2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Herkese merhaba, 20.haftadayım ve ikizlere hamileyim, burayı hep okusam da yazmıyorum. Bebeklerin hareketini bazen çok az ve güçsüz hissediyorum, bu bu hafta daha sık oldu benzer durumları yaşayan var mı?
Ben de geçen hafta çok hissettim bu hafta hiç yok sanki ,bekliyorum çikolata yiyorum uzanıyorum anlayamıyorum hiç,üstelik ikinci gebeliğim sanırım değişiyor geliştikçe hafta hafta.Doktora gidip görene kadar içim içimi yiyor sonra diyorum daha yarısı bitti nasıl geçecek bu günler böyle tetikte, ben de devamlı okuyup takip ediyorum burayı yazamasam da.Bizler mart annesi mi olmuş olacağız kızlar,Nisan diye görünse de benim sezaryen olacak ilki öyleydi çünkü .Sanırım mart içinde alınır inşallah,

Ben de geçen hafta çok hissettim bu hafta hiç yok sanki ,bekliyorum çikolata yiyorum uzanıyorum anlayamıyorum hiç,üstelik ikinci gebeliğim sanırım değişiyor geliştikçe hafta hafta.Doktora gidip görene kadar içim içimi yiyor sonra diyorum daha yarısı bitti nasıl geçecek bu günler böyle tetikte, ben de devamlı okuyup takip ediyorum burayı yazamasam da.Bizler mart annesi mi olmuş olacağız kızlar,Nisan diye görünse de benim sezaryen olacak ilki öyleydi çünkü .Sanırım mart içinde alınır inşallah,
o kadar uzun bir süre onlara kavuşamayacağımı düşünmüşüm ki, şimdi her an hem kocaman bir neşe hem de bir korku. Hepimize zamanında, sağlıklı doğumlar nasip olsun.

Mart oluyor canım erken gelirlerse şubat 🙏🏻 Allah sağlıkla vakitlice gelmelerini nasip etsin🧿

Kızlar benim dün yumurta toplama işlemim yapıldı 12 yumurta toplandı bunlardan 10 tanesi olgun yumurtaymış ve bugün arayıp 7 tanesi de döllenmiş dediler bugün 1.gün diye sayarsak 5.gün haber vereceğiz dediler. Kalırlar mı sizce çok korkuyorum😥

Kızlar benim dün yumurta toplama işlemim yapıldı 12 yumurta toplandı bunlardan 10 tanesi olgun yumurtaymış ve bugün arayıp 7 tanesi de döllenmiş dediler bugün 1.gün diye sayarsak 5.gün haber vereceğiz dediler. Kalırlar mı sizce çok korkuyorum😥
Benden de 26 yaş amh 1.14 , 12 yumurta toplanmıştı 7 tanesinin içi dolu yumurtaydı 5 tanesi döllenmişti. 1 tane 5. Gün 2 tane 4. Gün 2 tane 3. Gün olmuştu. 5. Gün olan boş gebelik oldu 4. Gün olanlar nasibimizmiş çok şükür🙏 yani onu kafaya takmayın Allah sağlıklısını hayırlısını güzelini nasip etsin sağlıkla kucağınıza alacağınız bebiş nasip etsin inşallah🧿

Kalır tabii Allah'ın izniyle merak etme benim 4 yumurta toplandı hepsi dollendi 5. Güne 3 u ulaşmıştı 🤲

Ben özel hastanede yaptırdım canım kontrol içinde oraya gidiyorum zaten. Ben bu konuda şanslıyım tüp bebek doktorumla devam ediyorum hâlen. Öğlene kadar tüp bebek merkezinde öğleden sonra kadın doğum polikliniğinde
Aynı ilde olup devam etmek çok büyük şans,

Herkese merhaba, 20.haftadayım ve ikizlere hamileyim, burayı hep okusam da yazmıyorum. Bebeklerin hareketini bazen çok az ve güçsüz hissediyorum, bu bu hafta daha sık oldu benzer durumları yaşayan var mı?
Merhaba bende 20 haftalık gebeyim ikizlere aynı bende çok hissetmiyorum nedeni galiba tecrübesiz olmam ilk gebeligim bazen daha geç hissedilebilinirmis öyle okumuştum detaylı ultrason yaptırdınız mi acaba

Merhaba bende 20 haftalık gebeyim ikizlere aynı bende çok hissetmiyorum nedeni galiba tecrübesiz olmam ilk gebeligim bazen daha geç hissedilebilinirmis öyle okumuştum detaylı ultrason yaptırdınız mi acaba
Bugün yaptırdım, çok şükür ikisi de iyi. Doktorumun yönlendirmesi ile Ankara’da Doç. Dr. Ali İpek yaptı, 2800 liraya

X