-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Hayirlisyla pozitif haberlerinizi de paylasirsiniz insallahAdetliyken estrofeme devam ettim bugün doktor rahim kalınlığın çok güzel cumartesi transfer yapalım dedi yani 19 Ağustos
amin canım inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırızBende tekrardan kontrole gittiğimde konuşacağım canım Allahım tek seferde pozitif sonuç almamızı nasip eylesin
Evet ben octagam diye bi ilaç takılcam 40 bin fln
tek bir ilaç mı canım bu.çok pahalıymış.doktorum bana hiç fiyattan bahsetmedi.intralipid dedi sadece.Evet ben octagam diye bi ilaç takılcam 40 bin fln fiyatı
Tabikide tutkuşum bol bol edecezCanım benim çok teşekkür ederimbol bol dualarını bekliyorum
Amin canım hep birlikte inşallahHayirlisyla pozitif haberlerinizi de paylasirsiniz insallah
Evet canım cok pahalı. Aslında tekrarlayan dusuklerde verılıyomus bu sordugumda tek embryom oldugu icin riske atmamak için dediler eğer tutarsa 2 tane daha takılacagımtek bir ilaç mı canım bu.çok pahalıymış.doktorum bana hiç fiyattan bahsetmedi.intralipid dedi sadece.
anladım canım.bende sorayım bari fiyatını ona göre hazırlıklı gidelim.bizim merkez izmirde,kendimiz muğlada oturuyoruz.2 kimyasal gebeliğimiz var bizimde canım.hakkımızda hayırlısı olsun inşallahEvet canım cok pahalı. Aslında tekrarlayan dusuklerde verılıyomus bu sordugumda tek embryom oldugu icin riske atmamak için dediler eğer tutarsa 2 tane daha takılacagım
Amin inşallah hepimizin ki tutunsuunnanladım canım.bende sorayım bari fiyatını ona göre hazırlıklı gidelim.bizim merkez izmirde,kendimiz muğlada oturuyoruz.2 kimyasal gebeliğimiz var bizimde canım.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım biliyorsun ben temmuzda opu olmuştum 5.güne tek embriyom kaldı sadece orta kalite. Doktorum havuz yapalım dedi bu ayki reglimde tekrar başladık ben ilaçlara önümüzdeki hafta tekrar opu olacak inşallah bu sefer daha kaliteli embriyolarım oluşur. Ama senin hali hazırda 4 tane varmış çift transferle tutması yüksek ihtimal inşallah hayırlısıyla olumlu olur senin sonucun daMerhaba kuzum iğneleri aldım çünkü bulunduğum yer küçük bir şehir bulmam zorlaşabilirdi
Lucrini ben 1.dozunu adet bitimi yapacağım.
2.dozuda 1 ay sonra
Sonrasında 2.dozdan 15 gün sonra kontrole gideceğim ama bence benimki ekim ayını bulur kuşum
Merhaba kuzumm inşAllah en kaliteli yumurtalar seninle olsunnCanım biliyorsun ben temmuzda opu olmuştum 5.güne tek embriyom kaldı sadece orta kalite. Doktorum havuz yapalım dedi bu ayki reglimde tekrar başladık ben ilaçlara önümüzdeki hafta tekrar opu olacak inşallah bu sefer daha kaliteli embriyolarım oluşur. Ama senin hali hazırda 4 tane varmış çift transferle tutması yüksek ihtimal inşallah hayırlısıyla olumlu olur senin sonucun da
İnşallah canımm Allah hayırlısını nasip etsin artık biz elimizden geleni yapıyoruzMerhaba kuzumm inşAllah en kaliteli yumurtalar seninle olsunnBizde de işte fazla ama kalite kısmı var.
Bende çift transfer düşünüyorum çiçeğim inşAllah tek seferde olumlu sonuçlanır. beslenmeye de dikkat et canımm
12 gün sonra olmuştum benmerhaba kizlar, opu sonrasi kac gunde adet oldunuz? opu gununu sayarsak bugun 10. gun, bircok kisi 4-5 gunde oldum demis merak ettim
tesekkur ederim, bekleyeyim12 gün sonra olmuştum ben
Bende tam 12 gün sonra regl oldum canımmerhaba kizlar, opu sonrasi kac gunde adet oldunuz? opu gununu sayarsak bugun 10. gun, bircok kisi 4-5 gunde oldum demis merak ettim
Anladığım kadarıyla bu Lucrini herkes farklı yapıyor bu baskılama tedavisi olarak geçiyor.Geçici menopoza sokuyorKizlae bu lucrin igne hakkinda bilgisi olan varmi bana bugub doktorum verdi 22 temmuzda opu olmustum 4 agustosta regl olmustum reglimin 4.Gunu ginera basladik doktorumun hesabina gore 27 agustosta reglim gelcekti ve transfer planim baslicakti maalesef 10gun once reglim geldi 16 agutosta lekelenme şeklinde kanama yasadim bugun de bana lucrin igne ve baska bir dogum kontrol hapi verdi lucrin igneden kac gun sonra regl gelir bilginiz varmi 4 eylulde lucrin ignenle gel burfa yapacagiz dedi
Sende pko çikolata kisti varmıydı canım neden kucrüny önerildi?Kizlae bu lucrin igne hakkinda bilgisi olan varmi bana bugub doktorum verdi 22 temmuzda opu olmustum 4 agustosta regl olmustum reglimin 4.Gunu ginera basladik doktorumun hesabina gore 27 agustosta reglim gelcekti ve transfer planim baslicakti maalesef 10gun once reglim geldi 16 agutosta lekelenme şeklinde kanama yasadim bugun de bana lucrin igne ve baska bir dogum kontrol hapi verdi lucrin igneden kac gun sonra regl gelir bilginiz varmi 4 eylulde lucrin ignenle gel burfa yapacagiz dedi
Benim igneden en gec bir hafta sonra reglim gelcekmis kuzum sanirim herkesin tedavisinde farkli rol aliyoAnladığım kadarıyla bu Lucrini herkes farklı yapıyor bu baskılama tedavisi olarak geçiyor.Geçici menopoza sokuyor
Ben hemşireyle görüştüm %90 adet olmayacaksın ama oladabilirsiniz lekelenme şeklinde demişti.
Ben mesela 1.dozu 17 Ağustos
2.dozu 17 eylül ve sonrası 15 gün sonra kontrole gideceğim tahmini transfer 21 ekim gibi canım