- 20 Mayıs 2024
- 752
- 849
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kan vermeye gidiyorumPuxhu test yaptın mı merak ettim seni hep sen mi soracaksın
Ayyy hadi inşallah haber ver bize deKan vermeye gidiyorum
Duphaston adet söktürücü için de kullanılıyor dimi bi kez kullandım ama göğüslerim acıdı mı emin değilimBen dün mr'a girdim ama geçen hafta duphaston başlattı doktor kullandım hala adet olmadım 4 gündür, göğüslerim de ağrıyor ilacın etkisi midir?
Veririm canım ama yarın çıkacakmış sağlık ocağında vermiştimAyyy hadi inşallah haber ver bize de
ay bekleriz biz sen güzel haberlerle gel de inşallahVeririm canım ama yarın çıkacakmış sağlık ocağında vermiştim
Bakalım hakkımda hayırlısı olsunay bekleriz biz sen güzel haberlerle gel de inşallah
Canimm idrar test yapmis miydinn , ben bu ay buralara hic ugramadim çok yoğun gecti ve yumurtlama haftamda da sanirim ailemin yaninda ziyaretteydik bir hafta boyunca o yuzden bu ay ne ovulasyon ne takvim hic takip etmedim cokta umursamadim azonce farkettim yarin regl günüm bakalim bende neolacak hic bilmiyorum onceki aylar gibi genelik testide yapmadım gecikmeyi beklerim herhalde ama olursa surpriz olurBakalım hakkımda hayırlısı olsun
Yaptım canım pozitiftiCanimm idrar test yapmis miydinn , ben bu ay buralara hic ugramadim çok yoğun gecti ve yumurtlama haftamda da sanirim ailemin yaninda ziyaretteydik bir hafta boyunca o yuzden bu ay ne ovulasyon ne takvim hic takip etmedim cokta umursamadim azonce farkettim yarin regl günüm bakalim bende neolacak hic bilmiyorum onceki aylar gibi genelik testide yapmadım gecikmeyi beklerim herhalde ama olursa surpriz olur
Ayyy harika o zaman kanda da guzel haberi bekliyoruz cok sevindimmm senin adinaYaptım canım pozitifti
ayyy canim canim hatirlaman bile ne kadar guzel hazirlandim gitmeyi bekliyorum 19:30 da bizim saatimizle cok heyecanliyim dualarinizi dileklerinizi bekliyorummm ciktigim gibi yazicam insallah guzel haberlerle gelicemmbeezuus kuzucumm naptın bugün doktor kontrolün vardı diye hatırlıyorum nasıl geçti
Valla aklıma düştün birden kuzum hadi bakalım az kalmış inşallah çok çok güzel haberler alıcaksın yaz yaz merak ederimayyy canim canim hatirlaman bile ne kadar guzel hazirlandim gitmeyi bekliyorum 19:30 da bizim saatimizle cok heyecanliyim dualarinizi dileklerinizi bekliyorummm ciktigim gibi yazicam insallah guzel haberlerle gelicemm
Ayy hemen hemen yazicam caniiimValla aklıma düştün birden kuzum hadi bakalım az kalmış inşallah çok çok güzel haberler alıcaksın yaz yaz merak ederim
Kuzucummm 8+5 kalp atisi herseyi cok iyi yolundaaa o kadar mutlu oldum ki anlatamam anlatamam hala inanamiyorum Cok tesekkur ederim guzel dualariniz iciiiin uf allahimValla aklıma düştün birden kuzum hadi bakalım az kalmış inşallah çok çok güzel haberler alıcaksın yaz yaz merak ederim
Yaa kuzum çok çok sevindim maşallahh çook rahatlamışsındır eminim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKuzucummm 8+5 kalp atisi herseyi cok iyi yolundaaa o kadar mutlu oldum ki anlatamam anlatamam hala inanamiyorum Cok tesekkur ederim guzel dualariniz iciiiin uf allahim
Amiiin amin canim dualariniz icin cok tesekkur ederim vallahi o kadar rahatladim kiiii Hala inanamiyorum desem. Insallah darisi hepinizin basina, hep dua ediyoruum Saglikla gelsin insallahYaa kuzum çok çok sevindim maşallahh çook rahatlamışsındır eminim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah