- 20 Mayıs 2024
- 752
- 849
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkmadı miiiiiHenüz bende bilmiyorum çıkmadı sonuç
Henüz bende bilmiyorum çıkmadı sonuç
Hamileyim canımBizce artık çıkmıştık. Öldük bittik meraktan ver şu müjdeyi sevinelim dua edelim
Pozitif canımÇıkmadı miiiii
Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin bebişHamileyim canım
Ayy çok sevindim canım benim sağlıkla kucağına al darısı bizlerin başınaHamileyim canım
Benim de dün kesem gözüktü 6.77 mm beş haftalık dedi doktor daha önce boş gebelik geçirmiştim sizin kesezin içi dolu mu gözüküyor mu yaniEvet 5 haftalik boyutu da 5 mm
Benim daha çok yeniBenim de dün kesem gözüktü 6.77 mm beş haftalık dedi doktor daha önce boş gebelik geçirmiştim sizin kesezin içi dolu mu gözüküyor mu yani
Ay pardon yanlış alıntı yapmışımBenim de dün kesem gözüktü 6.77 mm beş haftalık dedi doktor daha önce boş gebelik geçirmiştim sizin kesezin içi dolu mu gözüküyor mu yani
Evet gorunuyor bugun gitmistim 7+3 um 1.17 cm olculdu ve kalp atislarini duydukBenim de dün kesem gözüktü 6.77 mm beş haftalık dedi doktor daha önce boş gebelik geçirmiştim sizin kesezin içi dolu mu gözüküyor mu yani
Bugün mü göründü peki yoksa beşinci haftada mıEvet gorunuyor bugun gitmistim 7+3 um 1.17 cm olculdu ve kalp atislarini duyduk
Hayırlı olsunEvet gorunuyor bugun gitmistim 7+3 um 1.17 cm olculdu ve kalp atislarini duyduk
5.hafta da ultrason goruntusunde cok net degil zaten ama gorunmese mm i hesaplanmazdi sanirim. Benim 5mm di ilk keseyi gordugumdeBugün mü göründü peki yoksa beşinci haftada mı
Kese içi böyle boş mu gözüküyordu sizin5.hafta da ultrason goruntusunde cok net degil zaten ama gorunmese mm i hesaplanmazdi sanirim. Benim 5mm di ilk keseyi gordugumde
Bu 5 haftalik ultrason goruntumKese içi böyle boş mu gözüküyordu sizin
Bende benim ki ufak gibi geliyor dünden beri içim içimi yiyor yine gelişmez mi diye sizBu 5 haftalik ultrason goruntum