2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Merhabalar 🌼 Benim bu ikinci transferim olacak hesaplarıma göre temmuz sonu ağustos başına geliyor her şey yolunda giderse. 2 hafta önce rahim şekli düzeltmek için histeroskopi olmuştum bundan sonraki adetimle başlacağız. Bu sefer ilaçsız doğal siklus transferi olacağım heyecanlıyım :) Yine 2 embriyo konulacak
Rabbim hayırlısını versin inşallah 🤎 ilk transferde rahimde sıkıntı olduğu için mi tutmadi acaba yoksa daha sonra mi ortaya ckti şekil bozukluğu

Rabbim hayırlısını versin inşallah 🤎 ilk transferde rahimde sıkıntı olduğu için mi tutmadi acaba yoksa daha sonra mi ortaya ckti şekil bozukluğu
Bende hafif düzeyde arkuat uterus vardı üstten hafif basıklık. Ama transfere veya bebeğin tutunması engelleyecek bir boyutta değildi. 8.haftada kürtaj oldum ondan sonra derecesi artmış. Bugün kontrolüm vardı dümdüz olmuş rahmin üstü yani bir sıkıntı yok artık 🥰

Öncelikle güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah hepimizin ki sağlıkla doğsun 😍 17 nisan da basladık biz sürece ve mayıs da toplandı yumurtalar. 17.500 Hastaneye verildi yani işlemler Acıbadem de yapılıyor oraya. 20.000TL de ALLE ye verildi.(yani 37.500 sadece tedavi masrafı) 16.100TL de ilaçlar tuttu. Yumurta dondurma işlemimiz de 7 yumurta toplandı 2 çift embriyo 3 tek embriyo olarak 5 tüp donduruldu 9.000TL tuttu o da. Ynai tüp başı 1.800TL ücreti. Bize toplamda 62.500TL ye geldi.
Dönüş yaparsanız sevinirim . Ben de nisanda başladım Brüksel tbm de 7 embriyom döllendi hepsi de 6. Güne kadar yaşadı 3 tane aa 1 tane ab donduruldu ben iki tane ab olsun dedim eşime belli bir sınırı var 4 taneden fazla dolduramayız demişler . Rica etsem aydınlatır mısınız beni . Ben yurt dışında yaşıyorum o yüzden hiç bişi bilmiyorum. Ve yarın sabah transferim var en son günler önce gittim 8,5 mm di rahmim sizce iyi mi ?

Merhabalar 🌼 Benim bu ikinci transferim olacak hesaplarıma göre temmuz sonu ağustos başına geliyor her şey yolunda giderse. 2 hafta önce rahim şekli düzeltmek için histeroskopi olmuştum bundan sonraki adetimle başlacağız. Bu sefer ilaçsız doğal siklus transferi olacağım heyecanlıyım :) Yine 2 embriyo konulacak
Rabbim yardımcınız olsun aynı zamanlarda sanırım olacağız inşAllah her şey yolunda gider sımsıkııı tutunur bize minik civcivlerimiz 🐣🐣

Bende hafif düzeyde arkuat uterus vardı üstten hafif basıklık. Ama transfere veya bebeğin tutunması engelleyecek bir boyutta değildi. 8.haftada kürtaj oldum ondan sonra derecesi artmış. Bugün kontrolüm vardı dümdüz olmuş rahmin üstü yani bir sıkıntı yok artık 🥰
Çok şükür canım benim Rabbim saglikli hayırlı gebelik geçirmemizi sağlasın inşallah ❣️

Ben de 26 yaşındayım hayırlısıyla çift transfer olacak bence doktorlar yapabiliyor bir şekilde öncesinde benim olumsuz gebeliklerim olduğu için belki tekrar aynısı olmasın diye çift karar vermiş olabilir ama ben sorduğumda o şekilde dondurduk çözüldüğü için çift transfer yapıcam dedi
inşallah hayırlısıyla,sağlıcakla tutunurlar.biz daha yolun başındayız geçen ay başlayacaktık tedaviye kendiliğimizden hamile kaldık ama kimyasal oldu maalesef.zaman kaybetmemek için direk tüp bebek dedik.

Şansınızın daha yüksek olmasını istediğimiz için çift transfere karar verildi. Ben daha önce hiç gebelik gecirmedim. Zor sureclerden geçtiğimizi ve tekrar aynı şeyleri yasamayalim diye şansımızı biraz daha arttırmak istedi doktorum. Ve çok memnunum doktorumdan Hatay iskenderundayim
bizim de 2 kaybımız var doktorumuzun bilgisi var.söylesek bize de yapabilir belki.yaşım 34 tekrar tekrar üzülmek istemiyor insan.sebepsiz infertilite bizim.inşallah bu ay başlayabiliriz tedaviye.geçen ay başlayacakken hamile kaldık;kimyasal oldu maalesef.Sağlıcakla,hayırlısıyla tutunsun inşallah bebişleriniz

Dönüş yaparsanız sevinirim . Ben de nisanda başladım Brüksel tbm de 7 embriyom döllendi hepsi de 6. Güne kadar yaşadı 3 tane aa 1 tane ab donduruldu ben iki tane ab olsun dedim eşime belli bir sınırı var 4 taneden fazla dolduramayız demişler . Rica etsem aydınlatır mısınız beni . Ben yurt dışında yaşıyorum o yüzden hiç bişi bilmiyorum. Ve yarın sabah transferim var en son günler önce gittim 8,5 mm di rahmim sizce iyi mi ?
aynı tüpün içinde mi 5 den fazla donduramayız demişler yoksa toplam mı? Benim dr um istediğin kadar dondururuz dedi. Ben 7 tane yeterli diye hepsini dondurdum. Baktım 7si de olmadı ben cocuk işini tamamen rafa kaldırıp bir daha denemeyeceğim diye 2. kez opu işlemi yaptırmak istemedim 7si ni de dondurdum

yaa dr bana kesinlikle yapamıyoruz dedi ilk 2 denemede şimdi kafama takıldı sorucam ama gittiğimde tekrardan
Ben ilk denememde 29, ikincisinde şuan 30 yaşındayım. İki doktorum da farklı. Yeni başlayacağım doktor da 2 tane verelim istersen dedi. Tutma şansını çok arttıyor

inşallah hayırlısıyla,sağlıcakla tutunurlar.biz daha yolun başındayız geçen ay başlayacaktık tedaviye kendiliğimizden hamile kaldık ama kimyasal oldu maalesef.zaman kaybetmemek için direk tüp bebek dedik.
Zaman kaybetmek istemiyor insan aşılamaydı falan psikolojik olarak zor süreçler en hayırlısı bizim içinde direk tüp bebekti inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Ben ilk denememde 29, ikincisinde şuan 30 yaşındayım. İki doktorum da farklı. Yeni başlayacağım doktor da 2 tane verelim istersen dedi. Tutma şansını çok arttıyor
Yani bence de en mantıklısı çift transfer. İnşallah sağlıkla tutunur ve sağlıkla hayırlısıyla doğsun 🤩

Selam kızlar bende toplu olarak yazayım , bende günde 3-4 tane sigara içiyorum ama daha da düşürmeye çalışıyorum, birde sizede doktor cinsel perhiz verdi di mi ? Bende brüksel tüp bebeğe gidiyorum zaten 5 tane var bende o yüzden dondurma işlemimi daha konuşmadık transferden sonra kalanı dondurucam tabi
34 yaşındayım çift transferi bende sordum ama doktorum cem bey bana hem ilk transfer hem de yaşın 35 altında ve en önemlisi de senin durumun için çift embriyo tehlikeli dedi o yüzden direk aklımdan sildim ve tekrar sormadım . Fakat bu doktorum öncesi gittiğim 2 doktora sormuştum ben ikiz istiyorum transfer için olur mu diye yaparız yaparız demişlerdi .

Merhaba kızlar

Dün benden 23 Yumurta toplandı
18 i olgunlaşmış ancak 5 Yumurta 1.güne gecmiş. Bugün aradılar bilgi verdiler.

Sizin durumlar nasıldı ?

Bu rakam iyi mi sizce 1.gün için

Yorumlarınızı ve düşüncelerinizi tecrüblerinizi merak ediyorum

bizim de 2 kaybımız var doktorumuzun bilgisi var.söylesek bize de yapabilir belki.yaşım 34 tekrar tekrar üzülmek istemiyor insan.sebepsiz infertilite bizim.inşallah bu ay başlayabiliriz tedaviye.geçen ay başlayacakken hamile kaldık;kimyasal oldu maalesef.Sağlıcakla,hayırlısıyla tutunsun inşallah bebişleriniz
34 yasindaysaniz yapar bence üzülmeyin rabbimin bildiği vardır elbet 🍀🍀 Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah canimm

Selam kızlar bende toplu olarak yazayım , bende günde 3-4 tane sigara içiyorum ama daha da düşürmeye çalışıyorum, birde sizede doktor cinsel perhiz verdi di mi ? Bende brüksel tüp bebeğe gidiyorum zaten 5 tane var bende o yüzden dondurma işlemimi daha konuşmadık transferden sonra kalanı dondurucam tabi
34 yaşındayım çift transferi bende sordum ama doktorum cem bey bana hem ilk transfer hem de yaşın 35 altında ve en önemlisi de senin durumun için çift embriyo tehlikeli dedi o yüzden direk aklımdan sildim ve tekrar sormadım . Fakat bu doktorum öncesi gittiğim 2 doktora sormuştum ben ikiz istiyorum transfer için olur mu diye yaparız yaparız demişlerdi .
Yaşla ne alakası var anlamış değilim halbuki sansimiz daha yüksek oluyor anlam veremedim

X