- 23 Haziran 2014
- 431
- 270
Ben sana dünde hissimi söylemiştim. +Mİ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sana dünde hissimi söylemiştim. +Mİ
Yaa benim B12 düşük kusura bakmayasınnnBen sana dünde hissimi söylemiştim. +Mİ
Benim ilki negatifti ikincide sordum genetik araştırma yapılacak mı diye doktorum ikinci hatta üçüncü transferi genetiğe göndermeden yapıyoruz çünkü tutmama ihtimalleri ilk üç transfer için normal kabul ediliyor demişti. Eğer iki ve üçüncü transferlerde tutmazsa ozaman genetiğe baktırıyoruz dedi bana. Ve ben hiç kan testi verip hormon değerlerime de baktırmadım rahim kalınlığını kontrol ederek ilerledi doktorum
Evet çok güzelIyi ki burasi var ya. Burasi olmasa dunyada bunu yasayan bir tek benim sanacagim. Ne garip dimi, ulkenin dort bir yanindan belki birbirinden cok farkli insanlar burada dertlesip, ortak sorunlara cozum ariyor. Duygulandim valla. Benim hormonlar daha hamile kalmadan tavan. kalsam hic cekilmeyecegim demek ki.
Benim doktor hemen yapalım dedi ben 2 ay beklemeyi seçtimKizlar bir soru daha: transferleriniz arasi ne kadar ara verdiniz? Doktorunuz ne onerdi??? 1 ay beklemek, 2 ay beklemek, hemen ust uste yapmak gibi?
Ben bir ay bekledim ikinci ay transfer yapıldı banaKizlar bir soru daha: transferleriniz arasi ne kadar ara verdiniz? Doktorunuz ne onerdi??? 1 ay beklemek, 2 ay beklemek, hemen ust uste yapmak gibi?
Ha negatif demekmiş öğrendim hiç yükselmemişKızlar kan sonucu şöyle yazıyor
0.509 REFERANS ARALIGI 0-5 ne demek böyle
Dondurulmusun varsa 2.adette devam edebilirsin.ben öyle yapmıştım.Kizlar bir soru daha: transferleriniz arasi ne kadar ara verdiniz? Doktorunuz ne onerdi??? 1 ay beklemek, 2 ay beklemek, hemen ust uste yapmak gibi?
5 ve üstü pozitifKızlar kan sonucu şöyle yazıyor
0.509 REFERANS ARALIGI 0-5 ne demek böyle
Hiç yükselmemis değil zamanı gelmemis daha.gunu nu bekleyip öyle kan ver lutfenHa negatif demekmiş öğrendim hiç yükselmemiş
ne denir bilmiyorum hayırlısı olsun inşallahHa negatif demekmiş öğrendim hiç yükselmemiş
Benim üstü mü oluyor nasıl okunuyor bu testler5 ve üstü pozitif
Evet canım bekliycemHiç yükselmemis değil zamanı gelmemis daha.gunu nu bekleyip öyle kan ver lutfen
0.5 ile başlıyor yani düşük 5 ve üstü olunca pozitif demekBenim üstü mü oluyor nasıl okunuyor bu testler
Ve sıkıntı stres yok tamam mı söz ver bakalım.yoksa gülmen için beni taaaa oralara getirip kendini gidiklatcanmiEvet canım bekliycem
İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda
Yok canım iyiyim şuan tek üzüntüüm bu süreci beklediğim için kardeşimin düğününe gidemiycemVe sıkıntı stres yok tamam mı söz ver bakalım.yoksa gülmen için beni taaaa oralara getirip kendini gidiklatcanmi