- 10 Nisan 2013
- 1.645
- 2.083
Yarin sabahAllahım bu topikteki kızlar neden test yapmıyor yaa beezuus Nerdesin yaptın mı test bugün Cuma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin sabahAllahım bu topikteki kızlar neden test yapmıyor yaa beezuus Nerdesin yaptın mı test bugün Cuma
KııııZ kııız vallahi çıldırazaamYarin sabah
Ya ben aslında test yapmayı seviyorum da battan 4 gün önce tertemiz negatif gördüm o yüzden test isteğim kaçtıAllahım bu topikteki kızlar neden test yapmıyor yaa beezuus Nerdesin yaptın mı test bugün Cuma
Kaç gibi yapacaksan bekleyelim buradaYarin sabah
Hadi bakalım hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah
Canım benim o kadar sevindim ki adına aynı süreci yaşayınca kendim hamile kalmış kadar sevindim. Allah sağlıkla kucağınız almayı nasip etsinKızlar bende demin kesemi gördüm 5+2 de
dört gözle yarını bekliyoruzYarin sabah
4 üstü pcos canımAmh sonucum çıkmış 7,22 iyi herhalde dimi prof dr Puxhu
Ciddi misinnnn4 üstü pcos canım
MalesefCiddi misinnnn
Amh sonucumdan sonra bu konuda okumadığım şey kalmadı 4 üstüne pcos tanısı konulmuş hep. Doktoruna sordun mu ?Ciddi misinnnn
Yok yeni çıkmış sonuç daha konuşmadımAmh sonucumdan sonra bu konuda okumadığım şey kalmadı 4 üstüne pcos tanısı konulmuş hep. Doktoruna sordun mu ?
ay hadi büyük gün inşallah güzel sonuçlar alırsıınnnYarin sabah
Fakat şu da var amh sonucuna göre gebe kalınır ya da kalınmaz diye pek bir bilgi yok doktorlar yumurta rezervi için bakıyorlar genelde amh. Gebe kalmanda sorun yaratacağını sanmıyorum. Yumurtaların çatlıyorsa sıkıntı olmaz zaten. Pcosta fazla yumurta olup çatlamama sorunu oluyorYok yeni çıkmış sonuç daha konuşmadım
Ay şoktayım şu an. Geçen ay ilk denemede kimyasal oldu. Bir de Nisan ayında baktırdığımda 1,72 çıkmış. Birden bu kadar değişebilir mi acaba. Doktorla konuşayım umarım öyle bir şey yoktur. Bir de belirtilere baktım bunların hiçbirisi yok ki bendeFakat şu da var amh sonucuna göre gebe kalınır ya da kalınmaz diye pek bir bilgi yok doktorlar yumurta rezervi için bakıyorlar genelde amh. Gebe kalmanda sorun yaratacağını sanmıyorum. Yumurtaların çatlıyorsa sıkıntı olmaz zaten. Pcosta fazla yumurta olup çatlamama sorunu oluyor
Sanahin korunde ilk idrarla yapicam yani 6 da yapsam 7 de burdayimKaç gibi yapacaksan bekleyelim burada
yaaa insallah kuzum cok tesekkurleray hadi büyük gün inşallah güzel sonuçlar alırsıınnn
Ayy ben de caniiimdört gözle yarını bekliyoruz
Bende de yok seninde kanın yerde kaldıysa sonuçta bi yanlışlık vardırAy şoktayım şu an. Geçen ay ilk denemede kimyasal oldu. Bir de Nisan ayında baktırdığımda 1,72 çıkmış. Birden bu kadar değişebilir mi acaba. Doktorla konuşayım umarım öyle bir şey yoktur. Bir de belirtilere baktım bunların hiçbirisi yok ki bende