- 12 Mart 2019
- 15.308
- 34.863
- 598
Belli değil canım belki ağustos belki eylülHer anlamda yıpranıyoruz maalesef Allah yardımcımız olsun inşallah. Yarın 3. Gün ararlar haber verirler ne durumda diye. Sen ne zaman olacaksın peki transfer
Allahtan umut kesilmez canım çıkacak inşallah dua et bol bolKeşkeee( eşim tese ameliyatı olurken eğer sperm bulunursa benden yumurta toplama işlemi yapılacak.. eğer sperö bulunmazsa o kadar iğne boşuna gitcek
En kötüsü umudumuz kırılcak(
Benim de ağustosa denk gelecek gibi duruyor bakalım hayırlısıBelli değil canım belki ağustos belki eylül
İnşallah olumlu olur canımBenim de ağustosa denk gelecek gibi duruyor bakalım hayırlısı
Canım 13 tanenin gelişimi devam ediyormuş bir tanesini bugün dondurmuşlar diğerlerini 5. Güne kadar takip edeceklermişİnşallah olumlu olur canım
Hadi bakalım inşallah kalır 4 taneCanım 13 tanenin gelişimi devam ediyormuş bir tanesini bugün dondurmuşlar diğerlerini 5. Güne kadar takip edeceklermiş
Sence neden bir taneyi bugün dondurdular 3-4 tane değil de bir tane ?Hadi bakalım inşallah kalır 4 tane
Muhtemelen hücre sayısı iyi artmıştır riske atmamak için dondurmuşlardırSence neden bir taneyi bugün dondurdular 3-4 tane değil de bir tane ?
Kalitesi iyidir riske atmamak içindir canımSence neden bir taneyi bugün dondurdular 3-4 tane değil de bir tane ?
Canım eşinin fsh değeri yükselmiş mi? Sıfıra indikten sonra baktırdınız mıEmin değilim ama öyle sanırım yalnız bizde etkisi olmadı çakşır karaciğer enzimlerini bozuyor yüklenmeyin
Moralini bozma, benimde her ay yumurta sayım değişiyordu.Bazen irili ufaklı çok oluyordu, hepsi aynı anda büyümüyordu.Yaşima göre yumurta rezervim çok iyi değildi, doktorun başlamayarak çok iyi yapmış, ne kadar yumurta o kadar şans demek.Bize sağlıklı Bir yumurta, sağlıklı bir sperm lazım.Benim kuzenimin 2 yumurtası çıktı, 1 i döllendi ve 3.gün embriyosu oldu.taze transfer oldu su an hamile.Ha bu arada eşinde Ciddi sperm sorunu da var aynı zamanda, ve kaç tane denemeden sonra devlet Hastanesi'nde hamile kaldı.Yani sayıdan ziyade, sağlıklı yumurtayı bulabilmekKızlar bu ay adetimin 2.günü gittim doktor az yumurta gördü başlamak istemedi estrofem verdi 10 gün kullan dedi. Zaten sperm sorunu var bi de Bnm yumurtam az
Canım benim o kadar iyi geldi ki mesajın…çok ama çok teşekkür ederim. Ekran görüntüsü aldım modum düşünce okurum diye :)Moralini bozma, benimde her ay yumurta sayım değişiyordu.Bazen irili ufaklı çok oluyordu, hepsi aynı anda büyümüyordu.Yaşima göre yumurta rezervim çok iyi değildi, doktorun başlamayarak çok iyi yapmış, ne kadar yumurta o kadar şans demek.Bize sağlıklı Bir yumurta, sağlıklı bir sperm lazım.Benim kuzenimin 2 yumurtası çıktı, 1 i döllendi ve 3.gün embriyosu oldu.taze transfer oldu su an hamile.Ha bu arada eşinde Ciddi sperm sorunu da var aynı zamanda, ve kaç tane denemeden sonra devlet Hastanesi'nde hamile kaldı.Yani sayıdan ziyade, sağlıklı yumurtayı bulabilmek
Merhaba bende Bülent erol hocayı düşünüyorum son bir defa daha denemek için tavsiyeniz neler olur acena fiyatlari nasılİyi akşamlar herkese. Eşim 6 ve 15 yaşlarında 2 kere lenfoma kanseri geçirmiş aldığı kemo ve radyoterapilerden dolayı azosperm. 8 yıllık evliyiz. 2017 de tedavisiz bodoslama bi tesemiz oldu sonuç sıfır. Daha sonra ara verdik. 2021 yılında istanbul bahçeçiye gittik bülent erola 6 ay sonra tese dedi ama biz istemedik ilaçlara 9 ay devam ettik. Daha sonra bu işin uzmanı olan embriyolog semra hocanın çalıştığı ankara A life hastanesine geldik burda test verdik hastanede detaylı sperm testi bakılıyor. Sperm oluşum evreleri var toplam 12 aşama ilk testimizde 10. Aşamada olduğumuzu öğrendik en son evrede eşim 4 ay takılı kaldı. Tabi burada üroloji doktoru mesut hocada tedavi oldu eşim. Nisan ayında çok şükür ilk çıkışımız oldu ve 3 tüp biriktirdik. Mayıs ayında opu işlemi oldu e2 yüksek çıktığı için transfer ertelendi dondurulmuş embriyo transferine karar verildi. Ve bugün transfer oldumLütfen imkanınız varsa buraya gelip detaylı bi sperm testi verip takip etmeniz.
Merhaba biz 2021 yılında gitmiştik inanın şu an fiyatları hiç hatırlamıyorum. Eşime bazı ilaçlar verdi redostim ımprly maxigo klomen gibi 6 ay kullandık daha sonra test verdi eşim ama hiç bişey çıkmadı tese önerdi bizimde daha önce bir olumsuz tesemiz olduğu için kabul etmedik.Merhaba bende Bülent erol hocayı düşünüyorum son bir defa daha denemek için tavsiyeniz neler olur acena fiyatlari nasıl
Canım eşimin fsh değeri hep 3 küsür 4 küsür azospermi de fsh yükseliyor diye biliyorum öyle değil mi? Adamın hormonları benden daha düzgün benimki çok oynak. Senin eşinin fsh değeri kaçCanım eşinin fsh değeri yükselmiş mi? Sıfıra indikten sonra baktırdınız mı
Benim bir akrabamın da eşi azospermi idi tese oldu ve hamile kaldı 2. Çocuğuna doğal hamile kaldı demekki tese sırasında bir şeyler açılıyor kanal falanTese olmadan bilemezsiniz hücre çıkışı olup olmadıgı canım.
Sperm testinde bizlerinde çıkışı 0 dı.
Bizde de semen analizinde 2-3 mikroskopta bir hareketsiz sperm görüldü yazıyorMerhaba . Çok sevindim darısı başımıza inşallah. Sperm 0 iken nasıl bir kaç tane sperm çıktı acaba ? Hata olabilir mi ilk testte doktor bir şey dedi mi
Ama yine de tese önerdi doktorBizde de semen analizinde 2-3 mikroskopta bir hareketsiz sperm görüldü yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?