Crp ne kızlar ona hangi doktor bakiyor
Enfeksiyon canım benim ateşim çıkınca doktor baktırdı yüksek çıktı
Neden bakma gereği duydu ?Enfeksiyon canım benim ateşim çıkınca doktor baktırdı yüksek çıktı
Bi şikayetiniz mi vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Crp ne kızlar ona hangi doktor bakiyor
Enfeksiyon canım benim ateşim çıkınca doktor baktırdı yüksek çıktı
Neden bakma gereği duydu ?Enfeksiyon canım benim ateşim çıkınca doktor baktırdı yüksek çıktı
Ateşim çıktı inanılmaz kasık bel ağrım vardı şüphelendi istedi uzaktan. Baska klinikte yaptım yüksek çıktı sonra kendi hastanesine çağırdı orada yaptilar muayene ettiler nedenini bulamadilar dahiliyeye gittim onlarda bulamadı yükselme nedenini yarında enfeksiyon hastalıklarına gidicem çünkü artmaya devam ediyor o da bebeğin tutunması için riskliymisNeden bakma gereği duydu ?
Bi şikayetiniz mi vardı
5aa benimki de inşallah tutarBeni de buraya eklermisiniz
5aa tek embriyo
3. Deneme
08.08 test tarihi
İlaç fiyatları ne kadar acabaMerhabalar. Ben de bugun başlandım ilaçlara
Yavaş yavaş yükseliyor inşallah. Yarında bakılacaksa belli olur inşallah sağlıkla ilerler bende yarın 6.gün idrar testi yapıp yapmamak arasında kaldımAgri
Ağrı aynı kasık bel devam ediyor canım. Sana da danışayım 2 gün önce hcg 0.26 idi bugün 3.5 olmuş nasıl sence?
İdrarda sabah denedim birşey çıkmadı canım bence 7. Günde kan vermelisin he keyfi yapmak istiyorsan yap ama doğru sonuç vermiyor erken olduğu için kanda ortalama bişey çıkıyor. Benim umudum yoktu enfeksiyondan dolayı artışı görünce umutlandim yarın yine artış olmuşsa birşeyler var demektirYavaş yavaş yükseliyor inşallah. Yarında bakılacaksa belli olur inşallah sağlıkla ilerler bende yarın 6.gün idrar testi yapıp yapmamak arasında kaldım
Çok geçmiş olsun umarım bir an önce düşerAteşim çıktı inanılmaz kasık bel ağrım vardı şüphelendi istedi uzaktan. Baska klinikte yaptım yüksek çıktı sonra kendi hastanesine çağırdı orada yaptilar muayene ettiler nedenini bulamadilar dahiliyeye gittim onlarda bulamadı yükselme nedenini yarında enfeksiyon hastalıklarına gidicem çünkü artmaya devam ediyor o da bebeğin tutunması için riskliymis
İnşallah5aa benimki de inşallah tutar
Amin inş dua edin neolur.Günaydn kızlarr bugün testi olanlar inşallah anne olmak için ilk gününüz bugün olur hakkınızda hayırlısı olsun güzel haberlerle gelin insallah
İnşallah canm Allah gönlünüzdekinden hayalinizdekinden daha güzel daha sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin ne zaman gidiceksinAmin inş dua edin neolur.
Allah razı olsun canım.9da gidicem saglik ocaginda vericem.cok merak ediyom.İnşallah canm Allah gönlünüzdekinden hayalinizdekinden daha güzel daha sağlıklı ve hayırlısını nasip etsin ne zaman gidiceksin
Sağlık ocağı genelde 1 gün sonraya atıyor diye biliyorum inşallah çıkar sonuç canmAllah razı olsun canım.9da gidicem saglik ocaginda vericem.cok merak ediyom.
Amin inşallahRabbim korktuğumuza uğratmasn canm
Benim göğüslerim hassaslaşmıştı transferin 4. Günü ve büyümüştü değişikliği hemen fark ettim ben tuttunduğunu o belirti ile anladım ve o günden sonra da testlerim pozitif çıktıArkadaşlar merhaba. meme hassassiyetim oluştu benim de 30 temmuzda transferim oldum, aranızda bu meme hassasiyetini yaşayan var mı? regl öncesinde de hep ağrır. Kasık ve karın ağrımda var 3. Günden beri. Doktorum 9 ağustosta çağırdı o zamana kadar beklemek istiyorum. İlk transferim negatif geldi, korkuyorum açıkçası herhangi bi test yapmaya
İnşallah canımKızlar bende bugün hayırlısıyla transfer olacağım dualarınızı eksik etmeyin olur mu inşallah güzel güzel tutunur 3.gün embriyosu inşallah hayırlı haber alırız hepimiz
Amin inşallah bebişlerdendirİnşallah bebisin belirtisidir ama evet bir çok yaşadığımız şey ilaclar maalesef