2024 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar günaydın, tetanoz aşısının 2. dozunu olan var mı? Sağlık ocağından kimse aramıyor beni, doktorum da yaptırsan iyi olur dedi ama ne zaman yaptırmam gerekiyor bilemedim
ilkini yaptırdıktan bir ay sonra yaptırman gerekiyor ikinci doz için aramayacağız demişlerdi bana

Bebeğe çok erken alışveriş yaptım yılbaşından önce bebek arabası kıyafet bebek çantasına kadar almıştım şimdi bakıyorum her şey uçmuş bebek çantası bile 2 katına çıkmış. Mama sandalyesi alsam mı perileri geldi şimdi de ama abartma diyorum 9 ay sonra lazım olacak bir şeyi de almıyım :KK70:

Bebeğe çok erken alışveriş yaptım yılbaşından önce bebek arabası kıyafet bebek çantasına kadar almıştım şimdi bakıyorum her şey uçmuş bebek çantası bile 2 katına çıkmış. Mama sandalyesi alsam mı perileri geldi şimdi de ama abartma diyorum 9 ay sonra lazım olacak bir şeyi de almıyım :KK70:
Ben de öyle fiyatlar inanılmaz uçmuş fark ediyorum bebek çantasına karar veremedim ama hala sen ne aldın?

Kızlar günaydın, tetanoz aşısının 2. dozunu olan var mı? Sağlık ocağından kimse aramıyor beni, doktorum da yaptırsan iyi olur dedi ama ne zaman yaptırmam gerekiyor bilemedim
benim doktorum olabildigince gec ol dedi 30 34 hafta olarak olcaktim ben ama dusun icindeki sampuanligimda pas gorunce korkgum daha erken oldum 21. haftamda ilk dozumu oldum

sjssj ben aldim valla artik aldigimi aliyorum yoksa kendimi enayi gibi hissediyorum ya boyle bi fiyatlandirma yok cok sacma

sjssj ben aldim valla artik aldigimi aliyorum yoksa kendimi enayi gibi hissediyorum ya boyle bi fiyatlandirma yok cok sacma
Mama sandalyesini aldın mı ahhah :KK70: chicconun bu modelini beğendim katlanıyor da
1714470067136.png

Büyük 360 derece dönen ağır mama sandalyesi var evde ama ben bimden aldığımı kullanıyorum. Her yere taşıyorum 😄 daha rahat. Bir de anneme aldım. Orda da kullanıyoruz. Basit olanı daha çok sevdi kızım

kızlar safra kesemde taş yada çamur olabilirmiş 😞 ultrason çekilecek moralim bozuldu zaten riskli gebelik geçiriyorum safra kesesi ağrısı çekiyorum sanırım ve ilaç yazarsalar bebeğe zararı olur diye korkuyorum 🥹 çok yoruldum

X