- 11 Mayıs 2024
- 486
- 212
- 19
hadi inşallah umudumuz kırılmaz inşallahilaç kullandığımdan dolayı canım yarın bitecek pazar yapabilirim doğru sonuç için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inşallah umudumuz kırılmaz inşallahilaç kullandığımdan dolayı canım yarın bitecek pazar yapabilirim doğru sonuç için
Ruhsal olarak çöküşteyim. Depresyondayım ne zaman çıkarım bilmiyorumBuraya bende varııım diye kendini ekletip sonra neden yok oluyorlar bugün de buna kuruldum hadi bakalım
İnşallah güzel sonuçlar alırızzzhadi inşallah umudumuz kırılmaz inşallah
ne oldu kuzu sana??Ruhsal olarak çöküşteyim. Depresyondayım ne zaman çıkarım bilmiyorum
Bi bilsem canım. Bi sebep olay yok aslında. Üzerimde bi ağırlık var gibi. Kendimi sürekli ya uykuya ya yemeğe vuruyorum az önce koca bi paket cips bitirdim mesela midem bulanıyor şincik de kendimden şikayetçiyim avukatçımmne oldu kuzu sana??
Bu ay da hepinizin sabırlı olası tuttu Bende var bi tane aynı şehirde olsak verirdim sana ben kullanmaya fırsat bulamıyorum malumHoş geldin canımm pazartesiye kadar olmazsam test yapacağım
Çok garip bir test aldım kızlar bilen var mı bunu Days Comfort diye eczaneden Predictor sordum 300 küsür dedi zaten adet gecikti varsa hepsi çıkarır diye düşündüm
Bir de şunu düşündüm ben 23’ünde pik gördüm. Yani zamanında yumurtlama oldu aslında. Gebelik yoksa neden geciksin ki? Daha önce geciktiğinde akıntım geç başlıyordu mesela anlıyordum adetimin gecikeceğini ama bir yandan da adet gecikmesi dışında sıfır belirti ya
O hepimize oluyor ara ara maalesef ben de çözüm bulamadımBi bilsem canım. Bi sebep olay yok aslında. Üzerimde bi ağırlık var gibi. Kendimi sürekli ya uykuya ya yemeğe vuruyorum az önce koca bi paket cips bitirdim mesela midem bulanıyor şincik de kendimden şikayetçiyim avukatçımm
Ahahahahah bulursun canım önümüzdeki ay tek seferde kullanıp çift çizgiyi de görürsün inşallah inşallah inşallah pazartesiye aminBu ay da hepinizin sabırlı olası tuttu Bende var bi tane aynı şehirde olsak verirdim sana ben kullanmaya fırsat bulamıyorum malum
Ya takılma belirti olması şart değil. Hadi bakalım pazartesi koyu bi çift çizgi 777
Bende öyleyim sürekli bişeyler yiyorum ya ve hep tatlıBi bilsem canım. Bi sebep olay yok aslında. Üzerimde bi ağırlık var gibi. Kendimi sürekli ya uykuya ya yemeğe vuruyorum az önce koca bi paket cips bitirdim mesela midem bulanıyor şincik de kendimden şikayetçiyim avukatçımm
Bu ay hiç çocuk modunda değilim gezip dağıtmalı planlarım var sıkıldım da artık leylekler getirirse olabilirO hepimize oluyor ara ara maalesef ben de çözüm bulamadım
Ahahahahah bulursun canım önümüzdeki ay tek seferde kullanıp çift çizgiyi de görürsün inşallah inşallah inşallah pazartesiye amin
Yiyin can boğazdan gelirBende öyleyim sürekli bişeyler yiyorum ya ve hep tatlı
Rahat olun yaaa relaks. Yiyin için. Eylülde hep beraber spora ve diyete de başlarız. Yaz dağıtmak içindirBende öyleyim sürekli bişeyler yiyorum ya ve hep tatlı
34 ramak kaldı yediğim kilo yapıyor artık 20 li yaşlarımdaki gibi çıtır değilimYiyin can boğazdan gelir
Hiç istikrarlı bi insan olamadım yaRahat olun yaaa relaks. Yiyin için. Eylülde hep beraber spora ve diyete de başlarız. Yaz dağıtmak içindir
Ben de öyleyim çok pis gaza gelir ve getiririm de gerisi zor İstikrar konusunda iyi olanlar da o kısma baksın artık her şeyi devletten beklemeyinHiç istikrarlı bi insan olamadım ya
Benim de 35 e ramak kaldı uff yaşlandık34 ramak kaldı yediğim kilo yapıyor artık 20 li yaşlarımdaki gibi çıtır değilim
İşin garibi ben gaza da gelmiyorum mesela eylülde sigara bırakıcaz ya ben daha çok içerim kesinBen de öyleyim çok pis gaza gelir ve getiririm de gerisi zor İstikrar konusunda iyi olanlar da o kısma baksın artık her şeyi devletten beklemeyin
Harbiden yaşlandık ya göbeğim hiç yoktu benim artık göbeğim varBenim de 35 e ramak kaldı uff yaşlandık
90 lilar olarak ne ara 34 olduğumuzu sadece ben mi anlamadım herkes hemfikir mi yoksa tek fosil ben miyim burdagerçi canimm duskapani varHarbiden yaşlandık ya göbeğim hiç yoktu benim artık göbeğim var
İşin garibi ben gaza da gelmiyorum mesela eylülde sigara bırakıcaz ya ben daha çok içerim kesin