Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben igne kullanmiyorum baskasiyla mi karistirdiniz acabaBende benim ki ufak gibi geliyor dünden beri içim içimi yiyor yine gelişmez mi diye siz
İğne her gün mü kullanıyorsunuz
Evet kusura bakmayın lütfenYok ben igne kullanmiyorum baskasiyla mi karistirdiniz acaba
Yok estagfurullahEvet kusura bakmayın lütfen
Ahaha evet korkarak yemiştim prolaktin sorunum vardı. Prolaktinim artınca ağrım çok oluyordu o yüzdenDaha geçen haftalarda hic ümidim yok baklava dağıtırım va diyordunuz =))) yediğiniz incirler bebise vitamin oluyormus
Amin inşallah Allah en kısa sürede nasip etsin size deAyyy çok sevindim. Rabbim hepinizin kucağına sağlıkla aldırsın. Bizlerede nasip etsin inşallah. Maşallah
Ayy gozunuz aydinn, insallah saglikla kucaginiza alirsiniz demek ki gercekten vazgectigin anda geliyor bu bebisler yanlis hatirlamiyorsam sizde bebek istemeye ara verecektinizHamileyim canım
Evet ara vermiştimAyy gozunuz aydinn, insallah saglikla kucaginiza alirsiniz demek ki gercekten vazgectigin anda geliyor bu bebisler yanlis hatirlamiyorsam sizde bebek istemeye ara verecektiniz
Teşekkür ederimAyy gozunuz aydinn, insallah saglikla kucaginiza alirsiniz demek ki gercekten vazgectigin anda geliyor bu bebisler yanlis hatirlamiyorsam sizde bebek istemeye ara verecektiniz
Amin canim çok amin Rabbim hepimize güzel yazgilar yazsın her daim. Enerjileri aldımYaaa canim cok cok tesekkur ederim dileklerin icin Cok mutlu ettin beniiii ben de sana guzel enerjilerimi gonderiyorum hersey cok guzel olucak insallah
Çok çok tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinHamileyim canım
Teşekkür ederim çok sağ olunA
Amin canim çok amin Rabbim hepimize güzel yazgilar yazsın her daim. Enerjileri aldım
Çok çok tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Kiz soru sordumEfendim
Etiketlemedim diye kimse görmedi. Ben de böyle yaptımBu yeni hamişlerimiz bu ay hangi belirtiler oldu yazabilirler mi? Takip yaptınız mı saldiniz mi ? Merak ediyorum. Ben de iki çocuğumda da pes ettiğim zaman hamile kalmıştım. Hem konu açılmış olsun. Bura çok sessiz kalmış
Ben takip etmedim bu ay sonu hsg çekilecektim zaten o yüzden aklıma gelmedi bebek falan sadece son 1 haftadır çok beyaz kremsi akıntım oldu ondan şüphelendimKiz soru sordum
Etiketlemedim diye kimse görmedi. Ben de böyle yaptım
canım valla benim kasıklarım ağrıyor pek de keyfim yok hormonal sanırım regl ye 1 hafta kalıyor yarın. Öyle işte
Canim ben tahmini yumurtlamami bu ay tahmin etmedim ama gun asiri ya da 2-3 gunde bir beraberlik vardi. Onun disinda tahmini yumurtlamadan sonra gogus agrim kasim agrim basladi. Baya erken basladi. Sonra regle 6-7 gun kala yerlesme kanamasi gibi noktacik pembe halde kan geldi iki gun ve kahverengi renk. Sonra da regl olmadim kuzum ama regl gibi agrilarim vardi hep o sancim
Ayy bak bunlar belirgin belirtiler. Teşekkür ederim cevap için.Canim ben tahmini yumurtlamami bu ay tahmin etmedim ama gun asiri ya da 2-3 gunde bir beraberlik vardi. Onun disinda tahmini yumurtlamadan sonra gogus agrim kasim agrim basladi. Baya erken basladi. Sonra regle 6-7 gun kala yerlesme kanamasi gibi noktacik pembe halde kan geldi iki gun ve kahverengi renk. Sonra da regl olmadim kuzum ama regl gibi agrilarim vardi hep o sancim