- 21 Mayıs 2023
- 84
- 49
Yaa o zaman gebelik belirtisi olan agri mi progestan agrisi mi bizim anlamamiz imkansiz zaten agriyi belirtiden saymayacagiz demek ki.Evet yapıyor bende yaptı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa o zaman gebelik belirtisi olan agri mi progestan agrisi mi bizim anlamamiz imkansiz zaten agriyi belirtiden saymayacagiz demek ki.Evet yapıyor bende yaptı
yarın telefonuz bölgeye gidebilirim. artık çıkışta ile bakacağım şey senin mesajların olacak :) ama çıkmaz ise de üzülmek falan yok tamam mı, yolladığın şeyi hatırla, hala erken olabilir.Ay aşkım ne güzel dostlar edinmişim herkes benden heyecanlı yarın gelir öğleden sonra
Tabiki hayırlısı olsun olmazsa da yapacak birşey yok nasipte yokmuş demeliyizyarın telefonuz bölgeye gidebilirim. artık çıkışta ile bakacağım şey senin mesajların olacak :) ama çıkmaz ise de üzülmek falan yok tamam mı, yolladığın şeyi hatırla, hala erken olabilir.
Ben gönderdim. Opu olduğumda embriyodan biyopsi alınıp dondurulmustu geçen ay pgt yapilmasi için gönderdik çalışılan hücre sayısı yeterli gelmemiş embriyoyu çözdürüp parça alıp tekrar dondurdular embriyolog ile konuştuğumuzda parça alindiktan sonra bozulmasına yüzde 30 ihtimal vermişti embriyonun kalitesine görede değişiyor tabiki henüz sonuç alamadım pgt den sizde embriyologunuz ile konuşup ihtimalleri değerlendirip ona göre gonderebilirsinizOfff cok sacma yaa. Benimki de progestan agrisi demek ki. Kizlar embriyolarinizi genetige gonderdiniz mi? Dondurulmus embriyo sonradan genetige gonderilebiliyor mu? Eger bu olumsuz olursa bekleyen embriyolarimi genetige gondersem mi diyorum… ya da ilk transferi olumsuz olanlar icin sorum: ikinci transfer oncesi size farkli testler uyguladilar mi?
Hıc belirtilerini düşünme .belirtilere göre ne umutlan ne de umutsuz ol bana soracak olursan.Yaa o zaman gebelik belirtisi olan agri mi progestan agrisi mi bizim anlamamiz imkansiz zaten agriyi belirtiden saymayacagiz demek ki.
deliiiii daha idrara gçmemiş de olabilir umudunu yitirme demek istedim :)Tabiki hayırlısı olsun olmazsa da yapacak birşey yok nasipte yokmuş demeliyiz
Haaa hayırlısı evetdeliiiii daha idrara gçmemiş de olabilir umudunu yitirme demek istedim :)
Gercekten mi neresindeayyy valla süper olurdu. ellerimizde kabak çekirdekleri ile
ben ankara'dayım canım.
özelden mesaj atıyorum :)Gercekten mi neresinde
Opera indirip ordan girebilirsiniz reklam olmuyorYazdım söylemez olurvmuyum aa yazmadım mı brn bu siteyi çok zor kullanıryorum sürekli reklam çıkıyor yazarken sayfalar kayıyor sizinde oyle mı ya
kesinlikle pozitif. hatta ileri gidiyorum kız tahmini yapıyorum :)DOSTLARIM BACILARIM HERKESİN HİSSİNİ ALALIM BAKALIM YARIN ONA GÖRE KONUŞURUZ
- Mi + Mi
Aşkım ağzın bal yesinnnn oyyy bal damlıyor balll bende ayrım yapmam sağlıklı olsun derim hep ama içim hep kızkesinlikle pozitif. hatta ileri gidiyorum kız tahmini yapıyorum :)
İnş ama belki seninkide pozitif.bak hep iyi düşünki iyi şeyler olsun canım.Adet olmazsam baktırırm tekrar ınsallah benim yerıme sen pozıtıf sonuç alırsın hayırlısıyla
benmde oyleydi opera indirin telefonunuza ordan giriş yapın reklam çıkmıyor daha rahat kullanıyorsunuzYazdım söylemez olurvmuyum aa yazmadım mı brn bu siteyi çok zor kullanıryorum sürekli reklam çıkıyor yazarken sayfalar kayıyor sizinde oyle mı ya
Sırt üstü uzanmisim kalcama.oturabilirmiyimNereye anlamadım
benim ilk transferim kimyasal oldu öncesinde de dogal yolla bir kımyasalım vardı doktor ilk transferden sonra kanda genetik baktırdı eşimede bana da.. bekleyen embroyolarıma dondurulduğu için genetik test onermıyorum bozuluyor dedi.. bizde yaptırmadıkOfff cok sacma yaa. Benimki de progestan agrisi demek ki. Kizlar embriyolarinizi genetige gonderdiniz mi? Dondurulmus embriyo sonradan genetige gonderilebiliyor mu? Eger bu olumsuz olursa bekleyen embriyolarimi genetige gondersem mi diyorum… ya da ilk transferi olumsuz olanlar icin sorum: ikinci transfer oncesi size farkli testler uyguladilar mi?
Pozitif pozitif hemde bi kız bi erkekDOSTLARIM BACILARIM HERKESİN HİSSİNİ ALALIM BAKALIM YARIN ONA GÖRE KONUŞURUZ
- Mi + Mi
Uzansan bi süre daha iyiSırt üstü uzanmisim kalcama.oturabilirmiyim
yumurtalar toplandıktan sonra dondurulmadan genetiğe gönderilmesi öneriliyorOfff cok sacma yaa. Benimki de progestan agrisi demek ki. Kizlar embriyolarinizi genetige gonderdiniz mi? Dondurulmus embriyo sonradan genetige gonderilebiliyor mu? Eger bu olumsuz olursa bekleyen embriyolarimi genetige gondersem mi diyorum… ya da ilk transferi olumsuz olanlar icin sorum: ikinci transfer oncesi size farkli testler uyguladilar mi?