- 27 Haziran 2019
- 453
- 367
Hem görümce hem eltisi olan napsin pekiGörümcen olmasından iyidir burcu fark etmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem görümce hem eltisi olan napsin pekiGörümcen olmasından iyidir burcu fark etmez
35i atlatabiliyoruz muuuKızlar 36 çok güzel gelsenize
Evet ben de tüm bilgilerimi ona borçluyumBanu Çiftçi çık güzel açıklıyor ya ben ondan öğrenmiştim pcos lâ ilgili bir çok şeyi
1 değil 2 değil hem de 3 görümceHem görümce hem eltisi olan napsin peki
Allah yardım etsin ona biz bi şey yapamayızHem görümce hem eltisi olan napsin peki
Seni tanımak güzeldi hayatta başarılar diliyorum sana1 değil 2 değil hem de 3 görümce
35i atlatabiliyoruz muuu
Sen daha beni tanimamissin Usagi ben onlara pabuç bırakır mıyımSeni tanımak güzeldi hayatta başarılar diliyorum sana
2 görümce 1 elti ama hepsinden uzakta yaşıyorum çok şükür geçen bayram ilk defa tanıştım kendileriyle evlendikten 6 ay sonraHem görümce hem eltisi olan napsin peki
Yok mu arttıran 37 38 ..36 olunca 35 te neymiş diyoruz atlatıyotuz yani
Uuuu korktum neler yapıyon kız taktik ver uygulayayım ben deSen daha beni tanimamissin Usagi ben onlara pabuç bırakır mıyım
Ay ben de kopardım çok şükürDoğru ben ilişkimi kopardım ikisiyle de ama senin ki kardeş çok gıcık öyle daha kötü
Uuuu korktum neler yapıyon kız taktik ver uygulayayım ben de
Öyle uzaktan uzaktan beğeni yağmuruna tutunca iyiydi dimi dökül bakim sen de2 görümce 1 elti ama hepsinden uzakta yaşıyorum çok şükür geçen bayram ilk defa tanıştım kendileriyle evlendikten 6 ay sonra
Biz ‘gelinler’ olarak acaba neler düşünüyorlar kızzTaktik maktik yok bam bam bam
Çok sevindim vallahi hayat çok daha güzelAy ben de kopardım çok şükür
Valla ben hiç iyi şeyler düşündüklerini düşünmüyorumBiz ‘gelinler’ olarak acaba neler düşünüyorlar kızz
Ne büyük şans biz eşimle sevgiliyken tanıştık büyük ikisi de benden. İkizler burcu olanla tanıştım sonra da görüştük ikimiz ayrı. Bana eşimin eski sevgilisini anlattı ve kayınpederimi kötüledi yılan.2 görümce 1 elti ama hepsinden uzakta yaşıyorum çok şükür geçen bayram ilk defa tanıştım kendileriyle evlendikten 6 ay sonra
Çok da fifi ağlayarak günlüklerine yazabilirler bütün düşüncelerini umrumda değilValla ben hiç iyi şeyler düşündüklerini düşünmüyorum
İyi anlasirim ben herkesle hiç kin tutmam her zaman orta yolu bulurum hem k.validemle hem gorumcelerimle hem eltimle otururuz kalkariz sohbet ederiz bir de herşeyi söylerim ben yüzlerine o konuda rahatımValla ben hiç iyi şeyler düşündüklerini düşünmüyorum