- 22 Ağustos 2019
- 3.440
- 8.230
- Konu Sahibi palm angels
- #2.721
Hellllöğ beni ozlediniz biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim canım maşallah. Bende de kese ve yolk sac göründü haftaya Çarşamba randevum var kalp atışı duyucaz inşallah bizde . Geç döllenmeden şüphelendi doktorum inşallah güzel ilerler hepimiz içinÇok şükür herşey yolunda canım keseyi gördük cuma randevum var kalp atışı için sende nasıl gidiyor canım Bi sorun yok inşallah
Kalp atışı duymana çok sevindim canım kalp atışı icin özel hastaneye mi gittinKızlar selammmmm 6+0 bugün kalp atışını duyduk henüz 105 atıyordu doktorum 140-150 isteriz dedi ama henüz erken artacak dedi. bir daha 3 hafta sonra kontrol
Hoş geldin canım sende durumlar neHellllöğ beni ozlediniz biliyorum
Hosbuldum bebegim persembe randevum var gerginim birazHoş geldin canım sende durumlar ne
Kaç haftalık oldun canım keseyi görmeyimi gidiyorsun ilk muane her zaman öyledir ama kendini rahat bırak canım bebeğin için sağ salim güzel habelelerle geliceksin için ferah döneceksin eminimHosbuldum bebegim persembe randevum var gerginim biraz
Gecen persembe gordum bebegim keseyi bu persembe kontrole gidicem cagirdi bakalim kalp atisi olacak mi ne olacak sadece vajinal olmasi rahatsiz ediyo beni o catala yatmayi sevmiyorumKaç haftalık oldun canım keseyi görmeyimi gidiyorsun ilk muane her zaman öyledir ama kendini rahat bırak canım bebeğin için sağ salim güzel habelelerle geliceksin için ferah döneceksin eminim
Bende vajinal sevmem ve tavsiye etmem o yüzden geç gidiyorum ben direk bebek ve kalp atışı için gidicem ozele.gidicem ikinci gebelikte devlet olan bebeğe yok dedi o yüzden ilk aylar devlete gitmemKizlar ben keseyi gordum gecen hafta ama vajinal bu persembe de randevu verdi bi daha vajinal bakmam soz demisti sizce gozukur mu karindan? Onceki gebeligimde 2 aya kadar vajinal bakmisti baska doktor bende sevmiyorum vajinal baktirmayi
Evet çatali bende sevmiyorum ya ama bazen mecbur kalıyoruz ne yapalım inşallah kalp atışını duyarsin kaç haftalık ki bebişin erken degilmiGecen persembe gordum bebegim keseyi bu persembe kontrole gidicem cagirdi bakalim kalp atisi olacak mi ne olacak sadece vajinal olmasi rahatsiz ediyo beni o catala yatmayi sevmiyorum
Ben ikisinde de ozele gittim devlet nasil bilmiyorum kuzum normalde bu persembe gidicektim gecen persembe tansiyon problemi bide pihti dusunce acil gittim kontrol etti biraz mecburiyetten oldu haftaya gel dedi randevum var dedim iptal etme o zaman persembe gel dedi bence de sorun yoksa zirt pirt gitmenin anlami yok ilk zamanlarBende vajinal sevmem ve tavsiye etmem o yüzden geç gidiyorum ben direk bebek ve kalp atışı için gidicem ozele.gidicem ikinci gebelikte devlet olan bebeğe yok dedi o yüzden ilk aylar devlete gitmem
Sıkıntı çıkarsa başka canım git aksatma kontrolerini Allah yardımcın olsun o vajinal bakması o yüzden ayrıntılı bakmak istemiş daha küçük.oldugu için birde pıhtı düşünce o yüzden bakmıştır aynen bir sıkıntı olmasa girmeye gerek yok hel zaten Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gelirsinBen ikisinde de ozele gittim devlet nasil bilmiyorum kuzum normalde bu persembe gidicektim gecen persembe tansiyon problemi bide pihti dusunce acil gittim kontrol etti biraz mecburiyetten oldu haftaya gel dedi randevum var dedim iptal etme o zaman persembe gel dedi bence de sorun yoksa zirt pirt gitmenin anlami yok ilk zamanlar
İnsallah bebis seninledirmerhaba bende gençliğini yeni ögrendim,aslında geçen seneden beri istiyordum 2.çocuğu ,birinde 6 Haftalikken kalbi durdu,birindede dış gebelik geçirdim,ins şimdi hayırlısıyla alırım kucağıma,yarın gidip kan testi yaptircam bakalim
Hepimiz guzel haberlerle gelelim hep insallah beybimm ben yokken cogalmisizSıkıntı çıkarsa başka canım git aksatma kontrolerini Allah yardımcın olsun o vajinal bakması o yüzden ayrıntılı bakmak istemiş daha küçük.oldugu için birde pıhtı düşünce o yüzden bakmıştır aynen bir sıkıntı olmasa girmeye gerek yok hel zaten Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerle gelirsin
İnşallah aliriz bebisleri sağ salim kucaklarımizamerhaba bende gençliğini yeni ögrendim,aslında geçen seneden beri istiyordum 2.çocuğu ,birinde 6 Haftalikken kalbi durdu,birindede dış gebelik geçirdim,ins şimdi hayırlısıyla alırım kucağıma,yarın gidip kan testi yaptircam bakalim
Senin son adet tarihin ne kuzumÇok sevindim canım maşallah. Bende de kese ve yolk sac göründü haftaya Çarşamba randevum var kalp atışı duyucaz inşallah bizde . Geç döllenmeden şüphelendi doktorum inşallah güzel ilerler hepimiz için
Aynen herkes yeni yıla girmeden hamilelik haberleri aliyor devamı gelsin inşallahHepimiz guzel haberlerle gelelim hep insallah beybimm ben yokken cogalmisiz
İnsallah git gide cogalalim amin cok aminAynen herkes yeni yıla girmeden hamilelik haberleri aliyor devamı gelsin inşallah