- 22 Ocak 2020
- 478
- 454
- Konu Sahibi palm angels
- #32.741
Kızlar iyi geceler bayadır ugrayamiyorum buralara kafamı toparlayıp bi türlü bebeğim 27 günlük oldu ama 3 gündür yenidoğan yoğun bakimda yatıyor sizlerden dua istiyorum bebegimi çok özledim çok zorlanıyorum onun iyiliği için sabretmeye çalışıyorum ama annelik iç güdüsü işte çok kötüyüm ruh gibi toparlayamıyorum kendimi 4 gün önce ateşi çıktı indi bikaç saat hiç çıkmadı sonra tekrar birden çıkmaya başlayınca riske atmak istemediler yatış yaptılar yatış yaptıktan sonra bidaha hiç çıkmamış ateşi bütün testleri tekrar tekrar yapıldı cuma günü idrar kültüründe de sorun çıkmazsa pazartesi taburculugu konusabiliriz demişlerdi fakat ben e nabizdan baktım idrar kültür sonucunda maya üremesi pozitif çıkmış şimdi bebeğimi çıkarmayacaklar mi uzun süre mi kalacak tedavisi ne olacak hiç bilemiyorum.pazartesiye kadar bilgi vermeyeceklerini söylemişlerdi saatler asır oldu sanki bi türlü zaman geçmiyor bi an önce pazartesi olsun bebeğimi uzaktanda olsa bir kere göreyim hayırlı bi haber alayım çok üzgünüm 24 gün yanımda durdu hic biseyi olmayan bebegimin birden ateşi cikti noldu anlayamadim 3 gündür ayrıyım çok koyuyor bu durum bana bi an önce şifa bulup gelsin kollarıma evladım Nolur bizim için dua edin olurmu kızlar