Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki makara onu da yapmazsak hayat mi geçer böyleKuzu ya valla neyse bizim ki makara yani yoksa Allah bilir
Hadi inşallah canım sağlıkla gelsinayy gerçektenmiiyyy benim ailem erkek hissediyo eşimin ailesi kız fjjfkdk bakalım maçı kim kazanacak
ayy gerçektenmiiyyy benim ailem erkek hissediyo eşimin ailesi kız fjjfkdk bakalım maçı kim kazanacak
4 gün önce daha erken diye çıkmamıştır belki de. İnşallah vardır bebiş canımAy biraz geç cevap verdim valla canım bekliyorum bakalım en son 4 gün önce test yaptım negatifti pek bi ümidim kalmadı ama normalde regl öncesi göğüs hassasiyetim olmak iki gündür var
Ben de 5-6 haftalıkken rüyamda görmüştüm kucağımda kız bebek bana gülümsüyordu Aynı kızıma benziyordu halâ gözümün önünde o rüyaBenim eşim de kız görmüştü 2 buçuk aylıkken yemyeşil gözleri vardı kahverengi saçları vardı demişti bana aynı öyle oldu
Bendim oKzı dur adım büyücüye çıkacak burdan biri de hatırlamıyorum beni etiketleyip küre koymuş
Benim battan dört gün önce tertemiz negatif çıkmıştı. Hiç ümidini yitirmeAy biraz geç cevap verdim valla canım bekliyorum bakalım en son 4 gün önce test yaptım negatifti pek bi ümidim kalmadı ama normalde regl öncesi göğüs hassasiyetim olmak iki gündür var
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımGünaydın canlarımm bugün kan vermeye gideceğim dualarınızı bekliyorum
Benim battan dört gün önce tertemiz negatif çıkmıştı. Hiç ümidini yitirme
İnşallah balımmmHayırlı haberlerle gel inşallah canım
Aa maşallah darısı bizlere hadi güzel beta değerini de görelim inşallahduygu6 Canım bak böyle çıkıyor ovulasyon testleri
O kadar koyuluk ve gecikmeye zaten 1500+ çıkabilirİnşallah balımmm
Güzel haberlerle gel inşallah canımGünaydın canlarımm bugün kan vermeye gideceğim dualarınızı bekliyorum
Benim battan dört gün önce tertemiz negatif çıkmıştı. Hiç ümidini yitirme
İnşallah balımm çok teşekkür ederimHayırlı haberlerle gel inşallah canım
Amin canımm inşallahAa maşallah darısı bizlere hadi güzel beta değerini de görelim inşallah
Ben de çok heyecanlıyım ne çıkacak diyeO kadar koyuluk ve gecikmeye zaten 1500+ çıkabilir
İnşallah kuzum Hadi bakalım inşallah senden de çok güzel haberler alacağız canım benim yumurtlama piki 23 temmuzdu aynı gün akşam da çatlama gördüm o günü değerlendirdik. Sonrasında mesela en yakın 26’sını değerlendirebilmişiz. Devamında kaydetmemişim onları ama iki üç günde bir gibi devam ettiGüzel haberlerle gel inşallah canım
Benim de yarın 4 gün kalmış oluyor bata Senin yumurtlama tarihin tam neydi canım bi de yumurtlama döneminden sonra da değerlendirmeye devam ettiniz mi? Yumurtlama dönemi hangi günler değerlendirdiniz? Sorularım bu kadar
öğlen ilçeye gidince inşaAllah canımG guzelseylerolsun Canım sen ne yaptın? Kan vericem diyordun
Anladım canım büyük ihtimal 23’ünde tutmuş o zaman senin bebiş:)) Benim de 3’ü akşam ya da 4’ü sabah çatladı. 1-3-4-7 Ağustos’ta değerlendirdik. İnşallah tutmuştur. Yumurtlama günlerini düzgün değerlendirebildiğimiz için biraz umutluyum ama bilmiyorum. Biz elimizden geleni yaptık gerisini Allah bilir (Sırf yumurtlama haftası için eşimin yanına gittim bu ay)İnşallah balımm çok teşekkür ederim
Amin canımm inşallah
Ben de çok heyecanlıyım ne çıkacak diye
İnşallah kuzum Hadi bakalım inşallah senden de çok güzel haberler alacağız canım benim yumurtlama piki 23 temmuzdu aynı gün akşam da çatlama gördüm o günü değerlendirdik. Sonrasında mesela en yakın 26’sını değerlendirebilmişiz. Devamında kaydetmemişim onları ama iki üç günde bir gibi devam etti
Anladım canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin bebişin seninlediröğlen ilçeye gidince inşaAllah canım