- 24 Haziran 2024
- 203
- 161
- 28
Hshshshshshhs of hiç güleceğim yoktu ama galiba benim de kanım yerde kalmış numune alma tarihi 6.08.2024 numune kabul 8.08.2024Bende de yok seninde kanın yerde kaldıysa sonuçta bi yanlışlık vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hshshshshshhs of hiç güleceğim yoktu ama galiba benim de kanım yerde kalmış numune alma tarihi 6.08.2024 numune kabul 8.08.2024Bende de yok seninde kanın yerde kaldıysa sonuçta bi yanlışlık vardır
Ay masallah ben de burdaki ebe merkezini arayip randevu aldim simdiden ne olur ne olmaz diye olumsuzsa iptal ederim yer olmaz diye simdiden aliyim dedim Turkiyeye gelmeden, o da 26sina randevu verdi oncesi cok erken olur diye insallah olumludur hersey de ben de giderim ve hem kese hem kalp atisi gorurum sizinki gibiiiEvet kalp atışı için 26sında çağırdı doktorum
Bekleyin bencee daha cok erken en az 12.gune kadar bekleyin yumurtlama sonrasiiiKızlar ya ilişkinin bugün 7. Günü , adete de 7 gün var. Bu erken test predictor early yapsam beni paklar mı ? Yaş 38 olunca vallahi duramaz oldum vücudum her ay bebek istiyi:)))
Kanın yerde kalmış ben bunların soğuk depolarda sakladığına inanmıyorum zaten havalar sıcakHshshshshshhs of hiç güleceğim yoktu ama galiba benim de kanım yerde kalmış numune alma tarihi 6.08.2024 numune kabul 8.08.2024
Ay sinirim bozulduKanın yerde kalmış ben bunların soğuk depolarda sakladığına inanmıyorum zaten havalar sıcak
İlkgün öyle oluyor ben uzun süre kendime yakıştıramadımAy sinirim bozuldu
ben de aynı durumdayım. Yapınca çıkmaz yoktan yere moral bozulur diye yapmıyorum. çok çok aklını meşgul ediyorsa yap ama sonuç olumsuz olursa ciddiye almaKızlar ya ilişkinin bugün 7. Günü , adete de 7 gün var. Bu erken test predictor early yapsam beni paklar mı ? Yaş 38 olunca vallahi duramaz oldum vücudum her ay bebek istiyi:)))
Teşekkür ederim canımm bir daha ki ay insallah senden güzel haberleri alacagizCanım benim o kadar sevindim ki adına aynı süreci yaşayınca kendim hamile kalmış kadar sevindim. Allah sağlıkla kucağınız almayı nasip etsin
Dur bakalım doktora yazdım ne diyecek merak ediyorumİlkgün öyle oluyor ben uzun süre kendime yakıştıramadım
Bana da haber ver merak ettimDur bakalım doktora yazdım ne diyecek merak ediyorum
Olumsuz düsünmeyin, insallah yarin cift cizgiyi gorursunuz heyecanla sizin test yapmanizi bekliyoruzAy masallah ben de burdaki ebe merkezini arayip randevu aldim simdiden ne olur ne olmaz diye olumsuzsa iptal ederim yer olmaz diye simdiden aliyim dedim Turkiyeye gelmeden, o da 26sina randevu verdi oncesi cok erken olur diye insallah olumludur hersey de ben de giderim ve hem kese hem kalp atisi gorurum sizinki gibiii
Haber verin mutlaka, insallah olumsuz bi durum yokturDur bakalım doktora yazdım ne diyecek merak ediyorum
olumlu dusunuyorum ama bi yandan da hayal kirikligina ugrarim diye iste ihtimali goz onunde bulunduruyorum cok heyecanliyim ben deee insallah hemen etikleticem hepimizi yarin sabah cok tesekkur ederiiiimOlumsuz düsünmeyin, insallah yarin cift cizgiyi gorursunuz heyecanla sizin test yapmanizi bekliyoruz
30 haziran benimkiiibeezuus son regli tarihiniz neydi
Noldu ne dediiDur bakalım doktora yazdım ne diyecek merak ediyorum
Dönmedi daha bekliyorumNoldu ne dedii
Biraz moralin bozuldu gibi yaaDönmedi daha bekliyorum
Evet bozuldu ama şok olduğum için yani. Bir de sonuçlara baktıkça 3 ayda Pcos olmam herhalde diye düşünüyorum.Biraz moralin bozuldu gibi yaa
Bu testlerde bi anormallik var kesinEvet bozuldu ama şok olduğum için yani. Bir de sonuçlara baktıkça 3 ayda Pcos olmam herhalde diye düşünüyorum.
Ayrıca Nisan ayında bakıldığında aynı gün bakılmış laboratuvarda ve normal çıkmış. Bu 2 gün beklemiş. Valla senin dediğine güldüm ama cidden kanımız yerde kaldığı için böyle olmuş olabilir mi