- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Ayda 1 kez mi yapsak ya belki tutarKısmet işi gerçekten ya bu. Biz yumurtlama çatlama takip edip ayın 85 gününü değerlendirelim, sonra böyle olayları okuyalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayda 1 kez mi yapsak ya belki tutarKısmet işi gerçekten ya bu. Biz yumurtlama çatlama takip edip ayın 85 gününü değerlendirelim, sonra böyle olayları okuyalım
Onu da denemek lazımAyda 1 kez mi yapsak ya belki tutar
Kayınvalidemin 7 çocuğu var kayınpederim de hep gurbette çalışmış her geldiğinde hamile kaldım diyor bende dedim anne sana üstün performans madalyası takmak istiyorum nokta atış yani bravoAyda 1 kez mi yapsak ya belki tutar
K.validemler de 15 kardeş tek anneden onları duyunca kendimi çok verimsiz toprak gibi hissediyorum ahahajaKayınvalidemin 7 çocuğu var kayınpederim de hep gurbette çalışmış her geldiğinde hamile kaldım diyor bende dedim anne sana üstün performans madalyası takmak istiyorum nokta atış yani bravo
Az önce eşim diyor ki yumurtlama günün ne zaman , grupta bu ay hamile kalan var mı sjdjdjkxjx hesap açıp topiğe girecek diye korkuyorum sjdjdjAyda 1 kez mi yapsak ya belki tutar
Hey maşallah kedi gibi kız o ne öyle jsjdxjK.validemler de 15 kardeş tek anneden onları duyunca kendimi çok verimsiz toprak gibi hissediyorum ahahaja
Yumurtlama günlerinde günde 2 kere yapalım diyor bazen erkeklerin herseyi öğrenmesi de sıkıntılı sjdjxjxjAz önce eşim diyor ki yumurtlama günün ne zaman , grupta bu ay hamile kalan var mı sjdjdjkxjx hesap açıp topiğe girecek diye korkuyorum sjdjdj
Bu kadar dogallikta fazla jakaiaiwjwHey maşallah kedi gibi kız o ne öyle jsjdxj
Valla eskilerin yiyip içtiği doğaldı hep ondan galiba biz çöp gibi besleniyoruz
Test yaptın mı peki canım?Günaydın canlarım, ben hala regl olamadım. Ara ara sancılar giriyor, göğüslerde şişlik filan da var ama herhalde sıcaklar filan etkiledi. Normalde 27 gün olan adet döngüm şu an 30’da. Aslında gün şaşmaz ama yılda bir kere filan 31’i gördüğü olmuş o yüzden bekliyorum pazartesiyi
Evet bayagı artmis gorunuyorGünaydın kızlar sabah 7 de test yaptım ben de. Ayın 6 sına betam 63 tü değerim artmış mıdır sizce?
Yaaa şahane o zaman dün akşam sağ kasığım ağrıdı bayağı korktum birazEvet bayagı artmis gorunuyor
Ayyy maşallah, darısı kalp atışına inşallah diğer randevu 2 hafta sonra mı olacak canım?Kızlar bende demin kesemi gördüm 5+2 de
Korkma canım bende de oluyor bi anda saplanıp sonra geciyorYaaa şahane o zaman dün akşam sağ kasığım ağrıdı bayağı korktum biraz
Evet kalp atışı için 26sında çağırdı doktorumAyyy maşallah, darısı kalp atışına inşallah diğer randevu 2 hafta sonra mı olacak canım?