Dikkat edin kendinize besmeleyi 21 defa alt alta Arapça yazıp alın yanınıza iyi gelecektir bende öyle oluyodum yaptırdı kayinvalidem simdi iyiyim .Kızlar ani korkma irkilme yaşayan var mı ? Bende son 2 gündür çok fazla oluyor korkuyorum da bişey olur mu diye ?
Sagol canım yazıp alayım hemen yanımaDikkat edin kendinize besmeleyi 21 defa alt alta Arapça yazıp alın yanınıza iyi gelecektir bende öyle oluyodum yaptırdı kayinvalidem simdi iyiyim .
Hazır pastörize içiyorum transfer zamanı taze süt sıkıntılıMrb abla süt içiyorum dedin ya hazır süt değil mi . Kaynatiyomusun
Ne demek lafı bile olmaz . Abdestli bir şekilde yazılacak 21 defa Arapça muska haline gelicekSagol canım yazıp alayım hemen yanıma
Bende aldım da hazır yarım yağlı. Isıtıp mi içimHazır pastörize içiyorum transfer zamanı taze süt sıkıntılı
Ben soğuk içiyorum ama şöyle yap günde 1,5 bardak iç ki 3 günde bitsin tam yağlı olsun bşdahkineBende aldım da hazır yarım yağlı. Isıtıp mi içim
Kefirde iyi gelir değil mi bende kefir aldım bugunBen soğuk içiyorum ama şöyle yap günde 1,5 bardak iç ki 3 günde bitsin tam yağlı olsun bşdahkine
Tm çok teşekkür ederim guzel insanBen soğuk içiyorum ama şöyle yap günde 1,5 bardak iç ki 3 günde bitsin tam yağlı olsun bşdahkine
Evet kefir de mükemmel olurKefirde iyi gelir değil mi bende kefir aldım bugun
Benimkide eğer 21 nisan sonrası olursa boğa öncesi olursa koç olacakKızlar konu belki size garip gelebilir ama bebeğiniz eğer pozitif sonuçlanıp size tutunursa burcu ne olacak benimki olursa Boğa
Koç muuu Allah kaç kaçBenimkide eğer 21 nisan sonrası olursa boğa öncesi olursa koç olacak
Merhaba süreciniz hayırlı olsun. Ercan hoca da toplam ücret ne kadar tutuyor acaba ? Uzun zamandır takip ettigim.bir hekim Ercan beyNesta klinik-Ercan Baştu. İstanbul
Haklısınız ama afedersiniz katı bisey yerseniz kabız olabilme ihtimaliniz var çünkü uzaniyoruz gidip gelmediğimiz için kabız olabilme ihtimalimiz yüksek ve ıkınmamak lazım. Ama yinede siz bilirsiniz dikkat edin kendinizeYa ben hiç süt avakado nar suyu falan bunları tüketmiyorum benim doktorum dediki her gün ne yiyip içiyorsan öyle devam et dedi bende ne bulursam yiyip içiyorum yanlış mı yapıyorum
Kuru kayısı da tüketmek iyiHaklısınız ama afedersiniz katı bisey yerseniz kabız olabilme ihtimaliniz var çünkü uzaniyoruz gidip gelmediğimiz için kabız olabilme ihtimalimiz yüksek ve ıkınmamak lazım. Ama yinede siz bilirsiniz dikkat edin kendinize
Evet appstore a yazın ilk çıkanı indirinOpera ne diye çıkıyor apple storedan mı indiriyoruz
Teyzesii bebelerime öyle demeKoç muuu Allah kaç kaç