- 26 Şubat 2024
- 1.070
- 678
- 27
Ayyy bu daha bi güzel mesaj olduuuuu işte şimdi heyecan yaptım tam 12 den vuruldumPozitif pozitif hemde bi kız bi erkek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy bu daha bi güzel mesaj olduuuuu işte şimdi heyecan yaptım tam 12 den vuruldumPozitif pozitif hemde bi kız bi erkek
Dur annesi vurulmaaaa Allah’ın izniyle ayyy eflin benimde 4 tanesi döllenmis dua et bana hamilenin( bebeğin artık içinde o yüzden hamilesin ) duası kabul olurmuşAyyy bu daha bi güzel mesaj olduuuuu işte şimdi heyecan yaptım tam 12 den vuruldum
Ay sirtim felç geçirdi. Sağ tarafimi hissetmiyorum . Rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın inşallahUzansan bi süre daha iyi
Merhaba transfer oldumu sizinŞimdi Opu oldum iki yumurta toplandı sadece birisi döllenme yolunda malesef
Oh Maşallah iyi kalitede olacaklar inşallah annesi yaaa inşallahDur annesi vurulmaaaa Allah’ın izniyle ayyy eflin benimde 4 tanesi döllenmis dua et bana hamilenin( bebeğin artık içinde o yüzden hamilesin ) duası kabul olurmuş
Kız ben 6 gündür hep sırt üstü yatıyorum . Ayaklarımın altına da yastık koyuyorumAy sirtim felç geçirdi. Sağ tarafimi hissetmiyorum . Rabbim kimsenin emegini boşa çıkarmasın inşallah
Rabbım yardımcımız olsun inşallah. Bn daha dün bir bugün iki valla .Kız ben 6 gündür hep sırt üstü yatıyorum . Ayaklarımın altına da yastık koyuyorum
Sağa sola dönüyormusun ablaKız ben 6 gündür hep sırt üstü yatıyorum . Ayaklarımın altına da yastık koyuyorum
Amin aşkım inşallahRabbım yardımcımız olsun inşallah. Bn daha dün bir bugün iki valla .
Genelde dönersem sol , yoksa hep sırt üstü yattımSağa sola dönüyormusun abla
Niye sol sağın günahı neGenelde dönersem sol , yoksa hep sırt üstü yattım
Kurban olduğum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın vallahi çok zor. Bide Bn yerimde durmayan biriyim nasıl geçecek. Ayın 16 si ne zaman gelecek oooAmin aşkım inşallah
Kan akışı olması içinNiye sol sağın günahı ne
Bende ankaradymmmGercekten mi neresinde
Anladm abla bunu bilmem iyi oldu . Abla meyve suyu içiyomusun marketlerin yoksaKan akışı olması için
Valla bende öyle görümcem kaynanam iş yapıyor ben tepelerinde arada kalkıyorum geziyorum kan akışı olsun diye . 6 gün oldu 6 gündür yatıyorum sağolsunlar bu defa daha dikkatli davrandım bende . Benim ikinci transferim bu ilkimde 3 gün yattım kalkıp işlerime devam ettim doktor öyle önerdi diye tutmadı bu sefer de wc ilaç içme su içme yemek yeme dışında kalkmadım doğrulmadımKurban olduğum rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın vallahi çok zor. Bide Bn yerimde durmayan biriyim nasıl geçecek. Ayın 16 si ne zaman gelecek ooo
İçiyorum valla ne yalan söyleyeyim sütte içiyorumAnladm abla bunu bilmem iyi oldu . Abla meyve suyu içiyomusun marketlerin yoksa
Ben aynı şeyi düşünmüyorum tedbir bizim takdir Allahın kendimizi korumalıyız normal gebelikle eş değer değil bizimkiKızlar biraz rahat olun tutunacaksa tutunuyor zaten kasmayın kendinizi İlk transferim de ertesi gün pikniğe gittim dönüşte avm açılmıltı oraya gittim pazara gittim geldim hep hareket halindeydim. Normal yaşantımın aynısına devam ettim ve pozitifti sonucum
Ben şuan tam olarak öyleyim daha dün transfer oldum transferden sonra avm’ye gidip pasta yiyip kahve içtim doktorum istediğini yapabilirsin demişti bende öyle yapıyorum bugünde mesela kayınvalidemlerdeyim bi aşağı bi yukarı dolanıyorum ben sürekli yatamam doktorda günlük hayatına dön dediği için 15ine kadar bu şekilde bekliycemKızlar biraz rahat olun tutunacaksa tutunuyor zaten kasmayın kendinizi İlk transferim de ertesi gün pikniğe gittim dönüşte avm açılmıltı oraya gittim pazara gittim geldim hep hareket halindeydim. Normal yaşantımın aynısına devam ettim ve pozitifti sonucum