- 11 Temmuz 2024
- 148
- 123
- 29
Ben bu gazla bugün yapmam inşallahİşte feraset işte cesaret işte kadın gibi kadın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu gazla bugün yapmam inşallahİşte feraset işte cesaret işte kadın gibi kadın
Sorma ben de regl yaklaştıkça heyheyleniyorumBugün bi gerginim anlatamam banlanmam inş
Bugün aşırı gerginim Merkür mü geriledi noldu yineSorma ben de regl yaklaştıkça heyheyleniyorum
Yap kız bağımlılar gibi test görmem lazım kendim yapıcam en sonundaBen bu gazla bugün yapmam inşallah
Geçen bir astrolog dinledim bu ay sabrettiğimiz her şeyin mükafatını şubat mart ayında alıcakmışız dedi bilememBugün aşırı gerginim Merkür mü geriledi noldu yine
jddjkfjf önce Lorelailai yapsın bugün yarın beezuus var hiç boş kalmaz merak etmeYap kız bağımlılar gibi test görmem lazım kendim yapıcam en sonunda
Hangi şubat mart acabaGeçen bir astrolog dinledim bu ay sabrettiğimiz her şeyin mükafatını şubat mart ayında alıcakmışız dedi bilemem
Heyecan yaptım yapsın yapsın hemen söylePuxhu aranılan kan bulundu
Yap yap hadi ne kaybedersin ki neyse nasıl olsa öğrencen nolur yapya kızlar benim de bat 15 i ama ben test yapmak istiyorumm
yapsam çıkmaz mı acaba maalesef onun aradığı kan ben değilimPuxhu aranılan kan bulundu
çift çizgi görmek benim de bağılılığım olduHeyecan yaptım yapsın yapsın hemen söyle
Ya bişi diycem sizi gaza getirmek gibi olmasın ama kızlar ilk çocuğumu adete 5 gün kala öğrenmiştimya kızlar benim de bat 15 i ama ben test yapmak istiyorumm
Biz tek görüyoruz kız yap hadi ne duruyosunçift çizgi görmek benim de bağılılığım oldu
alındı bacım alındı sabah namazının idraryla yapayım bari şimdi çişim yokG guzelseylerolsun mesaj alındı mı bacım
ya hu başkaların da görmekBiz tek görüyoruz kız yap hadi ne duruyosun
Alın işte size örnekYa bişi diycem sizi gaza getirmek gibi olmasın ama kızlar ilk çocuğumu adete 5 gün kala öğrenmiştim