .benımdr negatıf Malesef Eflinn34
Rabbim bir an önce şifanı versin kuzum inşallah kucağına alınca hepsi unutulurTransfere gitmeden basladım pozitifi gördm yine devam dedi ama içleri cok kötü oldu ya
Bence tamamen nasip işi nice 3. Gün embriyoları var tutuyor nice 5. Gün kalilteliler var tutmuyor cnm3.gun dondurulmuşun tutunmasi 5.gune gore dahami zor acaba bi farki varmi
Rica ederim canımTamam canım denicem teşekkür ederim
Günaydın heyecanlı streslisen basılsınGünaydın kızlaar nasılsınız
MerhabaMerhaba ben de bu serüvene yeni katıldım .
31 Temmuz transferim oldu . 12 Ağustos test günüm . Ama ben malesef çok dikkat edemedim kendime fiziki ve ruhsal yorgunluğum oldu . Bugün 8. Günüm hiç bir belirti yaşamıyorum . İdrar testi yapıp yapmama konusunda çok kararsız kaldım ama beklemek de işkence gibi geliyor artık . Dondurulmuş 5. Gün embriyosu . Olmazsa şaşırmam olursa da mucize olur
İşleme ve bünyene bağlı canm ama zaten baygn çıkıyorsun adet agrisi gbi bisey hissedersin uyanrkenMerhaba kızlar yarım saat sonra yumurta toplama işlemine gireceğim çok stres yaptım ağrı sızı nasıl oluyor sonrasında bu arada sanırım wp grubu açılmış bir mahsuru yoksa bende katılabilir miyim?
Anladım teşekkür ederim canımİşleme ve bünyene bağlı canm ama zaten bayan çıkıyorsun adet agrisi gbi bisey hissedersin uyanrken
Fırsatınız varkenNEEEEEEEE amaniin yandik bizim daha yasak gelmedi ne yaparsaj kar
Rabbim yardımcı olsun inşallah dolu dolu kaliteli yumurtalarn cikarAnladım teşekkür ederim canım
Günaydın hiç telaşetme çünkü uyutacaklar acı ağrı hissetmeyeceksin rahat olMerhaba kızlar yarım saat sonra yumurta toplama işlemine gireceğim çok stres yaptım ağrı sızı nasıl oluyor sonrasında bu arada sanırım wp grubu açılmış bir mahsuru yoksa bende katılabilir miyim?
Kas içine yapılan iğneden bahsediyorsanız oluyor tabiki. Ben kendim bacaktan yapıyorum. Kalça zamanı gelince eşim yapıyorBacak oluyor mu ki