Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım gözün aydın minnoşunu da gördünselam kızlar :) detaylıya girdim bugün çok şükür her şey yolunda 20+3 deyim bebeğim 21+4 ile uyumlu
Aşı daha olmadım bu hafta içi bir gün gidip olucam doktor tek doz yeter dedi
Çok saol kuzum , evet gördüm çok şükürÇok şükür canım gözün aydın minnoşunu da gördün
Geceleri bu bebelere artık ne oluyorsa değişik hallere giriyorlar maşallah canım detaylılar yaklaşmış inşallah çok güzel haberler alınMerhaba kızlar. Benimde 15 kasımda detaylı ultrasonum var yarın ilk aşımı olucam. Bebeğin hareketlerini ilk gebeliğim olmasına göre 15.haftada hissetmeye başladım özellikle geceleri anne kalk diyor bana asla uyutmuyor
İnşallah canım cok teşekkür ediyorumGeceleri bu bebelere artık ne oluyorsa değişik hallere giriyorlar maşallah canım detaylılar yaklaşmış inşallah çok güzel haberler alın
Canım gördüm 4.6 olmuş sanırım haberlerde gördüm Allahım yardımcınız olsun Allah göstermesin sağsalim günleriniz geçsin inşallah geçmiş olsunKızlar sabaha karşı yine artı felaketiyle uyandık arabada sabahladik evlat ne kadar değerliymis karnımı tutup bebeğimi korumaya çalıştım çok şiddetli vurdu yine dualarınıza talibiz Hatay bölgesi olarak
Çok teşekkür ediyorum cnaim Rabbim hiç kimseye yaşatmasın tekrarı olmaz umarımCanım gördüm 4.6 olmuş sanırım haberlerde gördüm Allahım yardımcınız olsun Allah göstermesin sağsalim günleriniz geçsin inşallah geçmiş olsun
Rabbim bidaha yaşatmasın gelmiş geçmiş olsun canımKızlar sabaha karşı yine artı felaketiyle uyandık arabada sabahladik evlat ne kadar değerliymis karnımı tutup bebeğimi korumaya çalıştım çok şiddetli vurdu yine dualarınıza talibiz Hatay bölgesi olarak
Teşekkür ediyorum canım rabbim kimseye yasatmasinRabbim bidaha yaşatmasın gelmiş geçmiş olsun canım
Benimkiler ikiz olduğu için ikili üçlü dörtlü hiçbirini yaptırmadım canım cumartesi 21+4 oluyoruz detaylıya gidicem o gün inşallah güzel geçer detaylı 19-25 hafta arasında yapılıyor diye biliyorumKızlar nasılsınız,ikili test yaptıran var mıydı
Bir de ayrıntılı ultrason için belli bir zaman dilimi var mı
Ben ikili ve AFP testi yaptırdım canım detaylı ultrason da yarın inşallah 21 hafta yarınKızlar nasılsınız,ikili test yaptıran var mıydı
Afp hangisi oluyordu devlette yapıyorlar mıBen ikili ve AFP testi yaptırdım canım detaylı ultrason da yarın inşallah 21 hafta yarın
İnşallah canımBenimkiler ikiz olduğu için ikili üçlü dörtlü hiçbirini yaptırmadım canım cumartesi 21+4 oluyoruz detaylıya gidicem o gün inşallah güzel geçer detaylı 19-25 hafta arasında yapılıyor diye biliyorum
Valla bende tam bilmiyorum ki doktor yapicaz dedi yaptırdım özel benimki normal çıktı sonucu,ikili taramayı kafana takma risk oranı bu sonuçta kesin biseyi yok benim arkadaşıma da riskli dediler çok şükür hicbisey çıkmadı gönlünü ferah tut Allah'ım hepimizinkine sağlık versinAfp hangisi oluyordu devlette yapıyorlar mı
Amin canım inşallah,sağlıkla gelsin hepsi deValla bende tam bilmiyorum ki doktor yapicaz dedi yaptırdım özel benimki normal çıktı sonucu,ikili taramayı kafana takma risk oranı bu sonuçta kesin biseyi yok benim arkadaşıma da riskli dediler çok şükür hicbisey çıkmadı gönlünü ferah tut Allah'ım hepimizinkine sağlık versin
Benim ikiz olduğu için ikili test yapılmadı. İlk detaylıya 18+2 de girdim o gün fetal DNA yatırdık eşimin ısrarı üzerine sonuçlar temiz çıktı. 2. Detaylıya 20+4 de girdim her şey yolunda şükürKızlar nasılsınız,ikili test yaptıran var mıydı