- 20 Eylül 2023
- 1.012
- 502
BurcumdandırÇok tatlısın sen ya ne kadar pozitifsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BurcumdandırÇok tatlısın sen ya ne kadar pozitifsin
Merve’nin cevabı iki hoşbeş sohbet Hasbihal falan
Bunlarla ilgili doktor Banu Çiftçi’nin animasyonlu video anlatımı vardı onları izlesene canım ben de ilk gebelik düşündüğümde hepsini kırk kere izlemiştim Belki o zamansan bu zamana başka videolar çıkmıştır daha güzel anlatan:) Tüplere ulaşan sperm sayısı az oluyor ulaşanlar da orada yumurtanın gelmesini bekliyor. Yumurta tüpe geçtiğinde canı isterse birini seçiyor:)Peki ayıp olmazsa bir şey daha sormak istiyorum lütfen kusura bakmayın yaşım büyük olsada bu konuda deneyimi büyük sayarım ben…
Mesela ayın 2,4,6,7… şeklinde ilerlediğimde 2 sindeki spermlere zarar veriyormuyuz yani 3 gün yaşayabiliyorlarmış ya hani, buna engel oluyormuyuz? Üst üste giden spermler nereye gidiyor sıraya mı giriyor
Burcun ne acabaBurcumdandır
Burcun ne tahmin et falan deme hiç edememBurcumdandır
Benim sendrom 34’e yaklaşırken başladı da şu ara azaldı sebebi sizsiniz. Yani yalnız olmadığımı bilmekSen de 34sün di mi ama sendromsuz sanırım
Yok izledim zaten her videoyu hatmettim ben Ama ölü ya diri içine giren sıvıların atımı hakkında bir bilgiye denk gelmedim doğrusuBunlarla ilgili doktor Banu Çiftçi’nin animasyonlu video anlatımı vardı onları izlesene canım ben de ilk gebelik düşündüğümde hepsini kırk kere izlemiştim Belki o zamansan bu zamana başka videolar çıkmıştır daha güzel anlatan:) Tüplere ulaşan sperm sayısı az oluyor ulaşanlar da orada yumurtanın gelmesini bekliyor. Yumurta tüpe geçtiğinde canı isterse birini seçiyor:)
Merve açıkla ben bilmiyorumBomba bir soru daha soruyorum o halde toplu cevap olsun Ayaklarımı uzun bir süre havada tutarsam ayağa kalktığımda içimden pek sıvı gelmiyor. Onlar nereye gidiyor regl le ya da idrar la mı atıcam noldu o yavrucaklara şimdi
Burcun ne tahmin et falan deme hiç edemem
En sevdiğiniz ikizlerBurcun ne acaba
Yükselenin neEn sevdiğiniz ikizler
ASla bilemeyeceğim bi soru anama sordum saatini bilmiyorYükselenin ne
Muhtemelen tuvalete gittiğinde çıkıyordur onlar meninin orada kalması mümkün değil zaten. Akıntıyla mı karıştırıyorsun acaba geliyor da?Yok izledim zaten her videoyu hatmettim ben Ama ölü ya diri içine giren sıvıların atımı hakkında bir bilgiye denk gelmedim doğrusu
Kız nerden geliyor bu sorular aklınaMerve açıkla ben bilmiyorum
35te nece olur durumumuz bilmiyorumBenim sendrom 34’e yaklaşırken başladı da şu ara azaldı sebebi sizsiniz. Yani yalnız olmadığımı bilmek
Anladım hiç ikizler çıkacağını düşünmemiştimASla bilemeyeceğim bi soru anama sordum saatini bilmiyor
Yok akıntım normal zamandaki ile aynı. İdrarla geliyor olabilir ama ikisi farklı kanallar bilemiyorum. Regl ile atılacak olabilirMuhtemelen tuvalete gittiğinde çıkıyordur onlar meninin orada kalması mümkün değil zaten. Akıntıyla mı karıştırıyorsun acaba geliyor da?
Ben de oğlak sandım ya ufAnladım hiç ikizler çıkacağını düşünmemiştim
Dur şimdi onu da o zaman düşünürüz daha yeni atlatmaya başladım 34 yaş sendromunu35te nece olur durumumuz bilmiyorum
Hayır o kadar durmaz kalktığın an yerçekiminin etkisiyle akar aslında. Tuvalete gittiğinde dememin sebebi de yerçekimiYok akıntım normal zamandaki ile aynı. İdrarla geliyor olabilir ama ikisi farklı kanallar bilemiyorum. Regl ile atılacak olabilir