• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023e Azospermi ile giriyoruz

Ooo sizin önünüzde uzun yıllar var korkmayın
Yinede çok yıkıldık ameliyattan sonra doktorumuz çok olumsuz konuştu tekrar tedavi vermedi kibar bi dille yapıcak bişey yok dedi farklı iki doktorla daha görüştük onlarda olumsuz konuştu hal öyle olunca insan umutsuzluğa kapılıyo 3.5 aydır fitoterapi görüyo eşim bi kaç gün önce sperm testi verdi pelletten sonra hareketsiz 2 tane sperm çıkışı varmış şuanda buna umut bağladık

Yinede çok yıkıldık ameliyattan sonra doktorumuz çok olumsuz konuştu tekrar tedavi vermedi kibar bi dille yapıcak bişey yok dedi farklı iki doktorla daha görüştük onlarda olumsuz konuştu hal öyle olunca insan umutsuzluğa kapılıyo 3.5 aydır fitoterapi görüyo eşim bi kaç gün önce sperm testi verdi pelletten sonra hareketsiz 2 tane sperm çıkışı varmış şuanda buna umut bağladık
Siz hiç tese oldunuz mu peki ?

Evet yazmıştım o yüzden anlamadım 6 aylık tedavi sonunda oldu başarısızdı
Görmedim kusura bakmayın. Anladım ama şöyle düşünün sperm çıkışı başlamış artabilir. Siz tedaviye devam edin. Genetik falan bişey yok demi delesyon gibi

Görmedim kusura bakmayın. Anladım ama şöyle düşünün sperm çıkışı başlamış artabilir. Siz tedaviye devam edin. Genetik falan bişey yok demi delesyon gibi
Çok enteresan değil mi ? Aynı hastalık kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Kiminde doğal çıkış oluyor kiminde tesede çıkıyor kiminde hiç yok. Delesyon da aynı olsa genetikte aynı olsa yine değişik

Bende şimdi mesajları okudum bi başarısız transferiniz olmuş herhalde şuan ne gibi bi tedavi görüyosunuz
Eşime vitamin takviyesi verdi ürolog. Bir de testesteron arttırıcı hormon ilacı verdi. 3 ay kullan dedi sonra sperm ver dedi bekliyoruz işte. Evet 5.gün embriyosu transferi oldum gebelik hiç oluşmadı

Çok enteresan değil mi ? Aynı hastalık kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Kiminde doğal çıkış oluyor kiminde tesede çıkıyor kiminde hiç yok. Delesyon da aynı olsa genetikte aynı olsa yine değişik
Çok çok değişik. Kiminde sperm çıkışı 1 tane ile başlayıp 300 bine kadar artıyor başka birinin 1 tane çıkıyor aylar geçiyor hala 1 tane hareketsiz kalıyor. Hiç anlamıyorum hele bizim durum daha değişik eşimde bazen Motil spermler çıkıyor üç beş tane bazen 1 tane hareketsiz çıkıyor yada akrozom sperm çıkıyor. Yoruldum artık

Hangi şehirdesiniz doktorunuz kim
Antalya’dayız biz canım. Eşim yoğun çalıştığı için başka şehire gitme şansımız yok. Ben bu süreçte işten ayrıldım sürekli izin alamam diye tüp bebekte sürekli bi kontrole gitmek gerekiyor

Antalya’dayız biz canım. Eşim yoğun çalıştığı için başka şehire gitme şansımız yok. Ben bu süreçte işten ayrıldım sürekli izin alamam diye tüp bebekte sürekli bi kontrole gitmek gerekiyor
Bizde şimdi farklı be tedavi uyguladığımız için test sonucundan sonra tekrar kendi doktorumuza randevu aldık salı günü gidip sonucu değerlendiricez ozaman belli olucak çıkan sonuç işe yararmı yaramazmı diye

Bizde şimdi farklı be tedavi uyguladığımız için test sonucundan sonra tekrar kendi doktorumuza randevu aldık salı günü gidip sonucu değerlendiricez ozaman belli olucak çıkan sonuç işe yararmı yaramazmı diye
Nasıl bir tedavi uyguluyor eşinize? Kaç aydır uyguluyor

Canım inşallah güzel gelişmeler olur çok zor geliyor bana bazen. İşe yararsa söyle bizde oraya gideriz belki

Biz bülent erol a gittik 22 haziran da. 2 vitamin 1 de klomen verdi. 1 ay ın sonunda hormon ve inhibin b testi istedi. 3 ay sonra ardışık sperm testi istedi.
Sizde sperm çıkışı sıfır mıydı

Back
X