- 10 Ağustos 2019
- 309
- 370
Nesta klinik-Ercan Baştu. İstanbulMerhabalr hangi merkezde yaptıracaksanız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nesta klinik-Ercan Baştu. İstanbulMerhabalr hangi merkezde yaptıracaksanız
Niye gidemeyesin doktoruna sor ve kendi arabanızla gidecekseniz gidersin dinlene dinlene tabiYok canım iyiyim şuan tek üzüntüüm bu süreci beklediğim için kardeşimin düğününe gidemiycem
8-9 saat yol ertesi gün tekrar 8-9 saat yol. Arada iğne vurdur fitille uğraş çok zahmetli bide tutunma aşamasındaysa korkuyorumNiye gidemeyesin doktoruna sor ve kendi arabanızla gidecekseniz gidersin dinlene dinlene tabi
Yok canım iyiyim şuan tek üzüntüüm bu süreci beklediğim için kardeşimin düğününe gidemiycem
Bnce bi doktoruna sor8-9 saat yol ertesi gün tekrar 8-9 saat yol. Arada iğne vurdur fitille uğraş çok zahmetli bide tutunma aşamasındaysa korkuyorum
Evet ilk transferim iki tane embriyoyu uygun gördüğünü söyledi Aret kamar da tedavi görüyorumNerede tedavi görüyorsunuz? Hiç belli olmuyor bu sitede 5. Gün tutmayıp 3. Gün embriyosu tutan çok kişi var. Doktorunuz öyle uygun gördüyse vardır bir sebebi. Pozitif düşünün. ilk transferiniz mi?
Yaaa umarım umarim öyle olur cok teşekkür ederimHayır öyle düşünme toplanan embriyo sayısı azsa doktorlar riske etmeyip 3. Günde transfer yapıyorlar. Benim doktorum şöyle demişti. En iyi labaratuar ortamı bile anne rahminin yerini tutmaz. 5. Günü bekletip zayi etmektense rahimde tutunma ihtimalini çöpe atamam demişti. İlk transferimde tutmuştu üstelik 3. Gün embriyom
Bizi haberdar et güzel anneeeYarın öğleden sonra belki ama korkuyorum
Yaaa inşallah bakalım vardır benim umudum yok ama olsunBizi haberdar et güzel anneee
Bende kasık ağrısı yok ama adet olmadan önce bi dolgunluk gerginlik olur ya öyleyim. Hani adet olunca oh be rahatladım dersiniz ya öyle bi his.Bende yapmadı
İnşallah güzel hayırlınhaberler bekliyoruz canımYaaa inşallah bakalım vardır benim umudum yok ama olsun
Mrb abla süt içiyorum dedin ya hazır süt değil mi . Kaynatiyomusun12.08 test tarihim canımm
Sende yaşını embriyo bilgini transfer tarihi ve test tarihini yaz listeye ekleyeyim
Evet canım progesteron yapıyor. Benim bi önceki transferim de öyle olmuştu. Uykuda irkilmeden bahsediyorum ama benKızlar ani korkma irkilme yaşayan var mı ? Bende son 2 gündür çok fazla oluyor korkuyorum da bişey olur mu diye ?
Ne o bende indireyim yaARKADAŞLAR ŞU OPERAYI SÖYLEYEN ARKADAŞLARDAN ALLAHHHH RAZI OLSUN ne güzel wp gibi çatır çatır yazıyorum. Google dan girince ekran gelene kadar 2 dk mesaj yazana kadar 2 dk
İnşallah hamile olursunuz da çatır çatır doğurursunuz ( amin )
Bende hiç uyuyamıyorum sabah 5 te uyanıyorumEvet canım progesteron yapıyor. Benim bi önceki transferim de öyle olmuştu. Uykuda irkilmeden bahsediyorum ama ben
Normal irkilme olmuyor muEvet canım progesteron yapıyor. Benim bi önceki transferim de öyle olmuştu. Uykuda irkilmeden bahsediyorum ama ben