- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
Çekingenmiş fal sahibi içine atarmış alakam yok jajajsDeve kuşu ne demekmiş acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çekingenmiş fal sahibi içine atarmış alakam yok jajajsDeve kuşu ne demekmiş acaba
Ahahahshs senin öyle bir kumaşın yokÇekingenmiş fal sahibi içine atarmış alakam yok jajajs
Hiç de inanmam fallara ama bu çok etkilemişti beni dedim tamam bu ay belki ama falım bile Fake belirti verdi hahahshAhahahshs senin öyle bir kumaşın yok
Burda devekusu nasıl gördünüz çocuk görüyorum sadece sırt üstü yapı olarak da erkek gibi ajajaajÇekingenmiş fal sahibi içine atarmış alakam yok jajajs
senin 2 ay sonra tamam o işHiç de inanmam fallara ama bu çok etkilemişti beni dedim tamam bu ay belki ama falım bile Fake belirti verdi hahahsh
Kocaman deve kuşunu da görmediysen merveBurda devekusu nasıl gördünüz çocuk görüyorum sadece sırt üstü yapı olarak da erkek gibi ajajaaj
Eşimde erkek demişti büyük bir kuş kafası var ya onu benzetti herhalde çok tuhaf bu fal yaBurda devekusu nasıl gördünüz çocuk görüyorum sadece sırt üstü yapı olarak da erkek gibi ajajaaj
Canım benzeteceğim en makul kafa kuş kafasıydıEşimde erkek demişti büyük bir kuş kafası var ya onu benzetti herhalde çok tuhaf bu fal ya
Eşimde erkek demişti büyük bir kuş kafası var ya onu benzetti herha
Gecenin bu saatinde herşeye benzetiriz en iyisi yatak bizCanım benzeteceğim en makul kafa kuş kafasıydı
Kuşlardan deve kuşunu seçtin bende leyleğe benzettim uzun ya boynu hani çocuk getirir hesabı jsjsjsjsjsjsjCanım benzeteceğim en makul kafa kuş kafasıydı
Ben de leyleğe benzettim çocuğu aşağıya atmış sırt üstü tutun düşmesin halolitaKuşlardan deve kuşunu seçtin bende leyleğe benzettim uzun ya boynu hani çocuk getirir hesabı jsjsjsjsjsjsj
Puahshshh düşük mü yapcam acaba tövbe tövbe Allahım sen affetBen de leyleğe benzettim çocuğu aşağıya atmış sırt üstü tutun düşmesin halolita
Tövbe estagfurKuşlardan deve kuşunu seçtin bende leyleğe benzettim uzun ya boynu hani çocuk getirir hesabı jsjsjsjsjsjsj
Ne yatması aramızda uykuya dalamayan var sen din kültürü hocası değil misin al arkadaşım şunu oku bile demedin Merve gücendimGecenin bu saatinde herşeye benzetiriz en iyisi yatak biz
dedim yaaa avucunu aç 7 Ayetel Kürsi ihlas Felak nas okuyup tüm vücuduna sür yat dedimNe yatması aramızda uykuya dalamayan var sen din kültürü hocası değil misin al arkadaşım şunu oku bile demedin Merve gücendim
Hocanın dediğini yap, yaptığını yapma demişlerSen din kültürü hocasımısınn ay fal yorumlatıyorum burda birde Mervesre41
Kuzu ya valla neyse bizim ki makara yani yoksa Allah bilirHocanın dediğini yap, yaptığını yapma demişler
Ayy görmedim pardon özürdedim yaaa avucunu aç 7 Ayetel Kürsi ihlas Felak nas okuyup tüm vücuduna sür yat dedim