- 27 Haziran 2019
- 453
- 367
Terzi kendi söküğünü dikemezmis ajajauuahHerşeyi hissedip hasta olacağımı hissedemedim nabeeeer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Terzi kendi söküğünü dikemezmis ajajauuahHerşeyi hissedip hasta olacağımı hissedemedim nabeeeer
Ben diyom gece uyuyamıyom bana fal atıyolar yaa çarpılayım iyice at atay benim bi falım vardı bak çok etkileyiciydi atam da yorumla jsksjsdjdj Puxhu
Benim sökük bayaa yırtık olduTerzi kendi söküğünü dikemezmis ajajauuah
Jsjsjsdjsj kız bunu kör olan bile yorumlar zaten de geçen ay çıkmıştı bişey de olmadı zaten sallaBen diyom gece uyuyamıyom bana fal atıyolar yaa çarpılayım iyice at at
Sen bakıyon mu kahve falı falan kıızJsjsjsdjsj kız bunu kör olan bile yorumlar zaten de geçen ay çıkmıştı bişey de olmadı zaten salla
Afiyet şifa olsun inşallahMervesre41 şerefine kaldırdım kadehimi alalslskak
İnşallah bi ateş bastı beni menopoza falan mı girdim ne ettim yaa o amh la biraz zor daAfiyet şifa olsun inşallah
Aferin icmissin ya ondandır o terletirİnşallah bi ateş bastı beni menopoza falan mı girdim ne ettim yaa o amh la biraz zor da
Onu unuttum doğru içtimAferin icmissin ya ondandır o terletir
Yok ya hiç anlamammSen bakıyon mu kahve falı falan kıız
Deve kuşu var burda
Bebiş var gibi gelmişti bize de ama yokmuş ajjajsDeve kuşu var burda
Beni ne ayBebiş var gibi gelmişti bize de ama yokmuş ajjajs
BebişBeni ne ay
Hayatım sırt üstü düşen çocuk bebek bişey var orda
Evet elinde de kuş gibi bişey var sanki dedim tövbe est eşim bildiğin ultrason görüntüsü gibi demiştiHayatım sırt üstü düşen çocuk bebek bişey var orda
Deve kuşu ne demekmiş acabaEvet elinde de kuş gibi bişey var sanki dedim tövbe est eşim bildiğin ultrason görüntüsü gibi demişti