- 24 Mart 2023
- 126
- 103
Kac yıllık evlisinizSağol canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac yıllık evlisinizSağol canım benim
4 canımm senKac yıllık evlisiniz
Cok teşekkür ederim dedıgın gibi olsa keşkeİnş ama belki seninkide pozitif.bak hep iyi düşünki iyi şeyler olsun canım.
Ben transfer edildiği günde dahil sağıma soluma dönerek uyudum bu kadar kasmayın kendiniz rahat bırakın tutunacaksa bir yolunu mutlaka bulurAy sirtim felç geçirdi. Sağ tarafimi hissetmiyorum . Rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın inşallah
Bende 4 yıllı evliyim4 canımm sen
Bu konuya açıklık getirelim kasmak değil ben şimdi dikkat ettiğim için söylüyorum ilkinde saldım 3.günden sonra ama sonuç herşey çok iyiyken olmadı nasip tamam ama tedbir gerekliBen transfer edildiği günde dahil sağıma soluma dönerek uyudum bu kadar kasmayın kendiniz rahat bırakın tutunacaksa bir yolunu mutlaka bulur
Avakoda güzel hiç bulamıyorum ben sert olunca sla yumusamıyor beni ainir ediyorlar yumusada kötü yumusuyorGünde yarım bağ roka yerim bende çok seviyorum gerisi bende de var
Haklısınız ama.insan korkuyo bu kadar eziyet bu kadar cefaBen transfer edildiği günde dahil sağıma soluma dönerek uyudum bu kadar kasmayın kendiniz rahat bırakın tutunacaksa bir yolunu mutlaka bulur
Çok haklsin valla orası öyleBu konuya açıklık getirelim kasmak değil ben şimdi dikkat ettiğim için söylüyorum ilkinde saldım 3.günden sonra ama sonuç herşey çok iyiyken olmadı nasip tamam ama tedbir gerekli
Siz içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın en iyisiBu konuya açıklık getirelim kasmak değil ben şimdi dikkat ettiğim için söylüyorum ilkinde saldım 3.günden sonra ama sonuç herşey çok iyiyken olmadı nasip tamam ama tedbir gerekli
Bir kere kendim gebe kaldım oda evliliğimin 2. senesinde 3aylikti kalbi durdu kürtaj oldum maalesef. Sonra olmadı geçen sene tup bebek yaptık tutmadı son iki embriyo kaldı onu da dün transfer ettiler . Bakalım rabbim neylerse güzel eyler4 canımm sen
Hemen fikir perinnn geldi ben rendeliyorum 1 tane de patates haşlıyorum ezip toz biber nane tuz ekliyorum ikisini karıştırıp ezme bi sos yapıyorumAvakoda güzel hiç bulamıyorum ben sert olunca sla yumusamıyor beni ainir ediyorlar yumusada kötü yumusuyor
İnşallah sıkı sıkı tutunurBir kere kendim gebe kaldım oda evliliğimin 2. senesinde 3aylikti kalbi durdu kürtaj oldum maalesef. Sonra olmadı geçen sene tup bebek yaptık tutmadı son iki embriyo kaldı onu da dün transfer ettiler . Bakalım rabbim neylerse güzel eyler
Ay inşallah ya inşallah. Sizin de yaİnşallah sıkı sıkı tutunur
İnşallah hayırlısı olsun hakkımızdaAy inşallah ya inşallah. Sizin de ya
Aa güzel fikir bende ezip ceviz yağ limon yapıyordum ama olgunlasmayınca tadıda acı oluyorHemen fikir perinnn geldi ben rendeliyorum 1 tane de patates haşlıyorum ezip toz biber nane tuz ekliyorum ikisini karıştırıp ezme bi sos yapıyorum
Normal bende kullandım aynen benim oksapar da vardı şu an 7 aylık gebeyimKızlar bu arada ben sizin kullandığınız ilaçları da takip ettim benim doktorum bana Bayaa Bi ilaç yüklemesi yaptı. Estrofem günde 3 kere, prednol, duphaston ve coraspin günde 1 kere, progestan fitil sabah 2 akşam 2,birde progestan ampul akşam 1 doz. Birde ayrıca kapsamlı bir vitamin kullanıyorum. Normal mi bu kadarı
Benim dediğim gibi yap ne acılık hissediyorsun ne başka birşey oh birde karpuz peynir varsa tamamAa güzel fikir bende ezip ceviz yağ limon yapıyordum ama olgunlasmayınca tadıda acı oluyor
Marketlere hiç bakma.manavdan al.kaynanam bana manavdan almış çok güzel çıktılar.ben marketten aldım birkaç kere içi siyah siyahtiAvakoda güzel hiç bulamıyorum ben sert olunca sla yumusamıyor beni ainir ediyorlar yumusada kötü yumusuyor