- 27 Şubat 2012
- 14.422
- 24.200
- 598
Beni haketmiyolardıYaagörüşmüyon he neden kendini mahrum eyledin kendini onlardan
![]()
![Partying face :partying_face: 🥳](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f973.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni haketmiyolardıYaagörüşmüyon he neden kendini mahrum eyledin kendini onlardan
![]()
Hayat felsefem olacak gacısın vesselamBeni haketmiyolardı![]()
Unutmayın ki bana hiçbir şey olmazHayat felsefem olacak gacısın vesselam![]()
Sen geç geldin biz tam kalkiyorduk
E tutmayım mademSen geç geldin biz tam kalkiyorduk![]()
Bdv ye baktım ya oraya dalmışımE tutmayım madem![]()
Uyuyom ben
Orası nerde göremedim benBdv ye baktım ya oraya dalmışım
Kız sana bigün bu siteyi öğretcemOrası nerde göremedim ben![]()
BulduummKız sana bigün bu siteyi öğretcem![]()
Adeta yeni yürümeyi öğrenen bir bebek gibisinBulduummkız ben şeyi yeni öğrendim mesela elim yanlışlıkla çarpınca oldu o da.
Mesela 50.sayfaya gideceğim di mi önceki sayfa önceki sayfa yapıp duruyordum meğersem oraya gitmek istediğim sayfayı yazabiliyormuşsun![]()
Adeta yeni yürümeyi öğrenen bir bebek gibisin![]()
Hangi konudaydın ama onu nasıl bulacağımKız sana bigün bu siteyi öğretcem![]()
Eeyyyyyy ben kalmaya çalışıyorum uygun muuu :))) nedirr bu satt datt ayy ne kadar geriden geliyorum şuan utandim kendimden :)Evet kızlar açtım bakalım umarım herkesi ekleyebilirim düzenleme süresi yoktur:)hepimize uğur getirsin. Aklımda olan kullanıcı isimlerini etiketliyorum. Bilgileri yazın
Mervesre41 @cookiep
Usagiii @istanbullugelinnnn
Sat son adet Bat beklenen adet tarihiEeyyyyyy ben kalmaya çalışıyorum uygun muuu :))) nedirr bu satt datt ayy ne kadar geriden geliyorum şuan utandim kendimden :)
Onu ben sana özelden atarımHangi konudaydın ama onu nasıl bulacağım![]()
Heee Okey :))) İyi de bende geç döllenme ile gebelik oldu ilkinde yani pekte işe yaramadı sat batSat son adet Bat beklenen adet tarihi
CanımsınOnu ben sana özelden atarım![]()