- 20 Mayıs 2024
- 752
- 849
- 26
Bende umut yok ya bat günü negatif çıktı daha da dönmezTatllııım sen yapıver artık bizi de bu meraktan alıver
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende umut yok ya bat günü negatif çıktı daha da dönmezTatllııım sen yapıver artık bizi de bu meraktan alıver
Sen tabloda 12agustos yumurtlama görünüyor yani 2gün önce yumurtlamadın mı benim beynimle oynamayınBende umut yok ya bat günü negatif çıktı daha da dönmez
Günaydııın uyanabildin heeGünaydın kızçeler
Prensesler geç uyanııırGünaydııın uyanabildin hee
Ben de yeni kalktim yaagidem de bebelere kahvaltı hazırlayamPrensesler geç uyanııır
Gel kanka gidelim benim bebe de açBen de yeni kalktim yaagidem de bebelere kahvaltı hazırlayam
senin batın 29 ağustosa kadar yolu var birlikte yapcaz test hahahBende umut yok ya bat günü negatif çıktı daha da dönmez
Bat 2gün geçti negatifti dedi ama tabloda 12ağustos yumurtlaması görünüyor. Monikacığım beni aydınlatır mısınsenin batın 29 ağustosa kadar yolu var birlikte yapcaz test hahah
Sen hep kaciririon olayları yanlış yazılmış ya orası bat mis oBat 2gün geçti negatifti dedi ama tabloda 12ağustos yumurtlaması görünüyor. Monikacığım beni aydınlatır mısın
Maşallah nasıl bi yanlışlık o miss gibi yeni bi döngü dönemi yazınca bi an n’oluyo dedimSen hep kaciririon olayları yanlış yazılmış ya orası bat mis o
yaa yanlış hatırlamıyorsam en uzun döngüsünü yazdırmış bat olarak UsagiciimBat 2gün geçti negatifti dedi ama tabloda 12ağustos yumurtlaması görünüyor. Monikacığım beni aydınlatır mısın
Sen hep kaciririon olayları yanlış yazılmış ya orası bat mis o
hee yanlış hatırlamışım hay allahMaşallah nasıl bi yanlışlık o miss gibi yeni bi döngü dönemi yazınca bi an n’oluyo dedim
Senin de 28 mis kız aramızda hemen hemen 2/3 gün var benim de 31 veya 1Maşallah nasıl bi yanlışlık o miss gibi yeni bi döngü dönemi yazınca bi an n’oluyo dedim
Çözülemedi yinehee yanlış hatırlamışım hay allah
benim de 28 şekerim evlilik yıldönümümüz o yüzden o gün yapcam bi umut yoksa beklerdim birkaç gün hshhsSenin de 28 mis kız aramızda hemen hemen 2/3 gün var benim de 31 veya 1
Benim dediğim gibiiÇözülemedi yine
Tahmini yazdırdım canım ben. İlaçsız oluyorum çok şükür ama oynamalar oluyor. 23de olabilir 28deSenin de 28 mis kız aramızda hemen hemen 2/3 gün var benim de 31 veya 1