- 27 Haziran 2019
- 453
- 367
25/26 çak o zaman aynı yastayiz ocakta 35 olcam yeaa34yaş sendromundan selam Kaç sandın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25/26 çak o zaman aynı yastayiz ocakta 35 olcam yeaa34yaş sendromundan selam Kaç sandın
kızlar çok yaşayın ya vallahi güldümMerve beni gömecek
Peki ayıp olmazsa bir şey daha sormak istiyorum lütfen kusura bakmayın yaşım büyük olsada bu konuda deneyimi büyük sayarım ben…Kendine yapacağın en büyük iyilik olur bence. Sal gitsin 2 günde bir değerlendirdin mi illa denk geliyor zaten
Tatlıım çok güldüğüm için mi küççççük sandın25/26 çak o zaman aynı yastayiz ocakta 35 olcam yeaa
Bu topiğin yarısı 34 yaşında galiba34yaş sendromundan selam Kaç sandın
Sen hadi sana sorulan soruyu cevapla da aydınlat bizi dekızlar çok yaşayın ya vallahi güldüm
5 Ocak doğum günün de hatta25/26 çak o zaman aynı yastayiz ocakta 35 olcam yeaa
Yok bir dolu bir boş gidersen birşey olmaz heralde içerde yumurtayla spermler karşılasirlar iki hosbes sohbet edip tüpe girerler diye düşünüyoruzPeki ayıp olmazsa bir şey daha sormak istiyorum lütfen kusura bakmayın yaşım büyük olsada bu konuda deneyimi büyük sayarım ben…
Mesela ayın 2,4,6,7… şeklinde ilerlediğimde 2 sindeki spermlere zarar veriyormuyuz yani 3 gün yaşayabiliyorlarmış ya hani, buna engel oluyormuyuz? Üst üste giden spermler nereye gidiyor sıraya mı giriyor
5 ocak adananin kurtuluş buda mi tesadüf5 Ocak doğum günün de hatta
Sen de 34sün di mi ama sendromsuz sanırımBu topiğin yarısı 34 yaşında galiba
Bilmem öyle sandımTatlıım çok güldüğüm için mi küççççük sandın
Estagfurullah ne ayıbı burda herşeyi sorabilirsin sadece bir tanesi girdiği anda yumurtaya yumurta kendini kapatıyor başka girişe izin vermiyor diye biliyorum ben birde sadece tek bir ilişkide ki sperm de milyonlarca sperm var o şekilde düşünürsek hepsi üst üste olurdu ve giremezdi.Peki ayıp olmazsa bir şey daha sormak istiyorum lütfen kusura bakmayın yaşım büyük olsada bu konuda deneyimi büyük sayarım ben…
Mesela ayın 2,4,6,7… şeklinde ilerlediğimde 2 sindeki spermlere zarar veriyormuyuz yani 3 gün yaşayabiliyorlarmış ya hani, buna engel oluyormuyuz? Üst üste giden spermler nereye gidiyor sıraya mı giriyor
sesli güldüm sig*ra dumanı bi tarafıma kaçtıYok bir dolu bir boş gidersen birşey olmaz heralde içerde yumurtayla spermler karşılasirlar iki hosbes sohbet edip tüpe girerler diye düşünüyoruz
Ya çok tatlısınPeki ayıp olmazsa bir şey daha sormak istiyorum lütfen kusura bakmayın yaşım büyük olsada bu konuda deneyimi büyük sayarım ben…
Yok ben daha sendroma girmedim 35 TE girerim sanirimSen de 34sün di mi ama sendromsuz sanırım
peki merve hanımcığım pekiBilmem öyle sandım
Aynı zamanda eşimin doğum günü5 ocak adananin kurtuluş buda mi tesadüf
Kız sus hahahshs cevapladımsesli güldüm sig*ra dumanı bi tarafıma kaçtı
Çok tatlısın sen ya ne kadar pozitifsinpeki merve hanımcığım peki
Merve’nin cevabı iki hoşbeş sohbet Hasbihal falanKız sus hahahshs cevapladım