- 24 Mart 2023
- 126
- 103
Evet abla az önce yollayıp getirdim . Şeftali de iyimisKuru kayısı da tüketmek iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet abla az önce yollayıp getirdim . Şeftali de iyimisKuru kayısı da tüketmek iyi
Haklısınız ama afedersiniz katı bisey yerseniz kabız olabilme ihtimaliniz var çünkü uzaniyoruz gidip gelmediğimiz için kabız olabilme ihtimalimiz yüksek ve ıkınmamak lazım. Ama yinede siz bilirsiniz dikkat edin kendinize
Evet haklısınız ama kuru kayısı çiğ badem işte meyveli yoğurt bide suyu çok tüketiyorum kabak çekirdeği yiycem şimdide gidip gelip süreklide kuru kayısı atıyorum ağzımaKuru kayısı da tüketmek iyi
Yumuşaması için tavsiye : elma muz şeftali gibi meyveler ile bir araya ışık ve hava almayacak şekilde koyarsa çok hızlı yumuşar, ben genelde çok alıp elmaların yanına atıyorum.Avakoda güzel hiç bulamıyorum ben sert olunca sla yumusamıyor beni ainir ediyorlar yumusada kötü yumusuyor
Canım bende kenarda embriyo yok, hemen yeniden ilaçlara başladım, beklemedim. Daha evvel tutmuştu, kalpleri durdu kürtaj oldu sonraki regl hemen kontrol ve yeniden başladım yumurta toplama vs ile ilerledim ama bende yaş sorunu var.Kizlar bir soru daha: transferleriniz arasi ne kadar ara verdiniz? Doktorunuz ne onerdi??? 1 ay beklemek, 2 ay beklemek, hemen ust uste yapmak gibi?
İki burcu da severim, koç ile daha iyi anlaşırımKızlar konu belki size garip gelebilir ama bebeğiniz eğer pozitif sonuçlanıp size tutunursa burcu ne olacak benimki olursa Boğa
Rabbım emeklerinizi boşa çıkarmasın insallahEvet haklısınız ama kuru kayısı çiğ badem işte meyveli yoğurt bide suyu çok tüketiyorum kabak çekirdeği yiycem şimdide gidip gelip süreklide kuru kayısı atıyorum ağzıma
İnşallah aşkım benim abim koç o yüzden illaallaaahTeyzesii bebelerime öyle deme annesi yesin onları yiaaa benim burcum başak yükselenimde boğa o yüzden boğa olmasını çok istiyorum
Bn bir sene geçti sonra yaptım. Geçen sene mayıs ta yaptım tutmadı ara verdim dün transfer olduKizlar bir soru daha: transferleriniz arasi ne kadar ara verdiniz? Doktorunuz ne onerdi??? 1 ay beklemek, 2 ay beklemek, hemen ust uste yapmak gibi?
Ben akrep Burcu’yum çocuğum boğa olması iyi koç ile kendimi düşünemiyorumYumuşaması için tavsiye : elma muz şeftali gibi meyveler ile bir araya ışık ve hava almayacak şekilde koyarsa çok hızlı yumuşar, ben genelde çok alıp elmaların yanına atıyorum.
Canım bende kenarda embriyo yok, hemen yeniden ilaçlara başladım, beklemedim. Daha evvel tutmuştu, kalpleri durdu kürtaj oldu sonraki regl hemen kontrol ve yeniden başladım yumurta toplama vs ile ilerledim ama bende yaş sorunu var.
İki burcu da severim, koç ile daha iyi anlaşırım
Erkoların hepsi illallah burçla alakası yokİnşallah aşkım benim abim koç o yüzden illaallaaah
İyi yapıyorsun bebeğimEvet haklısınız ama kuru kayısı çiğ badem işte meyveli yoğurt bide suyu çok tüketiyorum kabak çekirdeği yiycem şimdide gidip gelip süreklide kuru kayısı atıyorum ağzıma
Ay bu süper konu transfer gününden sonra sayıyoruz di miKızlar konu belki size garip gelebilir ama bebeğiniz eğer pozitif sonuçlanıp size tutunursa burcu ne olacak benimki olursa Boğa
Yok son adet tarihimiz oluyor ya benimki 14 TemmuzAy bu süper konu transfer gününden sonra sayıyoruz di mi
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah5 Ağustos yumurta toplamam yapıldı, her iki yumurtalığımda çikolata kisti var 5/6 cm civarı. 2 yumurtam toplandı, bugün embriyolog aradı 1 tanesi döllenme yolunda diye, yaşım 33. Olsa da olmasa da hayırlısı diyorum. Nasipse eğer bu dünyaya geleceği varsa gelir eğer nasip değilse ne yapsak boş.
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm5 Ağustos yumurta toplamam yapıldı, her iki yumurtalığımda çikolata kisti var 5/6 cm civarı. 2 yumurtam toplandı, bugün embriyolog aradı 1 tanesi döllenme yolunda diye, yaşım 33. Olsa da olmasa da hayırlısı diyorum. Nasipse eğer bu dünyaya geleceği varsa gelir eğer nasip değilse ne yapsak boş.
Amin. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah. Çok duygusal bi süreç, ilk günler eşim de ben de sürekli ağladıkHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Kuzum Allah izniyle transfer günü belli oldun burç galiba öyle belli olur değil miKızlar konu belki size garip gelebilir ama bebeğiniz eğer pozitif sonuçlanıp size tutunursa burcu ne olacak benimki olursa Boğa
Aa öyle mi tamamYok son adet tarihimiz oluyor ya benimki 14 Temmuz
Evet ilk denemeniz miAmin. Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun inşallah. Çok duygusal bi süreç, ilk günler eşim de ben de sürekli ağladık
Evet ilk denemeEvet ilk denemeniz mi
Son adet gününe göre belli oluyorKuzum Allah izniyle transfer günü belli oldun burç galiba öyle belli olur değil mi