- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
Yarın öğleden sonra belki ama korkuyorumAyyyy yapacak mısın yaaaa çok heyecanlı canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın öğleden sonra belki ama korkuyorumAyyyy yapacak mısın yaaaa çok heyecanlı canımmm
Bakış açısı değil doğru kime göre doğru onu düşünmek lazım iki pozitif transfer var ama ilerleme olmamış neyden bilinmez belki tam tutunamadı yada genetik sorun vardı bilemiyorum ama bence dinlenmiş bir şekilde dikkatli davranmakta fayda var . Yani bence sadece kişiye bağlı bi durum buYani bu da bi bakış açısı. İçiniz nasıl rahat ediyorsa
Eğer ilerleme devam etmezse ölür ama sanmıyorum devam eder canını sıkma 5.güne ulaşırİnşallah canım arkadaşım bide bisey soracağım 5. Güne kadar kalitesinden ziyade yok olma durumları var mi ?
Bizim de dediğimiz bu aşkımYa ben bu şekilde yapmazsam kafaya takar evdeki herkese zulüm olurum o yüzden böyle sakin sakin oturuyorum sadece iş yapmıyorum
12.08 test tarihim canımmNe zaman kan testi yapacaksın abla
Ayyy inşallah kuzularım da benim gibi dirayetli olur da ilerleme sağlanır ulaşırlar ya eğer ki 3 embriyodan az olursa havuz mantığında tekrar yumurta toplama işlemi yapılacak gerek kalmaz Allah’ın izniyleEğer ilerleme devam etmezse ölür ama sanmıyorum devam eder canını sıkma 5.güne ulaşır
Her şeyin hayırlısı olsun inşallah. Yaşım 22 . 3 gün dondurulmuş embriyo . Transfer tarihi 05.08.2024. Teset tarihi 16.08.202412.08 test tarihim canımm
Sende yaşını embriyo bilgini transfer tarihi ve test tarihini yaz listeye ekleyeyim
İnşallah öyle olsa bile moral bozma bu sefer daha çok yımurta için ne yapmamız lazım ona bakarız ama inşallah gerek kalmaz bazıları tek yumurtadan bile hamile kalıyor nasip olsun yeterAyyy inşallah kuzularım da benim gibi dirayetli olur da ilerleme sağlanır ulaşırlar ya eğer ki 3 embriyodan az olursa havuz mantığında tekrar yumurta toplama işlemi yapılacak gerek kalmaz Allah’ın izniyle
İnşallah moral bozma değil de böyle için üzülüyor bi geri hemen toparlanıyorum isyana girmemek için , inşallah gerek kalmazİnşallah öyle olsa bile moral bozma bu sefer daha çok yımurta için ne yapmamız lazım ona bakarız ama inşallah gerek kalmaz bazıları tek yumurtadan bile hamile kalıyor nasip olsun yeter
Ekledim canımHer şeyin hayırlısı olsun inşallah. Yaşım 22 . 3 gün dondurulmuş embriyo . Transfer tarihi 05.08.2024. Teset tarihi 16.08.2024
Teşekkür ederim gördüm abla Allah razı olsun . 2 embriyo transfer ettiler KB onu söylemedimEkledim canım
Bencede bekle moralini bozma kuşum daha var test gününeAşkım görümcem eczaneden almış
Benim kan günüm 12.08
Yarın gelecek ama yapasım yok korkuyorum yemin ederim
Görümcem ısrar ediyor almış yarın öğleden sonra gelecek ama ben korkuyorum yapmaya
Yaaaa neden
İnşallah tutar kuzum bana abla demene de gerek yok kız kendimi yaşlı hissettimTeşekkür ederim gördüm abla Allah razı olsun . 2 embriyo transfer ettiler KB onu söylemedim
Görümcem çok ısrar ediyor napsam bilemedim ya olmadı perşembe sabaha atarım sabah yapılıyor derimBencede bekle moralini bozma kuşum daha var test gününe
İnşallah inşallahEn güzeli bnce inşallah güzel sonuçlar alırsın benim ikisi de tutmuştu darısı başına
EyvahKIZLAAAR GÖRÜMCEM BANA TEST ALMIŞ
Merhabalr hangi merkezde yaptıracaksanızMerhaba! Adetimi bekliyorum eli kulağında, adet olduğumda gideceğim ve iğnelere başlayacağız. Çok heyecanlıyım yaş 33 ilk deneme :) Herkese çook güzel süreçler diliyorumm
İnşallah inşallah. Sizinde ya rabbim emeklerimizi boşuna çıkarmasın. Yok demek ozamanİnşallah tutar kuzum bana abla demene de gerek yok kız kendimi yaşlı hissettim
Sağol canım benimİnşallah inşallah. Sizinde ya rabbim emeklerimizi boşuna çıkarmasın. Yok demek ozaman
Benim ilki negatifti ikincide sordum genetik araştırma yapılacak mı diye doktorum ikinci hatta üçüncü transferi genetiğe göndermeden yapıyoruz çünkü tutmama ihtimalleri ilk üç transfer için normal kabul ediliyor demişti. Eğer iki ve üçüncü transferlerde tutmazsa ozaman genetiğe baktırıyoruz dedi bana. Ve ben hiç kan testi verip hormon değerlerime de baktırmadım rahim kalınlığını kontrol ederek ilerledi doktorumOfff cok sacma yaa. Benimki de progestan agrisi demek ki. Kizlar embriyolarinizi genetige gonderdiniz mi? Dondurulmus embriyo sonradan genetige gonderilebiliyor mu? Eger bu olumsuz olursa bekleyen embriyolarimi genetige gondersem mi diyorum… ya da ilk transferi olumsuz olanlar icin sorum: ikinci transfer oncesi size farkli testler uyguladilar mi?