- 12 Aralık 2022
- 217
- 132
İnşallah camım teşekkür ederimRabbim yardımcı olsun inşallah dolu dolu kaliteli yumurtalarn cikar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah camım teşekkür ederimRabbim yardımcı olsun inşallah dolu dolu kaliteli yumurtalarn cikar
Teşekkür ederim inşallahGünaydın hiç telaşetme çünkü uyutacaklar acı ağrı hissetmeyeceksin rahat ol
Günaydın,Günaydın kızlaar nasılsınız
İğneyi vurduktan sonra bastırmayın sadece pamuğu öyle üstünde tutun ovuşturmayında. Bastırdığınızda ilaç toplanıyor. Kan sulandırıcı iğne kullanılıyorsan omuzda serçe bastırki morarmasın.Kızla bu progestan 50 mg iğne kalcadan kullanan var mı varsa kalcanız ne durumda benimki kist olmuş durumda içi ve daha 10 gün devam
Her doktor hormon durumumuza ve daha önceki denemelerde olanlara göre dozajlara yapıyor kızlarBenimki farklı farklı verdi cnm
Zor değilde uzun bence. 5. Gün transferden 2 gün sonra tutunuyor 3. Gün 2-5 gün arasında tutunuyor3.gun dondurulmuşun tutunmasi 5.gune gore dahami zor acaba bi farki varmi
UykuluuuuGünaydın heyecanlı streslisen basılsın
Predictor , awox , miratech , comfort daysGünaydın,
Ben dayanamayıp test yaptım ama eşim gelişi güzel vex adında test almış negatif ...
Bugün başka marka alıp pazar sabahı denemeyi düşünüyorum...Marka öneriniz var mı?
Doğrudur canımHer doktor hormon durumumuza ve daha önceki denemelerde olanlara göre dozajlara yapıyor kızlar
İlaçların etkisi de olabilirmiş ama benim tutunuyor da olabilir canımTeşekkür ederim..
Bugün kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
Bugün 5.gün göbek,parmaklar,yüz,göğüs şiş olarak uyandım iş yerine zor attım kendimi...
Canım bence bi tık daha koyulaşmış geldi ama ışık az olduğu için net göremedim kötü düşünme bence pozitifKızlar ben sabah testi tekrarladı ama hala koyulaşmadi bide yalancı pozitif çıkarabiliyormuş hiç denediniz bu testi days doctor
Eki Görüntüle 3463323
Adet sancısı gibi hafif bir sızı oluyor oda illa olacak diye şart yok cnm bazen oda olmuyor rahat ol kasma kendini zaten sen farkında olmuyorsun İnşallah hayırlı hayırlı yumurtaların çıksın güzelce ilerlesinMerhaba kızlar yarım saat sonra yumurta toplama işlemine gireceğim çok stres yaptım ağrı sızı nasıl oluyor sonrasında bu arada sanırım wp grubu açılmış bir mahsuru yoksa bende katılabilir miyim?
Kuzum kaçıncı gündü bugünGünaydın,
Ben dayanamayıp test yaptım ama eşim gelişi güzel vex adında test almış negatif ...
Bugün başka marka alıp pazar sabahı denemeyi düşünüyorum...Marka öneriniz var mı?
Çok teşekkür ederim21.06.2024 ignelere basladigim gun , 03.07.2024te opu oldum yumurtalar toplandi yani.embriyolar donduruldu.rahim dinlendirme yapildi.bu ayin 3.haftasi da transfer olucam insallah
Günaydın canımm kalkıp ilaç içme serüveni işte Sen nasılsınGünaydın kızlaar nasılsınız
Pgt ücreti ne kadar acabaPazar günü 4 Ağustos transfer oldum ve pgt gönderim sağlandı 20 sinden sonra gelecek sonuçlar...
Bende aynıııGünaydın canımm kalkıp ilaç içme serüveni işte Sen nasılsın
Heyecan arttı mı kuzumBende aynııı