Tese de daha kaliteli sperm bulunuyor herhalde. Eğer güzel kaliteli spermler cıkacaksa tese olunur ama onunda garantisi yok.Bizde de semen analizinde 2-3 mikroskopta bir hareketsiz sperm görüldü yazıyor
Çok geçmiş olsun bizimde öyle olumsuz tese miz var eşim bir daha olmam asla diyor zorlandı baya sonucun yine sıfır cıkmasından korkuyorum başlayalım tedaviye diyorum ama doktor paylaşımında baya algı yapıyor ama sanki her tese de buluyor gibi insan ona heves ediyorMerhaba biz 2021 yılında gitmiştik inanın şu an fiyatları hiç hatırlamıyorum. Eşime bazı ilaçlar verdi redostim ımprly maxigo klomen gibi 6 ay kullandık daha sonra test verdi eşim ama hiç bişey çıkmadı tese önerdi bizimde daha önce bir olumsuz tesemiz olduğu için kabul etmedik.
Eşim tesa oldu ilk tedavide normal yoldan çıkan spermler kalitesizdi. Tesa ile daha kaliteli spermler bulundu tuttu çok şükür hamileyimTese de daha kaliteli sperm bulunuyor herhalde. Eğer güzel kaliteli spermler cıkacaksa tese olunur ama onunda garantisi yok.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hangi doktora gitti eşiniz ? Siz nerede tüp bebek yaptırdınız memnun kaldınız mıEşim tesa oldu ilk tedavide normal yoldan çıkan spermler kalitesizdi. Tesa ile daha kaliteli spermler bulundu tuttu çok şükür hamileyim
Kalabilir evet rabbim verdikten sonra.Benim bir akrabamın da eşi azospermi idi tese oldu ve hamile kaldı 2. Çocuğuna doğal hamile kaldı demekki tese sırasında bir şeyler açılıyor kanal falan
Ankara A life hastanesine gitmeyi düşünür müsünüz semra hoca var sperm testlerine detaylı bakıyor. Biz ilk denememizi orda yaptık geçen hafta salı transfer oldum sonuç bekliyoruz şu anÇok geçmiş olsun bizimde öyle olumsuz tese miz var eşim bir daha olmam asla diyor zorlandı baya sonucun yine sıfır cıkmasından korkuyorum başlayalım tedaviye diyorum ama doktor paylaşımında baya algı yapıyor ama sanki her tese de buluyor gibi insan ona heves ediyor
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşEşim tesa oldu ilk tedavide normal yoldan çıkan spermler kalitesizdi. Tesa ile daha kaliteli spermler bulundu tuttu çok şükür hamileyim
Amin inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Hangi doktora gitti eşiniz ? Siz nerede tüp bebek yaptırdınız memnun kaldınız mı
Evet bizde daha kaliteli diye tesa yaptık. İlk denemede hiç embriyomuz oluşmadı. İkinci de tesa spermleri ile iki tane 5. Gün embriyomuz oluştu ikisinide koyduk bir tanesi tuttu.Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşteseden bulunan spermlerin daha kaliteli olduğu söyleniyor evet. Bizde çıkış yakaladık dondurduk ve ilk denememizi yaptırdık geçen hafta şu an sonuç bekliyoruz. Sizin ilk deneme nasıldı kaçıncı gün embriyosuydu acaba biraz bilgi verir misinz ?
Aaaa ne güzel hayırlı olsun o hocayı çok duydum evet ön tedavi oldunuz mu peki bi 5 6 ay falan ne kadar tuttu acena hocanın test ücreti muayene ücreti nasılAnkara A life hastanesine gitmeyi düşünür müsünüz semra hoca var sperm testlerine detaylı bakıyor. Biz ilk denememizi orda yaptık geçen hafta salı transfer oldum sonuç bekliyoruz şu an
Evet orada mesut tül var üroloji doktoru. Ekim ayında başladık ilk çıkışı nisan ayında yakaladık. Yani sanırım tüp bebek eşimin ilaçları vs 50 60 bin olmuştur diye düşünüyorum totalde.Aaaa ne güzel hayırlı olsun o hocayı çok duydum evet ön tedavi oldunuz mu peki bi 5 6 ay falan ne kadar tuttu acena hocanın test ücreti muayene ücreti nasıl
Anladım bizimde bu denememizde 2 tane 5. Gün embriyosu oluştu ikisinide transfer ettiler bakalım hayırlısı bekliyoruzEvet bizde daha kaliteli diye tesa yaptık. İlk denemede hiç embriyomuz oluşmadı. İkinci de tesa spermleri ile iki tane 5. Gün embriyomuz oluştu ikisinide koyduk bir tanesi tuttu.
Eşiniz hangi ilaçları kullandı acaba ? Hormon değerleri nasıldı ? Genetik vs nasıldı? Kusura bakmayın daha önce yazdıysanız görmedimEvet orada mesut tül var üroloji doktoru. Ekim ayında başladık ilk çıkışı nisan ayında yakaladık. Yani sanırım tüp bebek eşimin ilaçları vs 50 60 bin olmuştur diye düşünüyorum totalde.
Benim eşimin yüksek canım 20ydi sperm çıkarken. Sonra sperm testi verdi çıkmadı fsh bakıldı 35 olmuşCanım eşimin fsh değeri hep 3 küsür 4 küsür azospermi de fsh yükseliyor diye biliyorum öyle değil mi? Adamın hormonları benden daha düzgün benimki çok oynak. Senin eşinin fsh değeri kaç
Haftada 2 Ovıtrelle haftada 1 meriofert iğne kullandı. İlaç olarak Q10 maxigo ve vitamin kullandı. Genetikte bir sıkıntımız yoktu. Hormon değerleride normaldi yani biraz düşük biraz yüksek oluyordu bazen ama aman aman bi yükseklik bi düşüklük olmadı. Benim eşim kemoterapi kaynaklı azospermdi.Eşiniz hangi ilaçları kullandı acaba ? Hormon değerleri nasıldı ? Genetik vs nasıldı? Kusura bakmayın daha önce yazdıysanız görmedim
Yok ilk transferim olduğu için göndermedik doktor da bişey demedi.kaç gün oldu transfer olalı? İnşallah tuttarAnladım bizimde bu denememizde 2 tane 5. Gün embriyosu oluştu ikisinide transfer ettiler bakalım hayırlısı bekliyoruzpeki genetiğe falan gönderdiniz mi embriyoları acaba ?
Bugün 7. GünümYok ilk transferim olduğu için göndermedik doktor da bişey demedi.kaç gün oldu transfer olalı? İnşallah tuttar
Bahçeliye göre baya iyi tutmuş oradakiler 100 ve üzeri dediler hepEvet orada mesut tül var üroloji doktoru. Ekim ayında başladık ilk çıkışı nisan ayında yakaladık. Yani sanırım tüp bebek eşimin ilaçları vs 50 60 bin olmuştur diye düşünüyorum totalde.
sonucu öğrenmeye az kalmış inşallah tutarBugün 7. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?