Niye sizin gelmiyor muKız nerden geliyor bu sorular aklına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye sizin gelmiyor muKız nerden geliyor bu sorular aklına
Sen yengeç mıydınDur şimdi onu da o zaman düşünürüz daha yeni atlatmaya başladım 34 yaş sendromunu
Ben hiç anlamam burçlardan ama herkes benden nefret ediyorrr haolitacığım yaaAnladım hiç ikizler çıkacağını düşünmemiştim
Bende terazi ya da aslan diye düşündümBen de oğlak sandım ya uf
Olabilir idrarla karışıyorsa farkedemeyiz tabiHayır o kadar durmaz kalktığın an yerçekiminin etkisiyle akar aslında. Tuvalete gittiğinde dememin sebebi de yerçekimi
Sperm boşa gittiyse gitmiştir gittiği gün bitmiştir benim için tutmadiysa nereye giderse gitsin bananeNiye sizin gelmiyor mu
35te nece olur durumumuz bilmiyorum
Kimmiş onlarBen hiç anlamam burçlardan ama herkes benden nefret ediyorrr haolitacığım yaa
Evet Haziran doğumluyumSen yengeç mıydın
Hahahahhssh kız burcundan dolayı mı azcık deli dolu ve dengesizlik var ikizlerde ya ikizler burcunu sevip sevemediğime hala karar veremedim benBen hiç anlamam burçlardan ama herkes benden nefret ediyorrr haolitacığım yaa
İçimde çok şey var soracak ama saçma olur diye ben utandım öyle de içimde kaldı besledim büyüttümNiye sizin gelmiyor mu
O da farklı bir bakış açısı tabi Aman sağlıklı biri tutunsunda sohbet mi eder dans mı eder naparsa yapsın. Diğerleri de içeride yer kaplamasın ağırlık yapmasınSperm boşa gittiyse gitmiştir gittiği gün bitmiştir benim için tutmadiysa nereye giderse gitsin banane
Sal gitsinİçimde çok şey var soracak ama saçma olur diye ben utandım öyle de içimde kaldı besledim büyüttüm
Sev beni bi saat yaşaman yeterli benimle. Uff 5-6 kişiyle tanışmış gibi olursun hiç sıkılmazsınHahahahhssh kız burcundan dolayı mı azcık deli dolu ve dengesizlik var ikizlerde ya ikizler burcunu sevip sevemediğime hala karar veremedim ben
İeltim ikizler burcu. Hayattaki şansıma bakın hem eltim var hem de ikizler burcuSev beni bi saat yaşaman yeterli benimle. Uff 5-6 kişiyle tanışmış gibi olursun hiç sıkılmazsın
Beni tanıyanlarKimmiş onlar
Görümcen olmasından iyidir burcu fark etmezİeltim ikizler burcu. Hayattaki şansıma bakın hem eltim var hem de ikizler burcu
Hahaaaaİeltim ikizler burcu. Hayattaki şansıma bakın hem eltim var hem de ikizler burcu
Banu Çiftçi çık güzel açıklıyor ya ben ondan öğrenmiştim pcos lâ ilgili bir çok şeyiBunlarla ilgili doktor Banu Çiftçi’nin animasyonlu video anlatımı vardı onları izlesene canım ben de ilk gebelik düşündüğümde hepsini kırk kere izlemiştim Belki o zamansan bu zamana başka videolar çıkmıştır daha güzel anlatan:) Tüplere ulaşan sperm sayısı az oluyor ulaşanlar da orada yumurtanın gelmesini bekliyor. Yumurta tüpe geçtiğinde canı isterse birini seçiyor:)
Doğru ben ilişkimi kopardım ikisiyle de ama senin ki kardeş çok gıcık öyle daha kötüGörümcen olmasından iyidir burcu fark etmez