- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Beni haketmiyolardıYaa görüşmüyon he neden kendini mahrum eyledin kendini onlardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni haketmiyolardıYaa görüşmüyon he neden kendini mahrum eyledin kendini onlardan
Hayat felsefem olacak gacısın vesselamBeni haketmiyolardı
Unutmayın ki bana hiçbir şey olmazHayat felsefem olacak gacısın vesselam
Unutmayın ki bana hiçbir şey olmaz
Sen geç geldin biz tam kalkiyorduk
E tutmayım mademSen geç geldin biz tam kalkiyorduk
Bdv ye baktım ya oraya dalmışımE tutmayım madem
Uyuyom ben
Orası nerde göremedim benBdv ye baktım ya oraya dalmışım
Kız sana bigün bu siteyi öğretcemOrası nerde göremedim ben
Bulduumm kız ben şeyi yeni öğrendim mesela elim yanlışlıkla çarpınca oldu o da.Kız sana bigün bu siteyi öğretcem
Adeta yeni yürümeyi öğrenen bir bebek gibisinBulduumm kız ben şeyi yeni öğrendim mesela elim yanlışlıkla çarpınca oldu o da.
Mesela 50.sayfaya gideceğim di mi önceki sayfa önceki sayfa yapıp duruyordum meğersem oraya gitmek istediğim sayfayı yazabiliyormuşsun
eşime bazen öyle sorular soruyorum ki seni bu zamana kadar eve hapsettiler internet mi esirgediler falan diyorAdeta yeni yürümeyi öğrenen bir bebek gibisin
Hangi konudaydın ama onu nasıl bulacağımKız sana bigün bu siteyi öğretcem
Eeyyyyyy ben kalmaya çalışıyorum uygun muuu :))) nedirr bu satt datt ayy ne kadar geriden geliyorum şuan utandim kendimden :)Evet kızlar açtım bakalım umarım herkesi ekleyebilirim düzenleme süresi yoktur:)hepimize uğur getirsin. Aklımda olan kullanıcı isimlerini etiketliyorum. Bilgileri yazın
Mervesre41 @cookiep Usagiii @istanbullugelinnnn
Sat son adet Bat beklenen adet tarihiEeyyyyyy ben kalmaya çalışıyorum uygun muuu :))) nedirr bu satt datt ayy ne kadar geriden geliyorum şuan utandim kendimden :)
Onu ben sana özelden atarımHangi konudaydın ama onu nasıl bulacağım
Heee Okey :))) İyi de bende geç döllenme ile gebelik oldu ilkinde yani pekte işe yaramadı sat batSat son adet Bat beklenen adet tarihi
CanımsınOnu ben sana özelden atarım